Drømmer du om udvikling af Plastik og Bryst kirurgisk sygepleje - Klinisk Sygeplejespecialist søges!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Nøgleord; Forskning, udvikling, sygepleje, rollemodel, undervisning, målrettethed, strategi, kvalitet, facilitering, faglighed, tværfaglig team indsats og hjælpsomhed.

På Region Sjællands eneste Plastik og Bryst kirurgisk afdeling har vi store ambitioner for vores sygepleje til vores patienter.

Plastik og Bryst kirurgisk Afdeling SUH er i en rivende udviklingsfase på alle niveauer i organisationen. Vi har derfor en forventning om, at vores nye kliniske sygeplejespecialist vil få en central rolle i udviklingen af vores sengeafsnit, som vi allerede har påbegyndt.

Vi ønsker at sikre en målrettet og strategisk udvikling af den sygeplejefaglige viden og kvalitet i vores Plastik og Bryst kirurgiske specialer. Vi vil sikre patienter og deres pårørende de bedste sundhedsfaglige ydelser og resultater via styrkelse af de kliniske kompetencer, ledelse, uddannelse og forskning inden for sygeplejen.

Opnåelse af ovenstående mål ser vi muligt ved ansættelse af en klinisk sygeplejespecialist i vores sengeafsnit P93. I dagligdagen vil du indgå i plejen, da vi tror på at du på denne måde har langt bedre forudsætninger for at drive den nødvendige udvikling, da du sammen med kollegaer og patienter finder udviklingsmuligheder.

Selvfølgelig sikre vi dig tid til at handle på de identificerede udviklingsområder ved at give dig ’kliniske-dage’ uden for normeringen.

Klinisk Sygeplejespecialist stillingen er en kombinationsstilling, hvor du i samarbejde med Oversygeplejersken vil være den der igangsætter og gennemfører sygeplejefaglige udviklings initiativer. Dette indeholder fagudvikling, kvalitetsudvikling, forskningsprojekter og patientsikkerhedsarbejde. Du skal i tæt samarbejde med Oversygeplejersken udforme lokale mål for fagudvikling, kvalitet og i samarbejde sikre høj grad af patientsikkerhed og hvilke metoder I ønsker at anvende i afsnittet for at opnå målene.

Den kliniske sygeplejespecialister bliver en del af et team bestående af dem selv, Oversygeplejersken i afsnittet, samt den afsnits ansvarlige Ledende Overlæge. I skal i fællesskab udvikle og styrke den sygeplejefaglige kultur og profil på tværs i vores specialer.

Hvem er vi?

Vores sengeafsnit P93 deler beliggenhed med Gynækologisk afdeling på 3.sal, hvor vi har 10 sengepladser ud af 18 fysiske pladser. Gynækologisk afdeling har 6 pladser. Vi har tilsammen et kollegialt arbejdsfællesskab og samarbejder de to afdelinger imellem.

Afdelingsledelsen prioriterer at personalet dygtiggøre sig, så videreuddannelse og kurser vægtes højt. På P93 arbejder vi med tildelt/helheds patientpleje og sygeplejeopgaverne vil typisk være at yde præ- og postoperativ sygepleje, herunder grundig information, til patienter og deres pårørende. Du vil opleve et stort flow af patienter gennem afsnittet og de fleste indlæggelser strækker sig over timer til 2-3 dage. Vi dækker over et bredt spektrum af højt specialiserede funktioner. Det indebærer alle former for kirurgisk behandling og sygepleje indenfor brystrekonstruktioner, kirurgi efter massivt vægttab, komplekse ansigtsrekonstruktioner og mikrokirurgiske rekonstruktioner med frie lapper. En stor del af vores patienter indlægges i Kræftpakkeforløb for modermærkekræft og brystkræft.

I afdelingen gennemføres løbende sygeplejefaglige forsknings- og udviklingsprojekter. Forskning og udvikling er højt prioriterede indsatsområder i afdelingen, fordi vi skal tilbyde evidensbaseret behandling og pleje til vores patienter plus vi er et universitetshospital. Derfor har vi en Post.doc. Klinisk sygeplejespecialist ansat til at understøtte opbygningen af en forsknings- og udviklingskultur i afdelingen i godt selskab af 2 forskningsassistenter. Du vil derfor også få et samarbejde med vores Post.doc. sygeplejerske og forskningsassistenter som tætte sparringspartner og supporter. Kort sagt du vil ikke være alene i dit felt.

I det daglige har vi et tæt samarbejde med vores plastik og bryst kirurgiske læger og sekretærer. Derudover huser vi et ambulatorie på 1.sal, som består af flere stuer hvor vi har ambulante kontroller, undersøgelser samt foretager mindre operative indgreb.

Dine opgaver.

Afdelingen skal i gang med følgende udviklingsområder:

  • Kompetenceudvikling af både sygeplejersker og social & sundhedsassistenter med udvikling af kompetencekort – fra novicer til ekspert.
  • Facilitering af Onboarding program – tæt samarbejde med vores Onboarding Mentor
  • Optimering af arbejdsgangene for afsnittets patient forløb
  • Etablering af sygeplejefagligt fora i afsnittet
  • Skills stations dage på sigt
  • Forskningsprojekt *POCADO* i samarbejde med vores kommende Ph.D. stud. som omhandler betydningen af fremtidens sygepleje dokumentation på enestuer.

