Sygeplejerske, er du B-menneske? Så har vi har jobbet til dig, med god tid til patienten på vores psykiatriske døgnaf...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Her får du god tid til patienten i nattetimerne.
”Tid til patienterne?” Tænker du måske. JA!
Vi ved hvor vigtig tid er for relationsdannelse og ro om natten. Se med dine egne øjne, hvem vi er her ↓

Her er der aldrig to nætter, der en ens
Også om natten hjælper vi hinanden. Det betyder i praksis at du sammen med et team af to social- og sundhedsassistenter, hjælper med medicin på to naboafsnit.

Som nattevagt har du tværgående funktion, og du vil også have ansvar for til et åbent afsnit.

Vi har altid en forebyggelsesinstruktør om natten, du kan sparre med. Der er desuden flere sygeplejersker på afsnittet og på andre afsnit, så du står sjældent som ene sygeplejerske.

Byd ind på udviklingsopgaver
Vi arbejder løbende med at forbedre os og få nye ideer til at øge den faglige og patientoplevet kvalitet. Vi arbejder med en række udviklingsopgaver, som du også bliver en del af og får indflydelse på.

Det drejer sig bl.a. om at:

  • forebygge konflikter og tvang, styrke deeskalering og aktiviteter, bl.a. med en fast gruppe af forebyggelsesinstruktører, som er ekstra ressourcer i alle vagtlag, der hjælper i akutte situationer og som er en hjælp ifm. sparring med personalet
  • implementere Safewards-modellen og fokus på recovery og koginitiv miljøterapi
  • skabe fokus på trivsel i vores afsnit, hvor vi taler med hinanden – ikke om hinanden. Vi skal kunne være uenige, og der skal være plads til at drøfte ting med hinanden.


Hvem er vi?
Du bliver en del af et afsnit på ca. 28 personer i plejen samt læger, psykologer, en KAT-psykolog, socialrådgivere, recovery mentor og en afdelingssygeplejerske. Vi har også et aktivitetsteam med ergoterapeut og fysioterapeut som går på tværs af D1 og vores naboafsnit C3.

Vi har 15 døgnpladser til patienter, der har brug for intensiv psykiatrisk behandling. Du kommer til at møde en blanding af patienter med alle slags diagnoser, aldre og indenfor alle sociale lag. Dermed får du også hurtigt et stort indblik i psykopatologi inden for alle psykiatriske diagnoser.

Vi arbejder hårdt for at nedbringe brugen af tvang samt nedsætte angst og aggressioner, og her er vi kommet rigtig langt. Vi er godt i gang med at uddanne personalet i kognitiv miljøterapi, og det spiller en stor rolle i vores arbejde.

Vi har gode fysiske rammer med enestuer samt eget bad og toilet til alle patienter. Vi har desuden et motionsrum, et sanserum og en stor sansehave. Alt sammen muligheder, der bringes i spil for at bidrage til større sundhed og tilfredshed hos vores patienter.

Alle der brænder for specialet er velkomne
Vi søger sygeplejersker, der vil være med på denne rejse. Du brænder for at hjælpe den psykiatriske patient.

Om du har flere års erfaring fra psykiatrien eller andre sygeplejespecialer, eller du har været uddannet i et år er underordnet. Vi har plads til dig.

Du forstår, at vores patienter fortjener, at vi møder op på arbejde med overskud til dem, så de får en stabil hverdag. Du kan rumme deres, til tider, meget svære livshistorier. Med andre ord, hviler du i dig selv, er grounded og har et stabilt og positivt humør.

Derudover kan du bevare overblikket– også i akutte situationer, men skulle du miste overblikket, er der mulighed for at søge sparring. Du er dermed god til at sige til og fra.

3 gode grunde til at blive nattevagt hos os

  • Du bliver klædt godt på fra start med en mentor i afsnittet som vil hjælpe dig med sparring, spørgsmål og gode ideer. Du får desuden et veltilrettelagt oplærings- og introduktionsprogram med fokus på kompetenceudvikling, forebyggelse og deeskalering
  • Du får en nyere leder med specialuddannelse i psykiatri, der brænder for psykiatrien og som har en åben og lyttende ledelsesstil
  • Videreuddannelse. Mulighed for på sigt at videreuddanne dig indenfor specialet fx specialuddannelse, akutuddannelsen, kliniske vejledere, osv.


Løn- og ansættelsesforhold
Vi søger 1 ny kollega i nattevagter.

Stillingen er en fuldtidsstilling med weekendvagt hver 3. weekend til besættelse den 1. oktober 2022 eller efter aftale.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Ansøgningen skal indeholde CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive en sms eller ringe til afdelingssygeplejerske Sarah Dahlberg på 2116 2695 eller sende en mail til [email protected] - vi byder gerne på en kop kaffe og en snak.

Læs mere om Psykiatrisk Center Amager her.

Søg stillingen senest den 28. august 2022. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere om Psykiatrisk Center Amager? Se med her ↓

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Søndag den 28. august 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København SV

    Er du en erfaren sygeplejerske, der er klar til at udforske en anderledes og spændende verden inden for sygeplejen? Vil du arbejde i et tværfagligt og kollegialt miljø, hvor du kan udvide dine hori..
    • Sygeplejerske
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3