Sygeplejerske søges til at blive en del af et udviklende team - både fagligt og socialt på Medicinsk afsnit M2, Sjæll...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Mangler du at sætte teori og praksis sammen?

Vil du være en del af et udviklende og fantastisk alsidigt team, der nørder den, fordi de kan? Og kan du se dig selv med mange spændende og komplekse bolde i lufte? Så kom og vær med på M2, hvor vi søger nye sygeplejersker til at blive en del af vores udviklende team.

Vi søger en sygeplejerske til at blive en del af en professionel, men samtidig meget social arbejdsplads. Fokus vil altid være på at udføre vores arbejde og opgaver professionelt, men det vægtes også højt, at der skal være plads til et grin og en kop kaffe eller the.

Vi har lavet denne video, hvor du kan se og høre mere om M2:

Afdeling M2 kan tilbyde:


Når du starter hos os, vil du opdage, at alle er på fornavn med hinanden og der er plads til forskellige holdninger og meninger. Som vores nye kollega vil du blive tilknyttet en mentor, som kan støtte, følge og oplære dig i de forskellige rutiner, der er på afdelingen. Formålet er at skabe en tryghed omkring dig, vores nye kollega, som vi glæder os meget til at lære at kende.

Plejeformen på M2 er hovedsageligt gruppepleje. Det er derfor vigtigt, at vi alle er gode til at kommunikere med hinanden for at skabe så godt et arbejdsmiljø som muligt og for at passe patienterne professionelt.

Vi har fokus på at styrke kommunikationen og det sociale sammenhold på afdelingen og på at skabe et godt arbejdsmiljø. Teorien er: ”Hvis personalet har et godt sammenhold, kan de bedre overskue de forskellige udfordringer dagen bringer”.

Professionelt har vi et tæt tværfagligt samarbejde med alle faggrupper, der er eller kan blive relevante for vores patienter.

Som en luksus har diætisterne deres kontor på M2 og vores samarbejde med diætisterne er meget tæt. Vi har ansat to diætister i afsnittet og de er altid klar på at give en hjælpende hånd.

Medicinsk sengeafsnit M2 har 23 sengepladser fordelt på 1- og 2 sengs stuer. Vi modtager, plejer og behandler både akut indlagte og kroniske patienter indenfor gastroenterologi og intern medicin. Vi behandler nogle af de mest komplekse patienter indenfor det hepatologiske speciale, da vi har regionsfunktion.M2har 2 stuer dedikeret til patienter med leversvigt, hvor der er ekstra fokus på kontinuitet i pleje og behandling og inddragelse af pårørende. Sygeplejen spænder bredt fra grundlæggende sygepleje som f.eks. udskillelser til kompleks sygepleje som f.eks. patienter i leverkoma og koordinering af udskrivelse og opfølgning i samarbejde med læge, pårørende, primær sektor og social sygeplejerske.

Vi arbejder efter ønskeplan med vagter på 8,25 time og gennemsnitlig hver 3. weekend. Der er i denne stilling i gennemsnit 6 vagter på 4 uger. Du har stor indflydelse på din egen vagtplan og på, hvornår dine vagter skal placeres. Vi er meget fleksible i forhold til f.eks. mødetider, korte og lange vagter.

Det praktiske:


  • Fast stilling, 37 timer pr. uge
  • Weekend gennemsnitlig hver 3. uge
  • Enten dag/aften eller dag/nat – tilpasset dine ønsker
  • Planlagt teori og praksis kompetenceudvikling i Skill Station og faglig fordybelse for nyansatte
  • Medicinsk tillæg og løn efter kompetencemodellen
  • Mulighed for diplom moduler – f.eks. klinisk vejleder og akut sygepleje

Samtaler afholdes løbende.


Hvad kan du tilbyde?


Om du er nyuddannet sygeplejerske eller har en masse erfaring er ikke af betydning, da vi sørger for oplæring ud fra dine kompetencer.

De egenskaber vi søger hos vores nye kollega er:

  • Seriøs og smilende
  • Professionel og social
  • Konkret og blæksprutte
  • Lærenem og grundig.

Hvis du føler du vil kunne passe lige ind i dette team, håber vi at du vil komme på besøg og have en uddybende samtale med os.

Du kan læse mere om Medicinsk Afdeling her. Du er også meget velkommen til at kontakte mig til en snak.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Intensiv Afsnit i Slagelse søger sygeplejersker med en intensiv specialuddannelse OG sygeplejersker med lyst til at lære det intensive speciale at kende. Generelt om afsnittet: ITA er et mu..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger en ny oversygeplejerske til vores specialiserede ældrepsykiatriske sengeafsnit (SL6) i Slagelse, da vores nuværende oversygeplejerske skal være chefsygeplejeske i somatikken. Er du syg..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 11
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 13
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 9
17. april 2024 5
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7