Optometrist til forskningsprojekt og klinisk arbejde i grå stær team, Afdelingen for Øjensygdomme, Rigshospitalet i G...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

En stilling er ledig som autoriseret optiker i Afdelingen for Øjensygdomme, Rigshospitalet, Glostrup matriklen.

Arbejdsområdet vil være delt mellem klinisk arbejde i afdelingens grå stær team samt deltagelse i et PhD projekt i grå stær teamet.

PhD projektet er et klinisk randomiseret studie omhandlende optimering af refraktive resultater og patienttilfredshed efter grå stær kirurgi.

Det kliniske arbejde i grå stær teamet vil bestå af forundersøgelser til grå stær samt kontroller efter patienterne er opereret.

Stillingen er ledig til besættelse helst 37 timer ugentligt, med start snarest muligt. I første omgang er stillingen tidsbegrænset til 1 år, men der er mulighed for forlængelse.

Vi kan tilbyde

  • Et selvstændigt, udfordrende, ansvarsfuldt og varieret job med selvstændige patientforløb.
  • Et tværfagligt miljø med tæt samarbejde mellem læger, sekretærer og sygeplejersker.
  • Spændende fagligt miljø med mulighed for faglig udvikling og oplæring i de nyeste teknikker og apparater inden for optik, fx OCT, tensionsmåling, corneatykkelsesmåling og intraoculær linseopmåling.
  • Arbejdstider mandag-torsdag i tidsrummet 7:45-15:00, en dag til 15:30, fredag til 14:30.
  • Gode og dygtige kollegaer med godt humør.

Vi forventer

  • Du er en frisk, dynamisk, forandringsparat og team-orienteret person, som kan indgå i tværfagligt samarbejde omkring det bedst mulige patientforløb.
  • Du er autoriseret optiker med kontaktlinsekursus 1+2, gerne med klinisk erfaring såsom øjenvurdering vha. spaltelampe samt kan afprøve hårde linser.
  • Du er først og fremmest en selvstændig, positiv og serviceminded person, der er klar til at yde en ekstra indsats og hjælpe kollegaer, der har brug for assistance i perioder med travlhed.
  • Du skal kunne lide at omgås andre mennesker og være god til at skabe en positiv og afslappet stemning.
  • Mødestabil.

Om Øjenafdelingen

Øjenfunktionen på Glostrup Hospital varetager al akut oftalmologi for Region Hovedstaden og Grønland. Den er center for regionens kirurgi og de mere komplicerede ydelser.

Øjenfunktionen på Glostrup Hospital har flere ambulatorier, et sengeafsnit, et operationsafsnit og et forskningsafsnit. Patienterne er både børn og voksne, i elektive og akutte patientforløb. Der opereres grå stær, cornea-, nethinde- og glaslegeme sygdomme, grøn stær, aldersforandringer på nethinden og øjenskader.

Region Hovedstadens Øjenafdeling, består af øjenfunktionerne på Glostrup Hospital, Hillerød Hospital, samt Rigshospitalet.

Der er ca. 350 ansatte, som har et tæt samarbejde på tværs af faggrupper, afsnit og funktioner - heraf 11 optikere, 1 sosu assistent samt 1 sygeplejerske på afdelingen for grå stær.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte læge, PhD studerende Anne Guldhammer Skov: [email protected] tlf. 3863 4707 eller afsnitsledende optiker Charlotte Wadum: [email protected] tlf. 2127 6877

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, funktionsnedsættelse eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler i forbindelse med modtagelse af ansøgninger.

Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.

Vi er en røgfri arbejdsplads på hele matriklen.

Stillingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, funktionsnedsættelse eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Glostrup
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i København

    Audika, Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre, søger en entusiastisk og engageret Hørespecialist til vores butikker i Region Syddanmark. Hvis du er motiveret af at bidrage til at..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Hellerup

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i København S

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder (vikar) i København

    Hørespecialist til barselsvikariat på Østerbro fra 1/9 2024 Hjælp med at skabe livskvalitet gennem bedre hørelse Audika, Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre, søger en .
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1