Bliv fysioterapeut hos én af Danmarks største private aktører inden for beskæftigelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Hans Knudsen Instituttet hjælper hvert år mere end 3.000 borgere med uddannelse og beskæftigelse ud fra en vision om, at alle fortjener et arbejdsliv. Hans Knudsen Instituttet leverer høj faglighed og effektfulde beskæftigelsesindsatser, og vores ambition er kontinuerligt at øge kvaliteten og innovationen i vores tilbud og metoder.

Bliver du blød i knæene, når du læser ovenstående? Så er du den nye kollega, vi leder efter!

VI SØGER

Vi søger en fysioterapeut til vores vækstende beskæftigelsesområde - nærmere bestemt vores Sygedagpengeafdeling og Hjerneskaderehabilitering - som har til formål at assistere borgere tilbage til en meningsfuld hverdag.

Vores kunder inkluderer kommuner samt forsikrings- og pensionsselskaber. Indsatsen har et beskæftigelsesrettede fokus, og bygger på nærvær, professionalisme og naturligvis tværfaglighed, hvorfor du vil være i tæt samarbejde med både neuropsykologer og socialrådgivere.

OM DIG

  • Du er uddannet fysioterapeut.
  • Du har med fordel erfaring fra beskæftigelsesområdet. Ligeledes anses faglig interesse/viden/erfaring inden for neurorehabilitering også som en fordel.
  • Du er tillidsskabende og stærk i opbygningen af relationer, og mestrer anerkendende kommunikation. Du er god til at give- og modtage feedback, samt søge sparring med kolleger på tværs af organisationen.
  • Du er ydermere i besiddelse af gode, skriftlige formuleringsevner, har et godt overblik samt er vant til at overholde deadlines.
  • Du har en god energi, der med garanti smitter positivt af på dine omgivelser og du har viljen til at gøre en forskel.

OPGAVER I STILLINGEN

Opgaverammen, uanset ydelsesgruppe, tegnes af individuelle samtale- og progressionsforløb, udviklings- og fastholdelsesaktiviteter i job eller praktik, mestringshold samt skriftlig rapportering.

Konkret er der tale om:

  • Holdundervisning på udvalgte mestringshold (smertemestring, motionshold i LOOP m.m.)
  • Funktionsevnebeskrivelser og arbejdspladsvurderinger
  • Individuelle samtaler med borgere med erhvervet hjerneskade og senfølger efter hjernerystelse med henblik på undervisning i, og tilegnelse af, mestringsstrategier i forhold til tilbagevenden til arbejde

Der er i vores arbejde (holdundervisning såvel som individuel undervisning) stort fokus på blandt andet mobilitetsøvelser til ryg og nakke, diverse styrkeøvelser, afspændingsteknikker, strækøvelser, åndedrætsteknikker, balanceøvelser, trigger punkts terapi, fælles træning, skalering af daglige aktiviteter, individuel træning og vejledning, kropsstabilitetsøvelser, energiforvaltning, ergonomisk vejledning, arbejdspladsvurderinger, samt metoder til coping-strategier i forhold til fysiske udfordringer og symptomforværring.

VI TILBYDER DIG

En moderne arbejdsplads – som både er rummelig og mangfoldig, og hvor vi knokler for, at du ikke bare trives, men faktisk excellerer i dit arbejdsliv

Et meningsfuldt arbejde – hvor du hver dag har en betydningsfuld indflydelse og dermed mulighed for at gøre en forskel for mange af dine medmennesker

Stort udviklingsfokus – fordi du og dine kollegaer er det, som gør os særlige

Samhørighed – og succesoplevelser igennem et godt socialt og fagligt arbejdsmiljø, hvor vi lykkes sammen

Fleksibilitet – både vedrørende arbejdstid samt distance- og hjemmearbejde, fordi vi ved, at når forholdet mellem dit arbejdsliv og dit privatliv fungerer, så fungerer du også

Favorable personalevilkår – der blandt andet tæller betalt frokostpause, udvidet barsels- og forældreorlov, omsorgsdage, bruttolønsordninger og meget andet

Central beliggenhed – på grænsen mellem Østerbro og Nørrebro, og med under 10 minutters gang fra Metroen

ØVRIGE OPLYSNINGER

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer/uge inkl. frokost). Løn og vilkår efter kvalifikationer. Der forventes tiltrædelse snarest muligt.

SØG JOBBET I DAG

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religion, seksuel orientering og etnisk baggrund mm.

Skriv ansøgning og upload dit CV via knappen "Send ansøgning".

KONTAKTINFORMATION

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helle Fabrin Priebe via [email protected] eller telefon 2074 5628.

OM OS

Hans Knudsen Instituttet er en selvstændig erhvervsdrivende fond og tilmed den første registrerede socialøkonomiske virksomhed på beskæftigelsesområdet. I dag er Hans Knudsen Instituttet en af Danmarks største anden aktører, som tilbyder forløb målrettet beskæftigelse, Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse og sociale indsatser.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=798326f6)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • København Ø
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i København K

    We are expanding and are looking for a massage therapist every or every other weekend as a minimum. You are a social, smiling, serviceminded and independent person dedicated to helping clients .
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København

    Online fysioterapeut Injurymap Copenhagen Freelance Salary Competitive Injurymap søger erfarne fysioterapeuter med lyst til at hjælpe patienter online - .
    • Fysioterapeut
    • København
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København NV

    Er du en ansvarsfuld og initiativrig fysio- eller ergoterapeut med en master eller kandidatuddannelse, som brænder for at arbejde med implementering og kliniknær udvikling og forskning? Så er d..
    • Fysioterapeut
    • København NV
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København

    Brænder du for at understøtte aktivitet og deltagelse for borgere med funktionsnedsættelser? Kan du lide at være selvtilrettelæggende og hvor du har stor indflydelse på din arbejdsdag?Har d..
    • Fysioterapeut
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1