Sygeplejerske, forskning og klinik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Tænk hvis du kunne få en stilling som kombinerer det at være klinisk sygeplejerske med en stilling som forskningssygeplejerske i vores forskningsenhed. At indgå i et team af dygtige kollegaer i et kompliceret speciale, og omgås patienter, der er glade for at være i afdelingen.

Vi søger en sygeplejerske, som skal ansættes halv tid som forskningssygeplejerske og halv tid som klinisk sygeplejerske på vores sengeafdeling.

Du får mulighed for at medvirke i den forskning, der ændrer fremtidens patientbehandling.

Vi er en lille hyggelig forskningsenhed, der driver et bredt spektrum af kliniske studier. Du vil arbejde tæt sammen med vores anden forskningssygeplejerske, bioanalytiker, forskningsaktive læger og studerende.

Erfaring med forskning er ikke en forudsætning, men du skal have interesse i at udbygge dine kompetencer indenfor håndtering af forskningsprojekter. Du vil blive oplært, så du er i stand til selvstændigt at varetage et bredt spektrum af aktiviteter indenfor klinisk forskning

Imødekommenhed og omhyggelighed er yderst vigtige personlighedstræk hos en forsknings sygeplejerske.

”Patienter der deltager i forskning, bruger en del af deres fritid i vores forskningsenhed. Når de kan mærke vores engagement og føler sig set ved hvert eneste studiebesøg, har de lyst til at komme igen. Vores gode samarbejde på tværs af faggrupper bidrager til dette.” Marian, forskningssygeplejerske.

Du bliver en del af et stærkt team

Relationsdannelse, kroniske patienter, peritonealdialyse, og gode patientforløb er en del af hverdagen.

Du skal vælge vores afdeling, for vi er rigtig søde. Der er en god holdånd og et sammenhold. Nyresygdomme er spændende fordi det er kompleks og udfordrende. Specialet giver stort potentiale for udvikling. Vi kender vores patienter, vi har en god relation med dem” Pernille 29 år, 5½ år i afdelingen

Din opstart i vores afdeling

I sengeafdelingen vil du møde Mathilde, som vil være din mentor. Hun er sygeplejerske med speciale i oplæring og introduktion af nye kollegaer. Du kommer til at følge vores introduktionsprogram, som strækker sig over det første år af din ansættelse. Efter 8 uger kan du selvstændigt varetage kontaktsygeplejen for 2 patienter. Det indebærer pasning og pleje af patienter med nyresygdomme og komplikationer hertil. Det kan bl.a. være infektioner, udredning af ny patient, komplikationer til dialyse, eller mindre elektive behandlinger og indgreb. Med tiden, som dine kompetencer stiger og du får mere rutine i specialet, så kan du varetage kontaktsygeplejen for 3-4 patienter.

I forskningsafdelingen vil du møde Marian, som har mange års erfaring både som nefrologisk sygeplejerske og som forskningssygeplejerske. Hun vil sætte dig ind i afdelingens projekter, så du gradvis selv kan håndtere funktionen som forskningssygeplejerske for de enkelte projekter. Du vil på sigt være tovholder for flere studier, hvor du har den koordinerende rolle. Du er med hele vejen fra planlægning af den praktiske gennemførsel af et nyt studie, forberedelser til patienters projektbesøg, sikre at projektbesøg gennemføres og registreres i henhold til projektprotokoller og sikre at vores projektpatienter får en god og kompetent oplevelse i vores forskningsenhed.

Hverdagen

I sengeafdelingen vil du opleve, at vi alle mødes om morgenen i en dagvagt, laver fælles morgen-tjek-ind, og hvis der er en der har en dårlig dag, så hjælper vi hinanden til, at det kan blive en god dag for os alle. Patienterne er fordelt, og vi starter med at gå ud og hilse på dem. Så går det ellers løs, med patienter der skal i Hæmodialysen, til diverse undersøgelser og stuegang. Du er ansvarlig for pleje og behandling af dine egne patienter, som du sparrer om i dit team. Der er altid en kollega du kan spørge, når du kommer i tvivl.

Du vil i tæt samarbejde med din mentor yde grundlæggende og kompleks nefrologisk sygepleje.

Jeg er blevet taget godt imod. Det bliver forklaret, det der er nyt for mig. Det er dejligt at følges med én. Alle vil gerne hjælpe” Kristiana, startet 17. oktober 2022

I forskningsenheden strækker vi os langt for at planlægge vores tid, så vi kan se vores patienter, når det passer dem. Derfor er arbejdstiden til tider fleksibel. Oftest vil det dreje sig om, at mødetiden skubbes en time frem eller tilbage, altid efter aftale med dig. Vi har lige fået nye lokaler som en samlet forskningsenhed, og du vil derfor være med til at skabe de daglige rutiner omkring pauser og socialt samvær i enheden.

Du kommer til at kende dine patienter godt

80 % af vores patienter er kronikere. Du danner relationer, som betyder noget, og som du kan bygge videre på. Vi er en lille sengeafdeling, hvor patienterne er i gennemsnit 4,8 dage. Når vi går hjem om eftermiddagen, så ved vi, at det næsten altid er det samme antal, der er der næste dag.
I forskningsenheden kommer patienterne ofte i måneder til år med faste intervaller, og de sætter pris på den tætte personlige kontakt med forskningspersonalet.

Mere til dig

Du har mulighed for indflydelse på din vagtplan i sengeafdelingen. Stillingen er med 8-timersvagter, hver 4. weekend og blandede vagter. Vagtplanen kan tilpasses dit privatliv. Du vil være i forskningsenheden to dage om ugen. Du refererer til oversygeplejersken i din ansættelse.

Kunne det være til dig?

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Send en sms til vores oversygeplejerske Mette Uysal tlf. 21 26 62 53 eller en e-mail til vores forskningsansvarlige overlæge Ditte Hansen [email protected]. Du er også velkommen til at komme forbi afdelingen og se hvordan her ser ud.

Tjek os ud på instagram@afdelingfornyresygdomme

Ellers så sender du bare din ansøgning via denne hjemmeside.

Ansøgningsfrist 17. februar 2023. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler 27. februar

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Herlev
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. maj 2024 12
6. maj 2024 12
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 12
2. maj 2024 11
1. maj 2024 13
30. april 2024 15
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 16
23. april 2024 17
22. april 2024 18
21. april 2024 19
20. april 2024 19
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 20
15. april 2024 16
14. april 2024 16
13. april 2024 17
12. april 2024 18
11. april 2024 19
10. april 2024 15
9. april 2024 15
8. april 2024 15
7. april 2024 16