I nærmeste fremtid drømmer vi om:

  • Strategi for sygeplejen
  • Etablering af et Sygeplejefaglig symposium i Plastik og Bryst kirurgisk Afdeling en gang årligt
  • Danmark bedste arbejdsplads med høj sygeplejefaglighed

Hvem er du?

  • Du er uddannet sygeplejerske med min. 2 års erfaring – gerne med kirurgisk erfaring og inden for et af vores specialer, men ikke et ’must’.
  • Du har relevant akademisk uddannelse på Master eller Kandidat niveau (cand.cur. eller cand.scient.san)
  • Har gode relationelle, kommunikative og pædagogiske egenskaber og er i stand til at arbejde målrettet og brænder for forandrings-, vejlednings- og udviklingsprocesser.
  • Arbejder målrettet og vedholden på at både sygepleje, kvalitet, udvikling og forskning skal komme patienterne til gode i klinisk praksis.
  • Går til udfordringer med en positiv indstilling, er problemløsende og reflekterende og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
  • Har mod på at tænke og skabe nyt mens du går
  • Er igangsætter, der selvstændigt initierer, koordinerer og understøtter udviklingstiltag og forandringsprocesser relateret til klinisk praksis.
  • Du er i stand til at arbejde systematisk på baggrund af data, videreformidling og har en skarp analytisk sans.
  • Er fagligt opdateret og holder dig ajour med ny viden og forskning inden for det sygeplejefaglige felt.

Vi tilbyder:

  • En målrettet introduktion afstemt efter dine kvalifikationer og dit behov
  • Ny stilling, som du selv skal være til at forme
  • Tæt samarbejde med Oversygeplejersken i afsnittet
  • En ambitiøse sygeplejefaglige organisation og Chefsygeplejerske
  • På sigt – et tæt samarbejde med den kliniske sygeplejespecialist i ambulatoriet
  • Samarbejde med afdelingens Post.doc. sygeplejerske, Kliniske Forsknings Enhed
  • Deltagelse i Sjællands Universitets Hospital (SUH)s faglige netværk NUUF for kliniske sygeplejespecialister.

Ansættelse:

Organisatorisk vil din ansættelse være forankret på P93 med reference til Oversygeplejersken – i et tæt samarbejde med Chefsygeplejersken, som har det overordnede ansvar for stillingen og den sygeplejefaglige udvikling og forskning i afdelingen.

Stillingen er på 37 timer fortrinsvis i dagvagt – dvs. med enkelte vagter på en månedsplan. Det forventes, at du indgår i et weekendrul hver 6. weekend. Du vil få optimale betingelser til dit ansvarsområde ved at du er sikret min. 1-2 udviklingsdag per uge udenfor normering, eller en 80%/20% fordeling. Du får sikkert behov for mere udviklingstid i perioder som du aftaler med din Oversygeplejerske. I de længere ferieperioder forventer vi at du indgår på lige fod med resten af teamet på P93 i normeringen for at øge chancen for at alle får den ferie/fridage de ønsker - ligesom dig.

Om Plastik og Bryst kirurgisk Afdeling:

Afdelingen har ca 100 erfarne og engagerede medarbejdere, som dagligt sætter en høj standard for at give vores borgere den bedst mulige behandling. Vi bor fysisk i Roskilde, men skal flytte til Køge i 2026 når kvalitetsfondsbyggeriet står færdigt.

Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling har regionsfunktion for såvel plastikkirurgi som brystkirurgi og varetager udredning og behandling af modermærkekræft og brystkræft. Endvidere varetager afdelingen behandling af almindelig hudkræft og rekonstruktive/korrektive tilstande indenfor rammerne af klare funktionelle behov. Desuden har afdelingen en stor aktivitet i forhold til brystrekonstruktive procedurer. Vores plastik kirurger udfører elektive operationer med fjernelse af hudoverskud efter massiv vægttab eller bryst reduktioner. Hertil bruger vi avancerede plastikkirurgiske teknikker, herunder Mikrokirurgi til rekonstruktioner.

Afdelingen består fysisk af et ambulatorium, et sengeafsnit P93 og har desuden en satellit i form af et hus hvor MDT bryst konferencen foregår, og hvor vores bryst kirurger samt KFE har til huse.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte:

Chefsygeplejerske Lotte Gebhard Ørsted tlf.40 15 15 33 eller på [email protected].

Oversygeplejerske Christina Brabrand på tlf. 21 52 42 78 eller [email protected].

Vi kan også drikke en kop kaffe sammen – og hvor du kan få uddybet dine spørgsmål til ovenstående. Kontakt da Afdelingssekretær Dorthe Ibsen på 93 57 67 26/mail: [email protected] for nærmere aftale.

Samtaler finder sted 21. og 23 .februar 2023.

Ansøgningsfrist 19.februar 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 9