Har du flair for udvikling og kvalitet? Så er du vores nye teamkoordinator på vores psykiatriske ambulatorie, Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til faglig ledelse og har du en kreativ side? - Så får du her en unik mulighed for at samarbejde med ledere, medarbejdere og patienter, om at kvalificere den ambulante behandling for psykiatriske patienter.

Lidt om din kommende arbejdsplads

På ambulatoriet behandler vi psykose lidelser herunder skizofreni og rusmiddelbehandling. Vi er en tværfaglig personalegruppe – i alt er vi ca. 15 dygtige og dedikerede medarbejdere - og vi betjener omkring 250 patienter bosiddende på Amager.

Ambulatoriet består af fire teams, som alle er specialiseret indenfor hver sit psykiatriske felt. Siden efteråret 2020 har vi arbejdet efter F-ACT modellen og vi arbejder løbende med, at tilpasse vores tilbud til modellens rammer og til vores patienters behov.

Du bliver en del af et afsnit, hvor vi alle arbejder tæt sammen om patientarbejdet og vores fælles arbejdsmiljø. Vi er et afsnit, som har et fælles mål, om at yde den bedste behandling for vores patienter. Hos os får du et inkluderende arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved åbne døre og at vi bruger hinanden som team. Der er altid plads til fælles hygge, også når arbejdsdagen går på hæld.

Hvordan vil din hverdag se ud?

Som teamkoordinator har du ansvaret for den daglige faglige ledelse.

Det er også én af dine kerneopgaver at afholde visitationssamtaler, hvor ny-henviste patienter vurderes og afklares i forhold til, hvilket forløb, der er bedst egnet.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afsnitsledelsen og er med til at sikre, at alle patienter får behandling af samme høje kvalitet. Dine konkrete opgaver indebærer:

  • Varetagelse af koordinerende funktioner i relation til det daglige arbejde, i og på tværs af teamet
  • Varetagelse af kontaktpersonfunktion for et mindre antal patienter
  • Ansvarlig for planlægning af kommende uges opgaver og patientfordeling
  • Implementering af patientforløbsbeskrivelser, samt sikre fremdrift i forløbene sammen med dine kolleger
  • Være sparringspartner for medarbejdere og ambulatoriets ledelse

Hvis du overvejer om stillingen er noget for dig, så kom forbi til en kop kaffe og mød en fra teamet til en uformel snak om hverdagen og opgaverne.

Her er et lille udpluk af, hvad vi tilbyder…

→ En spændende og afvekslende hverdag med udfordrende opgaver, der vil appellere til din kreativitet og handlekraft.

→ Et spændende hus, hvor forskning, kunst og kultur binder psykiatrien sammen og hvor arbejdsklimaet bærer præg af en gensidig respektfuld dialog og en god portion humor.

→ Et personlig tilrettelagt introduktionsforløb samt grundig oplæring. Du får din egen mentor og regelmæssig sparring med den lokale ledelse. Yderligere tilbydes du udviklingsmuligheder f.eks. i form af et ledertalentforløb samt supervision.

Du er vores nye teamkoordinator hvis…

  • Du er sundhedsfaglig uddannet og har en særlig interesse i mennesker med psykoselidelser og rusmiddelforbrug.
  • Du har gerne kendskab til Lean metoder, eller har lyst til at lære at anvende dem.
  • Du er god til at engagere, motivere, formidle og kommunikere samt sætte klare mål for teamet i samarbejde med afsnitsledelsen

  • Du arbejder du struktureret og systematisk og er klar til at arbejde tværfagligt.

Som teamkoordinator skal du også, i samspil med dine kolleger, være klar til at løfte og sætte retning for et team fyldt med faglige dygtige kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid. Tiltrædelsesdato d. 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Send os en motiveret ansøgning, dit CV og relevant dokumentation senest den 21. september 2023. Samtaler forventes afholdt den 25. september 2023.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte leder af Psykiatrisk Ambulatorie Sigrid Matthesen på [email protected] eller på tlf. 21 67 89 64, hvis du vil vide mere om stillingen.

Bliv klogere på Psykiatrisk Center Amager i vores video lige her

Du kan også læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job i psykiatrien

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Torsdag den 21. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Dragør

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper og vil du gerne arbejde på et fantastisk plejehjem? Trives du bedst med at arbejde i aftenvagt? Så se her! Enggården i D..
    • Sygeplejerske
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2