AUTOMATIKTEKNIKER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Med bred viden inden for automatik, vision systemer og PLC

Som automatiktekniker hos ChemoMetec, får du mulighed for at være en del af en spændende vækstrejse i en virksomhed, som over årene er blevet globalt markedsleder. På trods af høj vækst og international tilstedeværelse er virksomheden i det daglige fortsat meget nærværende, passioneret og innovativ. Du tilbydes derfor en stilling, hvor du får frihed under ansvar og medansvar fra første dag, og hvor du vil få gode muligheder for at tænke ud af boksen og byde ind med dine ideer til forbedrende eller nye tiltag.

Du bliver tilknyttet virksomhedens Product Engineering afdeling, og vil have din daglige gang i virksomhedens kassetteproduktion, hvor du som bindeled mellem din afdeling og produktionen vil have et tæt samarbejde med operatører og produktionslederen. Product Engineering afdelingen består i dag af to dygtige mekaniske teknikere og en teknisk bredt funderet teknisk chef, som du også refererer til i det daglige.

Dit fokusområde bliver automation, vision systemer og PLC-styringer og programmering. Du får derfor en central rolle i relation til at udvikle og optimere virksomhedens high speed og high volume produktion med et højt niveau af automation.

Du er medvirkende til at sikre at produktionen kører problemfrit, ved at yde teknisk support til virksomhedens to eksisterende produktionslinjer, som du fejlfinder på og løbende optimerer både i relation til kvalitet og produktivitetsforbedring. Samtidig deltager du også aktivt i de nye projekter, som løbende kommer til i en ekspanderende virksomhed. Det kunne f.eks. være specificering og validering af nye produktionslinjer. Den tredje produktionslinje er på vej, og flere vil helt sikkert komme til i takt med at virksomheden vokser.

Du får mulighed for at arbejde målrettet med din ekspertise i en mindre reguleret virksomhed, hvor dit ansvarsområde bl.a. vil inkludere følgende opgaver:

Ansvarlig for at yde teknisk support til virksomhedens produktionslinjer, herunder fejlhåndtering og korrigerende handlinger

Optimeringer af produktionslinjernes kvalitet, stabilitet og produktivitet

Sparring på nye projekter, herunder specificering og validering af nye produktionslinjer

Udvikling af vores brug af vision systemer og øvrige in line kontroller

Hands on på PLC programmer, robotter og andre softwaresystemer

Oplæring af operatører

Da du både kommer til at arbejde med ældre og meget nyt produktionsudstyr, vil du blive stillet overfor hele paletten af tekniske udfordringer inden for dit felt. Hvilket stiller krav til din er faring med FATs og SATs, procesautomation, vision systemer, PLC m.v.

Du får derfor et spændende og udfordrende job i en dynamisk international virksomhed med et godt arbejdsmiljø, der byder på gode kollegaer og en uformel og afslappet omgangstone. Du vil opleve at være med til at udvikle og præge ChemoMetecs videre vækstrejse. Virksomheden værner om deres virksomhedskultur, der tager afsæt i at være agile og løsningsorienteret, og selvom vækstkurven stiger, så holder ChemoMetec fast i sin entreprenørånd.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Birkerød
  • Tirsdag den 07. november 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Kvistgård

    Vil du arbejde med konstruktion af kundetilpassede anlæg til industrikunder i hele verden? Og samtidig bidrage til løbende optimering og udvikling af virksomhedens produkter? Så har du nu mulighede..
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Maskintekniker i Farum

    Er du interesseret i automatik og mekanik, er du teknisk nysgerrig og har en naturlig lyst til at vide og lære mere? Ønsker du yderligere at udvikle dine evner inden for maskiner og vedligeholdelse..
    • Maskintekniker
    • Farum
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kvistgård

    Kan du lide en dag med mange forskellige opgaver og en høj grad af selvbestemmelse og ansvar i en GMP-styret produktion? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret .
    • Maskintekniker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Maskintekniker i Nordsjælland

    Elektrikere til ferieafløsning i uge 29, 30 og 31Er du en erfaren og dygtig elektriker, der ønsker at tilføje en elektrificerende twist til din sommer? Så er dette job måske lige noget for dig!Sted..
    • Maskintekniker
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1