Chauffører til kørsel med forvogn og trækker/trailer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Enhed for Transport og Flådestyringsøger rutinerede, pålidelige og servicemindede chauffører til kørsel og distribution mellem Rigshospitalet Glostrup og Rigshospitalet Blegdamsvej til de psykiatriske centre i Roskilde, Helsingør, Frederikssund, Brøndbyøster, Amager, Gentofte, Frederiksberg og Bispebjerg.

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.
Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices.

Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.
Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJ’s ca. 800 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner således at vi, sammen med regionens øvrige medarbejdere, skaber en god oplevelse for patienterne.

I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen. Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv. Vil du være med til at gøre en forskel?

Om stillingen
Du vil få en spændende stilling i en enhed i kraftig vækst og udvikling, samt en stor grad af selvstændighed i opgaveløsningen. Du kommer til at indgå i et vagtrul med kørsel i hverdage, weekender og helligdage.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • madkørsel i stik
  • afhentning og aflæsning af varer
  • afvikling af dagens opgaver, som modtages elektronisk på en smartphone
  • diverse ad hoc-opgaver eks. