Sygeplejerske med lyst til at gøre en forskel for sårbare unge søges til Bispebjergs intensive ungdomspsykiatriske af...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2024 eller efter aftale.

Hos os får du mulighed for at påvirke udviklingen i et afsnit med ambitioner om et højt fagligt niveau. Vi arbejder ud fra undersøgelses- og behandlingsplaner for de enkelte patienter og følger miljøterapeutiske principper, som vi tilpasser patienterne individuelt ved hjælp af patientplaner.

Du kommer til at arbejde med fokus på den unge selv – men i lige så høj grad med familien som helhed sammen med et tværfagligt team. Hver 2. uge afholder vi planlagte familiemøder mellem den unge, familien og teamet. Forældrene har desuden en forældresamtale hver 2. uge, og den unge har løbende samtaler med deres læge/psykolog og deres miljøterapeutiske kontaktpersoner.

Om afsnit B104 Vi er et energisk og visionært afsnit, som står for at udvikle en høj og målrettet miljøterapeutisk behandling til 8 døgnindlagte unge, som er i mistrivsel. Målgruppen er unge mellem 13 og 18 år, som ikke formår at fungere i et almindeligt hverdagsliv med skole og kammerater. Vi er desuden optagede af at videreudvikle den Recovery-orienterede tilgang til de unge.

De unge indlægges typisk til observation, udredning og behandling for f.eks. affektiv sindslidelse, OCD, psykoser, udviklingsforstyrrelser og begyndende personlighedsforstyrrelser.

Selvskade og udadreagerende adfærd kan i perioder fylde for den enkelte unge, og derfor har vi stort fokus på en deeskalerende tilgang med forudsigelighed og genkendelig struktur, hvor de unge kan føle sig trygge og turde give slip på den uhensigtsmæssige adfærd.

Afsnittet består af tværfagligt personale som læger, psykolog, fysioterapeut, socialrådgiver, sygeplejersker, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og skolelærere. Alle arbejder tæt sammen om opgaverne. Vi er en engageret personalegruppe, og vi er gode til at støtte hinanden. Vi samarbejder desuden med naboafsnittene omkring f.eks. opkørte situationer og hjælp i hverdagen.

Hver ung patient og forældre får tildelt deres eget team. Afsnittet har åbent alle ugens dage.

Dine arbejdsopgaver Vores hovedfokus er at støtte den individuelle patient til igen at få en dagligdag til at fungere mht. døgnrytme, motivation for skolegang/uddannelse, ernæring, bevægelse, almindelige daglige funktioner som personlig pleje, aktivering spil, kreative sysler, sport/bevægelse, socialt samvær med andre – generelt ungdomsliv.

Dette arbejde skaber samtidig rammerne for fokus på symptomer i forhold til diagnostisk udredning samt beskrivelse af den unges funktionsniveau. Netop den skriftlige beskrivelse af den unges funktionsniveau og beskrivelse af diverse gavnlige pædagogiske/miljøterapeutiske indsatser vil være med til også at hjælpe den unge efter udskrivelsen, hvor opgaven typisk varetages af den enkeltes hjemkommune.

Hos os får du:
  • Fast tid til supervision hver 2. uge ved psykolog
  • Psykofysisk grundkursus + løbende vedligeholdelsestræning
  • Et center der arbejder med forbedringskultur/KFM – der holdes tavlemøder hver uge, og der er løbende forbedringstiltag i gang
  • 5 dages kognitiv uddannelse til alle miljøpersonaler


Om dig Du er uddannet sygeplejerske med lyst til at arbejde målrettet og være med til at udvikle og være visionær omkring miljøterapien.

Du har gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt. Det er nødvendigt i din relation til både den unge selv, forældrene, kollegaer, studerende og eksterne kommunale samarbejdspartnere.

Det vil være en fordel, hvis du har psykiatrisk erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien, voksenpsykiatrien eller bostedserfaring.

Til gengæld er det en betingelse, at du:

  • Er moden
  • Er ansvarlig
  • Har gode samarbejdsevner
  • Besidder en evne og lyst til at reflektere over egen praksis


Ansættelsesvilkår Stillingen er på 37 timer ugentligt, og vi ønsker, at du starter pr. 1. maj 2024 eller efter aftale.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Døgnafsnittet er døgndækket, og du vil derfor blive planlagt med blandende vagter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale. Der vil være weekendarbejde hver 3. uge. Alternativt er der også mulighed for fast aftenvagt hver 2. uge.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når vi indstiller til ansættelse.

Vil du vide mere? Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Hanne Bregnegaard på 92 43 63 25 eller assisterende afsnitsleder Rikke Kirk 38 64 10 58.

Du kan læse mere om Børne- og Ungepsykiatrisk Center på vores hjemmeside og blive klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.

Søg stillingen Ansøgning, cv og uddannelsesbevis sendes via linket på siden.

Ansøgningsfrist d. 6. marts 2024.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 15. marts 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Onsdag den 06. marts 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København NV

    Timelønnede sygeplejerskerVikarkorpset er et internt sygeplejevikarkorps på Bispebjerg og Frederiksberg hospital, og vi søger timelønnede sygeplejersker til at tage vagter på forskellige somati..
    • Sygeplejerske
    • København NV
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
11. maj 2024 17
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 12
6. maj 2024 11
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 7