Sygeplejerske som udskrivningskoordinator til Kardiologisk Afdeling B75, Sjællands Universitetshospital Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Sygeplejerske som udskrivningskoordinator til Kardiologisk afdeling B75

På B75 ønsker vi at styrke vores indsats for sammenhængende patientforløb med gode sektorovergange, derfor opretter vi nu en sygeplejerskestilling som udskrivningskoordinator. Så vil du være med til at gøre en forskel i indsatsen, skabe endnu bedre trygge og sammenhængende patientforløb mellem udskrivelse fra sygehus til eget hjem og primær sektor, så er det nu du skal søge stillingen som udskrivelseskoordinator hos os på kardiologisk afdeling B75, SUH Roskilde.

Vi søger en sygeplejerske som udskrivelseskoordinator til at understøtte og udvikle den gode udskrivelse. Som udskrivelseskoordinator er din vigtigste opgave at skabe bedre sektorovergange for patienter med komplekse tværsektorielle forløb og bidrage til effektive og sammenhængende indlæggelses- og udskrivningsforløb.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer eller efter aftale, weekendvagt hver 6. weekend, hovedsageligt i dagvagter, begrænset vagtarbejde må påregnes.

Du vil få indflydelse på din vagtplan og vi udviser stor fleksibilitet i forhold til at få arbejdsliv og privatliv til at gå op. Som vores nye kollega vil du være med til at videreudvikle afdelingens tværfaglige kultur, hvor patientinddragelse, faglighed og et godt arbejdsmiljø er hovedingredienserne til at sikre et optimalt patientforløb.

Om jobbet
Som udskrivelseskoordinator er du opsøgende og synlig på afdelingen, hvor du koordinerer og sparrer omkring komplekse udskrivelser og understøtter flow i patientforløbet.

Du vil i samarbejde med vores oversygeplejerske udvikle stillingen som udskrivelseskoordinator, samt deltage i andre udviklingstiltag i forhold til udskrivelse af den komplekse patient.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte undervisning og kompetenceudvikling af sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter ift. Sundhedsaftalen og den gode udskrivelse.

Du vil løbende skulle monitorere udskrivelser mhp. at identificere og analysere kliniske problemstillinger med henblik på at forbedre praksis for derved at sikre patienterne den højest mulige kvalitet i udskrivelsen.

Patientinddragelse er centralt for al vores pleje og behandling og dermed også udskrivelserne. Dermed er samarbejde med patienterne, de pårørende, interne som eksterne samarbejdspartnere en væsentlig del af jobbet.

Du bliver en del af en lærerig hverdag, hvor en fokuseret professionel tilgang bindes sammen af et rigtig godt kollegialt og tværfagligt arbejdsfællesskab, som vi værner om.

Vi søger:

  • en sygeplejerske som har erfaring, gerne fra somatik og primær sektor
  • har et godt overblik over patientforløb og kan identificere den komplekse patient
  • har faglige kompetencer indenfor det komplekse forløb og kan identificere patientens behov i forhold til en sikker udskrivelse
  • har indgående kendskab til Sundhedsaftalen eller er klar til at få det.
  • har stærke kommunikative og pædagogiske kompetencer og formår at forenkle og formidle det komplekse
  • har stærke relationelle kompetencer, evner at motivere og samarbejde på tværs og med forskellige faggrupper
  • tænker innovativt og løsningsorienteret ift. arbejdsgange og processer

I jobbet som udskrivningskoordinator vil du have mulighed for at præge egen arbejdsfunktion, og vi glæder os til at lade os inspirere af dine idéer.

B75 kort fortalt:

På afsnit B75 modtages og behandles patienter med alle former for SA- og AV-blok, supra- og ventrikulære arytmier, patienter med hjertesvigt og patienter i terminale forløb på grund af deres hjertesygdom.

Vi har regionsfunktion i implantation af ICD- og pacemakerenheder, og vi modtager akutte patienter på alle tider af døgnet. Vi modtager og behandler patienter til ablation af alle supraventrikulære arytmier. Vi har således både akutte, elektive og terminale patientforløb.

Vi har 24 sengepladser alle med telemetriovervågning og vi har et fremmøde på:

7 sygeplejersker i dagvagt, eller 6 sygeplejersker + 1 social- og sundhedsassistent (hverdage). Weekender og helligdage er fremmødet som aftenvagten.

5 sygeplejersker i aftenvagt, eller 4 sygeplejersker + 1 social- og sundhedsassistent.

3 sygeplejersker i nattevagt, eller 2 sygeplejersker + 1 social- og sundhedsassistent.

Har du spørgsmål eller ønsker uddybning inden du søger stillingen kan jeg kontaktes på telefon: 47 32 21 34.

Ansøgningsfrist 21/5 2023 mhp. ansættelse 1/7 2023 eller snarest derefter.

Venlig hilsen

Pia Kjeldgaard

Konstitueret Oversygeplejerske B75

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Roskilde

    Operationssygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger en sygeplejerske til vores fantastiske og fagligt dygtige operationsteam. Vi kan .
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Klinisk sygeplejespecialist til Kardiologisk afsnit B75 Vil du være med til at udvikle fagligheden og den evidensbaseret sygepleje til vores patienter? Så har du en unik mulighed hos os, da vi .
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være en del af et dynamisk team med fokus på faglig udvikling 0g socialt fællesskab? Finder du det er spændende at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor mange fagligheder mødes? Og trives du .
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Køge

    Vi er godt i gang med NURSING UP, som betyder en øget normering af antallet af personaler til den enkelte patient. Så brænder du for sygepleje til den komplekse medicinske patient? Så er vi det rig..
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. juni 2024 16
31. maj 2024 15
30. maj 2024 15
29. maj 2024 14
28. maj 2024 16
27. maj 2024 11
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 11
22. maj 2024 13
21. maj 2024 14
20. maj 2024 15
19. maj 2024 15
18. maj 2024 15
17. maj 2024 16
16. maj 2024 16
15. maj 2024 16
14. maj 2024 14
13. maj 2024 16
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 13
7. maj 2024 14
6. maj 2024 13
5. maj 2024 11
4. maj 2024 12
3. maj 2024 14
2. maj 2024 13