Sygeplejerske søges til fast aften og/eller nat til specialiseret lungemedicinsk afsnit. Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vi skal udvide vores fantastiske afsnit og søger derfor en ny kollega til fast aften og/eller nattevagt. Så er du sygeplejerske, der kan lide at dagene ikke er ens og at faglig udvikling et must, så er det DIG vi søger.


Vi kan tilbyde en fast stilling fra 1 Juli eller efter aftale, på mellem 28-37 timer om ugen, alt efter hvad der passer bedst for dig og dit privatliv. Det er en ansættelse i fast aften og/eller nattevagt. Vi har faste aften og nattevagter ansat, men har behov for DIG også. Der tilbydes weekend arbejde hver 2., 3. eller 2-4 modellen.

Hvorfor vælge os?

På Afsnit for lungesygdomme er vi dedikerede til vores patienter og til hinanden. Vi er stolte af vores afsnit og sætter faglighed og godt kollegaskab højt. Vi er en personalegruppe bestående af både meget erfarne og nyansatte. Vi har et godt arbejdsmiljø og er gode til at hjælpe hinanden også på tværs af faggrupper.

Lungemedicin er et spændende og komplekst speciale. Vores patientgruppe har sygdomme som ex. pneumoni, astma, lungecancer, TB, KOL i exa, pleuraempyem og pleuraekssudat . Vi anlægger pleuradræn i afsnittet, giver High-flow iltbehandling samt varetager NIV-behandling til KOL-patienter. I samarbejde med vores ambulatorium, har vi tilknyttet patienter i hjemme-NIV, et område hvor udviklingen går rigtig stærkt.

Du vil komme til at arbejde med både kroniske og akut respiratoriske dårlige patienter. Vi har ligeledes en del palliative og terminale patienter, dette både KOL og cancerpatienter. Du vil få en bred viden og erfaring indenfor det medicinske speciale generelt, da mange af vores patienter er komplekse og multimorbide. Du vil ligeledes få viden og erfaring indenfor det mere specialiserede område lungemedicin er.

Vi har et stort patient-flow, så du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt.

Vi tilbyder alle 6 dages kursus om lungesygdomme efter kort tids ansættelse. Dette både til nyuddannede og erfarne sygeplejersker. Vi har undervisning i afsnittet, f.eks om tagning af A.pkt og tolkning af denne, pleuradræn, NIV, inhalationsmedicin, anatomi og fysiologi, KOL og Ilt behandling, herunder high flow.

Vi har diætist ansat i afsnittet, som er en stor støtte til vores ernæringstruede patienter. Vi har ligeledes vores egen farmakonom, som dagligt dispenserer medicin til vores patienter. Vi har en sygeplejerske med ansvar for kvalitet og udvikling, som skal medvirke til at vi forsat er et afsnit i udvikling samt 2 faste mentorer, som vil planlægge din introdiktion og oplæring. Der er tilknyttet 5 faste lungemedicinske overlæger, fysio- og ergoterapeuter til afsnittet og der er ansat en kræftkoordinator samt udskrivningssygeplejerske i medicinsk blok. De er alle en del af det tværfaglige arbejde vi har på afsnittet, hvor vi støtter hinanden på tværs af faggrupper, for at yde den bedst mulige pleje til vores patienter.

Hos os får du en grundig indføring i det lungemedicinske speciale og du kunne arbejde med den grundlæggende og mere specialiseret sygepleje.

Vi er fleksible mht. udarbejdelse af vagtplan.

Der bliver årligt afviklet skills stations, som er en kompetence- og uddannelsesdag for alle sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter i medicinsk blok.

Du vil få et årlig tillæg på 16.280 Kr. for at være ansat i et medicinsk afsnit.

Hvad ønsker vi?

Vi vil rigtig gerne have en kollega, der har interesse for det lungemedicinske speciale, og som trives med at arbejde fast i aften eller nattevagt.

Du skal have minimum 2 års erfaring, gerne indenfor medicinsk sygepleje.

Vi ønsker du har en høj faglighed og lyst til at lære mere. Du kommer positiv på arbejde og tager del i det faglige og sociale fællesskab. Noget af det vigtigste hos os er, at du ser patienten som din forbundsfælle og prioriterer at medinddrage patienten og de pårørende i behandling og pleje.

Er du den kollega vi mangler? Så send os en ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Samtaler forventes afholdt i uge 24

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme forbi på et uforpligtende besøg


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Nykøbing Falster

    Da vores dygtige konsultationssygeplejerske har valgt at søge nye udfordringer på Grønland, leder vi efter en ny kollega. Vi er er dynamisk og travl lægepraksis med 2 speciallæger, 1 sekretær, .
    • Sygeplejerske
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Lolland og Falster

    Er du Social- og Sundhedshjælper eller har en tilsvarende uddannelse? Vil du være med til at skabe det gode liv for beboerne på Bakkehuset? Så er det dig, som vi søger.Bakkehuset er kommunens s..
    • Sygeplejerske
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nakskov

    Team Sygepleje Nakskov søger sygeplejersker til faste stillinger fra 1. august 2024 eller efter aftale. Ansættelsen er på 32-37 timer pr. uge, og består primært af dagvagter, cirka to-fire aftenvag..
    • Sygeplejerske
    • Nakskov
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nakskov

    Team Sygepleje Nakskov søger sygeplejersker til faste stillinger fra 1. august 2024 eller efter aftale. Ansættelsen er på 32-37 timer pr. uge, og består primært af dagvagter, cirka to-fire aftenvag..
    • Sygeplejerske
    • Nakskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1