Har du sort bælte i fremstilling af tegningsdokumentation? Så har vi brug for dig i Aalborg!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Kan du fremstille tegninger inden for drift og produktion, og har du erfaring med elektroniske tegningssystemer? Så har du mulighed for at bringe din faglighed i spil samtidig med, at du udfordrer og dygtiggør dig selv igennem spændende arbejdsopgaver og kompetenceudvikling.

Læs med her og se, hvordan din næste karriere kommer til at se ud.

Om os

Du bliver en del af Forsvarsministeriets Vedligeholdelsestjeneste ved Struktur- og maskinværkstedet, som ligger i Aalborg. Vi varetager opgaver inden for reparation og fremstilling af flykomponenter i forbindelse med vedligeholdelse, reparation og eftersyn af flystel. Derudover fremstiller vi dele til Forsvarets øvrige værksteder inden for plade- og spånbearbejdning.

Vi er en unik arbejdsplads, der leverer høj grad af kvalitet i arbejdet inden for flyvedligeholdelse. Vi tilbyder en godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor fællesskab, trivsel og sikkerhed er en naturlig del af hverdagen.

Du får mulighed for faglig og personlig udvikling, din pensionsordning er arbejdsgiverbetalt, din frokostpause er en del af arbejdstiden, og du har som regel fleksible arbejdstider, så du også kan få privatlivet til at balancere.

”Hos os er der plads til nytænkning, et skønt grin, godt fællesskab, og oplevelsen af at gøre en forskel. Jeg føler mig heldig, fordi jeg kan kalde Forsvaret for min arbejdsplads”, fortæller Louise, værkstedskoordinator.

Derudover vil du få 35 tætte kolleger, hvor vi griner højt over vores forskelligheder og de fejl, vi selvfølgelig alle begår. Vi glæder os til at grine med dig, og vi er alle klar til at modtage dig.

Om stillingen

Du har ansvaret for tegningsfremstilling i forbindelse med produktionsopgaver og projekter, hvor du også har et tæt samarbejde med værkstedsledere og vores øvrige værkstedsteder.

Dine primære arbejdsopgaver indebærer følgende områder:
• Udarbejdelse af tegninger og rettelse af tegninger i forbindelse med produktionsopgaver og projekter.
• Ansvarlig for videreformidling af tilrettet tegningsdokumentation.
• Støtte med produktionsforberedelse af vedligeholdelses- og produktionsopgaver.
• Bidrage med frembringelse af produktionsforberedelse og teknisk dokumentation.
• Støtte med kvalitetssikring ved værksteder i henhold til ISO standarder.
• Bidrage med procesoptimering.

Rejseaktiviteter vil forekomme bl.a. i forbindelse med din kompetenceudvikling.

Om dig

Du er uddannet teknisk tegner eller har anden relevant uddannelse som f.eks. teknisk designer eller teknisk assistent.

Du har erfaring med tegningsfremstilling og i anvendelse af elektroniske tegningsprogrammer som f.eks. AUTOCAD eller INVENTOR. Da en del af dine arbejdsopgaver foregår igennem SAP Produktionsmiljø, vil kendskab til SAP være en fordel, men ikke et krav, da det kan blive en del af din kompetenceudvikling.

Da en del af vores arbejdsinstruktioner og faglige udtryk også foregår på engelsk, ser vi gerne, at du har gode sproglige egenskaber i både dansk og engelsk i skrift og tale.

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:

• Har lyst og interesse for tegningsdokumentation.
• Er omhyggelig og systematisk i dit arbejde.
• Samarbejder på tværs og har gode samarbejds- og planlægningsevner.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende overenskomst.

Afhængig af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg.

Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende værkstedsleder, Mads Snedker Klitgaard, på 2346 1454.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på 3266 5036.

Ansøgningsfrist er den 8. januar 2023. Vi afholder ansættelsessamtaler efter fristens udløb. Vi ønsker ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, skal du tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer
  • Nørresundby
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

  • Teknisk designer i Hobro

    Motiveres du af muligheden for at præge den hastige udvikling inden for fleksibel automation? Virksomhederne efterspørger individuelle løsninger til at imødekomme fremtidens krav, når det drejer si..
    • Teknisk designer
    • Hobro
    Få mere info
  • Teknisk designer i Hele Danmark

    Teknisk designer søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Teknisk designer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Teknisk designer i Sæby

    Brænder du for at tegne og se dit værk blive til virkelighed? Så er du måske den energiske medarbejder vi søger. Jobprofil: [xxxxx] har domicil på Aalborgvej 93B i Sæby. Vores .
    • Teknisk designer
    • Sæby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk designere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk designer i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk designere over tid

Dato Alle jobs som teknisk designere
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0