Nyuddannet eller erfaren sygeplejerske? På abdominalkirurgisk sengeafsnit K5, omfavner vi det hele.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

På K5 lover vi dig, at du kommer til at være en del af et fantastisk fællesskab! Her går vi nemlig op i den høje faglighed og trivsel. Det kan lyde som en floskel, men den er god nok! Vi holder blandt andet tre daglige timeouts, hvor vi gennemgår alle patienter, hvilket giver høj faglig sparring. Desuden går vi op i, at alle er med, og vi drikker gerne en kop kaffe eller fredagsøl efter arbejde.

Er du blevet nysgerrig?

Vi er et afsnit med speciale i sygdomme i øvre mavetarm systemet. Vores patienter har f.eks. sygdomme i spiserør, mavesæk, galdeveje, bugspytkirtel og tyndtarme. Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer fra K1, hvis speciale er i det nedre mavetarm system.

Vi er en personalegruppe, der spænder bredt - både i forhold til erfaring og alder. Vi har et fællesskab, der bygger på en positiv holdånd. Og det kan mærkes helt ind på patientstuerne!

Hos os vil du opleve:

  1. En kultur, hvor alle kan spørge alle om alt! Det giver nemlig et godt og trygt arbejdsmiljø med masser af sparring og læring.
  2. Vi har øje for hinanden og sikre os at alle har en god arbejdsdag.
  3. At vi elsker hinandens selskab – og det siger vi uden at lyve! Derfor ses vi ofte efter job til is, øl, middag, fester eller en omgang rundbold

Sygeplejen på K5

Hos os får du erfaring med både korte og længerevarende patientforløb. Du får erfaring med komplekse patienter i akutte og elektive patientforløb. Vi er netop ved at starte et projekt for de palliative patientforløb.

K5 er et godt afsnit at starte i, da du får en bred grundlæggende sygeplejeerfaring med masser af instrumentelsygepleje. Vores sygepleje er tilrettelagt ud fra primærpleje, hvor du som kontaktsygeplejerske, har ansvaret for det enkelte patientforløb.

Dit introduktionsforløb tilrettelægges af Trine og Kristine, der er vores sygeplejersker med klinisk specialfunktion, og strækker sig over hele 8 uger, hvor du er uden for normering.

Herefter justerer vi dit forløb, så det passer til netop dig. Som ny, altid være i vagter med erfarne kollegaer.

Vi arbejder med læring ud fra et kompetenceprogram, så du, uanset om du er helt ny eller har erfaring, kan få masser af tilpassede udfordringer! På sigt vil du få den kirurgiske efteruddannelse.

Hvem er du?

  • Du er en sygeplejerske, der brænder for at sikre god behandling og pleje, samtidig med du gør en forskel for patienterne.
  • Du har det godt med en uforudsigelig arbejdsdag og et højt patient flow
  • Du er nysgerrig, og er ikke bange for at spørge, når du er i tvivl.
  • Du Trives på en arbejdsplads, hvor man har øje for hinanden og ikke bliver ladt i stikken.

Dit erfaringsgrundlag er ikke vigtigt – vi tager udgangspunkt i dine kompetencer og ønsker!

Arbejdstid og vagter – vi er åbne for dine ønsker og behov!

Du vil have indflydelse på din vagtplan, og vores vagtplanlægger Stine har stort fokus på work-life-balance. Stillingens timeantal aftaler vi til jobsamtalen. Vi er meget åbne for dine behov.

Stillingen er i blandede vagter. Du vil have aften- eller nattevagt ca. 8 gange om måneden. Som noget nyt er det muligt at ønske toholdsskift, og hos os kommer du kun til at arbejde hver 3. eller 4. weekend.

Har vi vakt din nysgerrighed?

Du er velkommen til at kontakte oversygeplejerske Camilla Porsgaard-Larsen. Hun elsker altid en snak, og giver gerne en kop kaffe og en rundvisning. Du kan kontakte hende på tlf.: 2155 4107 eller mail: [email protected].

Hvis du gerne vil have et indblik i hverdagen på K5, kan du følge med på Instagram ”K5_Bispebjerg” eller hele Abdominalcenter K ”K på Bjerget”.

Hvis du ikke kender til Bispebjerg Hospital – så se denne video: https://www.bispebjerghospital.dk/om-hospitalet/oplev/medier/Sider/Se-filmen-om-Det-Samarbejdende-Hospital.aspx

SØG JOBBET

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Den skal være sendt til os senest d. 12. marts 2023 via linket. Vi holder løbende samtaler, hvor vi også aftaler, hvornår du kan starte.

Er du studerende eller nyuddannet, og ønsker at søge sammen med din medstuderende? Gør endelig det! Vi er vant til at introducere flere ad gangen, hvilket også giver et godt sammenhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Søndag den 12. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 7
2. april 2024 6