Tømrere/snedkere – DTU Campus Service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

DTU Campus Service Bygninger søger to erfarne tømrere/snedkere.

Jobbet
Du bliver en del af en velfungerende sektion med DTU’s brugere i centrum samt med fokus på høj faglighed. Sektionen er kendetegnet ved at have et stærkt socialt sammenhold og et fokus på trivsel.

DTU Campus Service er en moderne Facility Management organisation, der varetager drift, vedligehold og udvikling af DTU’s bygningsmasse, arealer og faciliteter. Som serviceorganisation for resten af DTU, prioriteres det at have et højt serviceniveau og en god kommunikation med brugere, studerende og kolleger.

Som tømrer/snedker i CAS Bygninger vil du komme til at indgå i et erfarent team, der står for den daglige drift af bygningerne på Lyngby Campus.

I CAS Bygninger håndterer vi på daglig basis alle fejlmeldinger der kommer ind fra hele campus. En del håndterer vi selv, mens de resterende sendes ud til eksterne håndværkere. Typiske fejlmeldinger kan være: ødelagte persienner, rep af døre og vinduer, rep af loft, vandskader fra tag.

Derudover håndterer vi også lidt større opgaver, f.eks. renovering af kontorer, hvor der skal laves udbud og renoveringen skal styres.

Sektionen består af 3 tømrer/snedkere, 2 malere, 1 driftskoordinator, 1 servicemedarbejder samt administrativt personale.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Håndtering og koordinering af daglige fejlmeldinger
  • Koordinering og tilbudsindhentning på mindre renoveringsopgaver
  • Reparation af udvendige alu-persienner
  • Drift og vedligehold på døre og vinduer
  • Løsning af alsidige ad-hoc opgaver

Vores forventninger til dig
Vi forventer at du:

  • er uddannet tømrer eller snedker
  • har mindst 10 års erfaring
  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og organiseret
  • har et smittende humør og bidrager positivt til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • er opmærksom omkring sikkerhed på arbejdspladsen
  • er udadvendt og serviceminded og er villig til at hjælpe ansatte, studerende og kollegaer
  • er fortrolig med brug af it som arbejds- og styringsværktøj, heriblandt Dalux
  • har kørekort B

Det er vigtigt, at du har en struktureret og metodisk tilgang til dine opgaver, og at du kan lide at have styr på tingene og overholde deadlines. Tilsvarende er det vigtigt, at du kan samarbejde med andre, og at du bruger dine relationer og åbne tilgang til kolleger til at komme i mål med dine opgaver og finde de bedste løsninger.

Hvad tilbyder vi dig
En arbejdsplads i udvikling med gode kollegaer og god variation i opgaverne. Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit eget arbejde, mulighed for fleksibel arbejdstid samt gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Med placering i sektionen CAS Bygninger, med reference til sektionslederen, bliver du tæt forbundet med resten af driften i CAS.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst i Staten i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Håndværkere og teknikere eller anden relevant overenskomst.

Din arbejdsplads vil være på DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 29. september 2023 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for CAS Bygninger, Kristian Steensby på 9351 1890, [email protected] .

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Campus Service
Med ca. 200 ansatte er Campus Service én af DTU’s 8 teknisk administrative koncernstabe. Campus Service har til formål sat udvikle, drive og vedligeholde DTU’s bygningsmasse, arealer og faciliteter, samt varetage indvendig vedligehold og tilsyn med de derudover lejede DTU arealer og faciliteter. Målet for Campus Services virksomhed er, at DTU’s bygninger, omgivelser og faciliteter er attraktive for de ansatte og studerende, men også at borgere, virksomheder og lokalsamfund anser DTU og DTU’s faciliteter som et aktiv, man meget gerne benytter og samarbejder med.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 29. september 2023

Lignende jobs

  • Tømrer/snedker i Kvistgård

    Vi er et tømrer/snedker firma beliggende i Nordsjælland med et godt fællesskab, der pga. stigende ordretilgang mangler gode og stabile medarbejdere. Vi udfører alt- lige fra den lille liste hos..
    • Tømrer/snedker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Birkerød

    Job Description Vi søger 2 selvstændigt arbejdende tømrere til et projekt i 3460 København. Du kommer primært til at arbejde med lyddæmpende lofter, forskalling, træramme og montage i forskel..
    • Tømrer/snedker
    • Birkerød
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Hørsholm

    Giv dine tømrerfærdigheder et nyt hjem! Er du den bedste håndværker inden for dit fag? Se jobannoncen på vores hjemmeside (HOLDETS Tømrer i Hørsholm) Om os:HOLDETS er et nationale hån..
    • Tømrer/snedker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Farum

    I am looking for a skilled and experienced carpenter to join Smalltime Woodshop to help grow the company. As a carpenter, you will work independently under the direction of the company owner and be..
    • Tømrer/snedker
    • Farum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tømrere/snedkere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte tømrer/snedker i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tømrere/snedkere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tømrere/snedkere over tid

Dato Alle jobs som tømrere/snedkere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1