Er du sygeplejerske med en nysgerrig og undersøgende tilgang? Så giver vi dig tid til at gå i dybden med patientforlø...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vores patienter har haft et svært liv, og det er vigtigt for os at give dem trygge rammer og møde dem med et smil. Vi søger altså dig, der brænder for at hjælpe de sygeste, og for at have tid til patienten! Vil du møde dine kommende kollegaer? Se med her:

Hvad skal du lave?

Du bliver kontaktperson for 3-4 patienter. Med en detektivs undersøgende tilgang finder du, i samarbejde med patienten, ud af hvad vedkommendes mål er, og sammen udarbejder I en behandlingsplan. På den måde har patienten selv et ansvar, og du er med til at understøtte patientens recovery. Du kommer til at bruge både dine somatiske og psykiatriske sygeplejefaglighed hos os.

Nogle af dine konkrete arbejdsopgaver bliver at:

  • snakke og lave aktiviteter med patienterne - være til stede og til rådighed
  • observere og dokumentere symptomer samt virkning og bivirkninger til medicin
  • udarbejde individuelle patientplaner ud fra patientens tilstand
  • anvende kognitiv adfærdsterapi.

Hvem er vi?

Vi er ca. 28 dedikerede, dygtige og tværfaglige kollegaer. Vi har en stærk social kapital, og vi vægter højt at lave aktiviteter sammen eller drikke en fredagsøl en gang imellem. Hos os findes inden dumme spørgsmål, og det er vigtigt for os, at vi bruger hinanden i vores faglighed!

Vi har et aktivitetsteam med ergoterapeut, fysioterapeut og psykomotorisk terapeut, som går på tværs af D1 og vores naboafsnit C3 – de laver sjove og hyggelige aktiviteter for vores patienter.

Vi har 15 døgnpladser til intensive psykiatriske patienter med alle typer af diagnoser.

Noget af det vigtigste for os er at nedbringe brugen af tvang samt nedsætte angst og aggressioner. Vi er også godt i gang med at uddanne personalet i kognitiv miljøterapi, og det spiller en stor rolle i vores arbejde.

Vi har gode fysiske rammer med enestuer samt eget bad og toilet til alle patienter. Vi har et motionsrum, et sanserum og flere smukke udemiljøer.

Om dig

Du har lyst til at hjælpe den psykiatriske patient. Din baggrund er mindre vigtig - du får en skræddersyet introduktion, der passer lige netop dine behov!

Du hviler du i dig selv, og har et stabilt og positivt humør.

3 ting, vi gerne lige vil prale af

  • Du bliver altid klædt godt på fra start med en mentor i afsnittet som vil hjælpe dig med sparring, spørgsmål og gode ideer. Du får desuden et veltilrettelagt oplærings- og introduktionsprogram med fokus på kompetenceudvikling, forebyggelse og deeskalering.
  • Du får en nyere leder med specialuddannelse i psykiatri, der brænder for psykiatrien og som har en åben og lyttende ledelsesstil - døren er altid åben hos Sarah og Celina.
  • Du får rig mulighed for at videreuddanne dig indenfor specialet fx specialuddannelse, akutuddannelsen eller som klinisk vejleder. Alle disse uddannelser giver dig mulighed for større ansvar og stor faglig udvikling!


Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er en fuldtidsstilling med weekendvagter, som udgangspunkt, hver 3. weekend. Har du andre ønsker, er det vigtigt for os at finde en løsning, der er god for dig. Stillingen er til besættelse den 1. oktober 2022 eller efter aftale.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Ansøgningen skal indeholde CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Er du nysgerrig?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller vil du se afsnittet, er du meget velkommen til at sende en sms eller ringe til afdelingssygeplejerske Sarah Dahlberg på 2116 2695.

Søg stillingen senest den 28. august 2022. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Se mere om Psykiatrisk Center Amager her ↓

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Søndag den 28. august 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i København
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 4
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1