Sundhedsfaglig visitator til fastansættelse på 1-1-2 AMK-Vagtcentralen i Næstved.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Et fantastisk sted at arbejde !
Leder du efter et arbejde med høj faglighed, kollegialt fællesskab og et arbejdsmiljø med fokus på robuste balancer? Er du erfaren sygeplejerske, paramediciner eller behandler? - så leder vi efter dig.

Når vi besvarer opkald på 112, kan vi ikke se patienten, så vores høresans er vigtig. Dine primære værktøjer bliver en struktureret telefonsamtale koblet sammen med din kliniske eller præhospitale erfaring og faglighed, eventuelt videostream samt med Dansk Index som støtteværktøj. Borgerne, der ringer, står i vidt forskellige situationer, og dialogen er derfor central for, at du kan danne dig et billede af situationen. Det er herudfra, du laver din vurdering af hvilken hjælp, der er brug for i den aktuelle situation.

Vores brede samarbejdsflade giver en alsidig hverdag, hvor to dage aldrig er ens, og hvor du hver eneste dag gør en stor forskel for Regionens borgere.

I jobbet har du brug for følgende kompetencer:

  • Erfaring indenfor det akutte somatiske eller præhospitale område
  • Kan tage styringen i samtaler, når det er nødvendigt og er i stand til at træffe beslutninger i akutte situationer
  • Kan have mange bolde i luften og bevare overblikket samtidigt
  • Er fortrolig med IT – også under pres
  • Er en hold spiller med fælles bevidsthed om egne styrker og svagheder
  • Besidder gode kommunikative evner, herunder ageren i og deeskalering af konflikter
  • Er i stand til at tale og forstå dansk, engelsk og let nordisk

Vi investerer i dig, og vi garanterer, at du bliver godt klædt på til opgaven.

Fokus på personlig og faglig udvikling er en integreret del af hverdagen hos os. Vi har et velstruktureret og gennemprøvet oplæringsprogram på 8 uger, hvor du er fast tilknyttet erfarne mentorer og løbende har feed back med vores kvalitets – og udviklingskonsulent. Vi sørger for, at du er klar og tryg ved opgaveløsningen, inden du selvstændigt besvarer 112 opkald.

Arbejdsfællesskabet og trivslen i teamet er i højsæde hos os.

Du er aldrig alene på arbejde. Vi skaber resultater i kraft af hinanden, og vores kultur er præget af psykologisk tryghed, både mellem kollegaer og ledelse. Vi spiller hinanden gode, og det er den kollektive faglighed, der gør, at vi sammen er stærke og gør en forskel.

Bliv en del af noget større
Præhospitalt Center favner alle regionale ansatte, der arbejder med det præhospitale område. Det inkluderer AMK-Vagtcentralen; Befordringsservice; Ambulance Sjælland; Kvalitet, Udvikling og Uddannelse; Administrationen samt den præhospitale forskningsenhed.

Når du arbejder i Præhospitalt Center, indgår du i et team af dygtige og passionerede kolleger. Du får en hverdag, hvor flere forskellige fagligheder arbejder for et stærkt regionalt akutberedskab – heriblandt læger, sygeplejersker, ambulancefolk og patienttransport-reddere, tekniske disponenter samt befordringsservice. Sammen skaber vi et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og psykologisk tryghed.

Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet inden for akutberedskab, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum.

Dagligdagen i Præhospitalt Center kan være meget omskiftelig med uforudsigelige opgaver, særligt da vi på nuværende tidspunkt er ved at hjemtage halvdelen af regionens ambulancedrift. Tag gerne et kig på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Næstved
  • Tirsdag den 12. marts 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse, Psykiatrien Syd, Vordingborg. Er du interesseret i akut psykiatri enten som nyuddannet eller som erfaren, så vil vi gerne skæddersy et introduktion..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Vil du være med til at sikre borgerne den bedste behandling..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    F-ACT team Distriktspsykiatrien i Vordingborg udgøres af en meget erfaren gruppe medarbejdere bestående af 6 sygeplejersker, 1 ergoterapeut, 1 socialrådgiver,1 lægesekretær, 1 kontorassistent, 1 ov..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Patienterne i afsnit S1 søger en sygeplejerske, der gerne vil være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Sygeplejersken er ambassadør for arbejdet med nedbringelse af vo..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2