Applikationskoordinator (AC´er) til Sundhedsplatformens Radiant implementering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at udvikle og implementere Sundhedsplatformens løsning (Radiant) til det billeddiagnostiske område i Region Sjælland? Så er du måske vores nye kollega.

Til implementering af det billeddiagnostiske speciale i Sundhedsplatformen, søges en Applikationskoordinator, der brænder for at være med til at optimere og konfigurere de nye billeddiagnostiske arbejdsgange i Sundhedsplatformen. Det billeddiagnostiske område omfatter, udover ordinære røntgenundersøgelser og skanninger, alle fagområder, som har behov for at lagre og eksponere billedundersøgelser, fx Nuklearmedicin og Kardiologi. Til disse fagområder er der knyttet forskellige specialistsystemer, som bidrager til at sikre den optimale patientundersøgelse og behandling.

Du bliver i første omgang en del af Region Sjællands SUBO-program, der de kommede ca. 2 år skal gennemføre en implementering af ny systemunderstøttelse til Danmarks største radiologiske afdeling.

Du skal løfte opgaver, der spænder lige fra analyse af problemer i systemet, driftsopgaver, facilitering af møder, samarbejde med EPIC, der er leverandør af Sundhedsplatformen, til mere projektstyrede opgaver relateret til området.

Som Applikationskoordinator vil du være ansvarlig for:

At holde overblik over udviklingsønsker, have tæt forretningskontakt og lyst og evne til at bidrage til den strategiske udvikling af det billeddiagnostiske område.

Vi forventer, at du har et godt overblik over dine egne opgaver, men samtidig kan se opgaverne i et større fælles perspektiv. Du kan løse opgaver med en vedholdende og analytisk tilgang.

Du skal besidde en høj grad af selvledelse og kunne prioritere opgaver i tæt sammenhæng med de øvrige bidragsydere, så du overholder vigtige deadlines. Du skal nysgerrigt opsøge læring og inspiration, så du kan bidrage med en faglig vinkel på udviklingsområder.

Vi lægger vægt på, at du arbejder proaktivt og tager ansvar for opgaverne. Samtidig skal du have gode samarbejdsevner samt sikre, at vi får den rigtige løsning fremadrettet. Du skal kunne agere som facilitator i diverse sammenhænge f.eks. lede møder og workshops og dermed komme frem til de underliggende behov, der påvirker opbygningen af systemet.

Der er obligatoriske uddannelser og certificeringer i Sundhedsplatformens applikationer, som foregår på engelsk, hvorfor du skal have gode mundtlige og skriftlige engelskkundskaber.

Har du en baggrund inden for IT eller sundhedsvæsenet?

Vi ser gerne, at du har en relevant baggrund via uddannelse og/eller erfaring, enten indenfor sundhedsvæsenet eller IT og gerne en kombination fx sundheds-IT-uddannet, kliniker, farmaceut eller lign.. Det er en fordel, hvis du har erfaring som systemadministrator, applikations- specialist/koordinator, superbruger eller lignende, og at du herigennem har et godt kendskab til arbejdsgangene på området fra Sundhedsplatformen.

Lyder det som noget for dig?

Så send os din ansøgning allerede i dag.

Der er ansøgningsfrist 15. marts 2023 og der vil blive afholdt to samtalerunder. Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt, så vi forventer at behandle ansøgningerne løbende.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Sara Møller på [email protected] eller på 61 68 80 27. Sara er teamleder for Billeddiagnostisk team i IT Applikationer, og hende du vil referere til.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles IT-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 22.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ringsted
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Intensiv Afsnit i Slagelse søger sygeplejersker med en intensiv specialuddannelse OG sygeplejersker med lyst til at lære det intensive speciale at kende. Generelt om afsnittet: ITA er et mu..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger en ny oversygeplejerske til vores specialiserede ældrepsykiatriske sengeafsnit (SL6) i Slagelse, da vores nuværende oversygeplejerske skal være chefsygeplejeske i somatikken. Er du syg..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5