Erfaren Teknisk Assistent/Designer til bygherreorganisation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Arbejder du løsningsorienteret? Formår du at holde mange bolde i luften, samtidigt med at du viser en stor omhyggelighed i dit daglige arbejde, og kan være støttende hånd til projektlederne og inspektørerne i civicas BYG & Drift afdeling? - Så er det lige dig, vi leder efter.

civica er en af landets største almene boligorganisationer. Vores vision er at være det oplagte boligvalg skabt gennem et varieret udbud af boliger og god beboerservice. Du bliver en del af et team på pt. 21 engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet på at sikre drift og vedligehold, samt styrer civicas byggeprojekter fra start til slut.

I jobbet skal du dels varetage en række selvstændige opgaver, dels en række koordineringsopgaver, samt bistå på de enkelte byggesager og driftsopgaver, med din strukturerede tilgang til opgaver.

Som Teknisk Assistent i civica løser du opgaverne i tæt samarbejde med dine kollegaer i Byg & Drift. Du arbejder ansvarsbevidst og selvstændig med dine egne ansvarsområder, og vil via dem, samt din bistand på opgaver i Byg&Drift få berøring med store dele boligorganisationens medarbejdere og samarbejdspartnere. Du skal derfor have lysten og evnen til at deltage aktivt i dette samarbejde, hvor du skaber de gode relationer.

Vi tilbyder et spændende og varieret job i en organisation i udvikling og vækst. Teamet du vil indgå i, er fagligt bredt funderet, kompetent og dynamisk. Du bliver en vigtig brik i at understøtte afdelingens fortsatte udvikling, hvor der bl.a. er et stort fokus på bæredygtigt byggeri og effektivisering af driften, herunder de administrative processer.

Din hverdag bliver meget varieret, og du vil:
  • Have ansvaret for at stamdata og tegninger, i civicas elektroniske system for syn af ind- og udflytninger, er ajourført og du bidrager til at systemet er velfungerende for vores driftspersonale.
  • Blive en vigtig tovholder for vores elektroniske driftsstyringssystem og skal sammen med driftschef og inspektører, udvikle funktionalitet og brug af systemet.
  • Bistå inspektørerne administrativt på renoveringsprojekter, med bl.a. tegninger, byggetilladelser og udbudsdokumenter.
  • Have ansvaret for løbende ajourføring af tegninger på de enkelte afdelinger i 3D (Revit), samt IKT-leverancer og koordinering på vores byggesager.
  • Stå for supportfunktion og vejledning af kolleger i vores driftssystemer, samt sikre af at disse implementeres og ajourføres i forbindelse med byggesager.
  • Have ansvaret for digitalisering af vores byggesager, og at den digitale proces efterfølgende er klar til anvendelse i driften.
  • Have ansvaret for at videreføre vores struktur og overblik over 1 og 5 års gennemgang på sagerne, og i samarbejde med vores projektledere og inspektører, sikre at de bliver udført til aftalt tid og kvalitet.
  • Have ansvaret for sikring af struktur og arkivering på diverse sagsdrev, samt arkivering og overdragelses af sagsdokumenter ved faseskift.
  • Bistå den enkelte projektleder med konkrete opgaver igennem byggesagerne, og agere den hjælpende hånd i forhold til praktiske opgaver.

Vi forestiller os, at du er… Uddannet Teknisk Assistent/Designer med minimum 5-10 års erfaring. Du har en struktureret tilgang til hverdagen og har lysten til at udvikle dig i en bygherreafdeling. Du sidder måske som Teknisk Assistent/designer ved et ingeniør- eller arkitektfirma, og har måske allerede i dag erfaring med ledelse af processer. Du trives og motiveres af at skabe struktur i administrative processer og opgaver, og ønsker at tage det næste skridt i din karriere i en byg- og driftsherreorganisation.

Du besidder gode kommunikationsevner og så kan du bevare overblikket, og arbejde effektivt og struktureret. Som person fremstår du med positiv og motiverende adfærd, og det er naturligt for dig at bidrage til et godt sammenhold i afdelingen.

Uanset baggrund har du erfaring med Revit / IKT-håndtering og generelt gode IT-kundskaber. Du fungerer godt med at arbejde selvstændigt i perioder, men du vægter også samarbejdet med dine øvrige kollegaer i Byg & Drift højt.

Praktisk information Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte teamchef Simon Klejs Gren på tlf.: 25 53 29 49.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 15.01.2023. Vi afholder samtaler løbende.

Du kan se mere om, hvordan civica arbejder med bæredygtighed, når vi bygger, her: civica - bæredygtig byudvikling - YouTube

Om civica civica er Fyns stærke almene boligorganisation med mere end 12.000 boliger fordelt i 131 boligafdelinger. Vi vil være det oplagte boligvalg skabt gennem et varieret udbud af boliger og god beboerservice. Vores boligudvalg spænder bredt fra ungdomsboliger og familieboliger til seniorbofællesskaber fordelt ud i flere af de fynske kommuner. Hos civica er vi fremtidsorienterede og forandringsparate. Vores mål er kontinuerlig vækst og udvikling af vores boliger og boligområder.

Der er ca. 200 medarbejdere hos civica - du kan læse mere om boligorganisationen på civica.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer
  • Odense C
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Teknisk designer i Odense SØ

    For at sikre en endnu mere selvkørende salgsafdeling med egne ressourcer inden for både mekanik og automation, søger vi en Sales Engineer til at drive og supportere salgsprocessen fra ide til konkr..
    • Teknisk designer
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Teknisk designer i Hele Danmark

    Teknisk designer søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Teknisk designer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Teknisk designer i Odense SV

    Brænder du for el-tekniske driftsopgaver og vil du være med til at forme fremtidens forsyningsnet? Har du en skarp sans for detaljer og en struktureret tilgang til dine opgaver? Så er du måske den .
    • Teknisk designer
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk designere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk designer i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk designere over tid

Dato Alle jobs som teknisk designere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0