Sygeplejerske med specialfunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Sygeplejerske med specialfunktion søges til klinisk udvikling, kompetenceudvikling og oplæring af sygeplejersker i mave-tarmkirurgien

Hvem er vi
K1 er specialiseret i kirurgi i kolon og rektum. Vi udfører elektive operationer, bl.a. robotoperationer for kræft, - og akutte operationer så som stenoser, fri luft og ileus.
Vi er en del af en større afdeling K5, hvor også vores afsnit for kirurgi i den øvre del af mave- tarmkanalen holder til. Vi arbejder tæt sammen om patienterne i aften- og nattevagter, hvilket giver et job med afveksling og alsidighed i sygeplejen. Vi har fokus på trivsel og gør en dyd ud af sociale arrangementer og god stemning i hverdagen.

Vores sygeplejefaglige fokus

  • Elektive kirurgi: vi udfører planlagte operationer for kræft i colon og rektum. Den postoperative sygeplejer er baseret på ERAS-principper (Enhanced Recovery After Surgery) herunder stomioplæring.
  • Akut kirurgi: En andel af vores patienter er akut opereret f. eks. Ileus og vi arbejder bl.a. med AHA-forløb (Akut Højrisiko Abdominalkirurgi). Det postoperative forløb hos denne patientgruppe er ofte kompleks sygepleje
  • Palliation: Når patienter med cancer i mave-tarmkanalen har behov for indlæggelse, varetager vi den basale palliative sygepleje i samarbejde med afdelingens palliationssygeplejersker.


Vi holder os opdateret med den sidste nye evidensbaserede viden, således at vi kan tilbyde vores patienter sygepleje af høj kvalitet.

Som sygeplejerske med klinisk specialfunktion hos os, har du derfor også fokus på udvikling af sygeplejen og undervisning af personalet sammen med det øvrige team af sygeplejersker med klinisk specialfunktion. Du arbejder struktureret med oplæring af sygeplejersker ud fra afdelingens kompetencemapper og tæt sammen med afsnittets oversygeplejerske. Du vil også selv blive uddannet og superviseret til at varetage rollen som sygeplejerske med klinisk specialfunktion af vores kliniske sygeplejespecialister, og samarbejde tæt med det kliniske team.

Personalegruppen består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter med høj faglighed og godt humør.

Vi har en del sygeplejersker på barsel, og forventer derfor at ansætte nye kollegaer hen over den næste tid.

Vi ønsker en sygeplejerske der

  • har en positiv tilgang til oplæring og udvikling
  • har erfaring med det mave-tarmkirurgisk speciale
  • har interesse i at arbejde med pædagogik og kompetenceudvikling, formidling, vejledning og undervisning

  • er samarbejdende og konstruktiv
  • er god til kommunikation
  • kan agere rollemodel for dine kollegaer
  • der skal være med til at løfte afsnittet fagligt i tæt samarbejde med oversygeplejersken (Julie) og vores anden sygeplejerske med klinisk specialfunktion (Lærke og Anne-Mette).


Det er en fordel hvis du har erfaring med stomipleje ellers får du grundig oplæring og undervisning som en del af din introduktion.

Stillingen tilbydes som en delestilling hvor du halvdelen af tiden vil varetage funktionen som sygeplejerske med klinisk specialfunktion og den anden halvdel funktionen som basissygeplejerske.

Anne-Mette - den ene af vores to sygeplejersker med klinisk specialfunktion - går på barsel, og vi ønsker derfor en barselsvikar til denne spændende stilling med mulighed for forlængelse/fastansættelse.

Weekendvagt hver 4. weekend og 6-8 vagter om måneden

Stillingen ønskes besat 1. april eller efter aftale.

KOM forbi til en kop kaffe og en rundtur. Ring til vores oversygeplejerske Julie– hendes telefonnummer er 2911 7589 eller send en mail: [email protected]

Tjek vores insta profil: kirurgisk_sengeafsnit_k1_bfh eller k_paa_bjerget eller k5_bispebjerg

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Er du engageret i og har viden om kvalitet i ældreplejen og patienternes sikkerhed? Har du lyst til faglig udvikling og varierende opgaver? Så har vi brug for dig! Om Tilsyn og Rådgivning Øst .
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 6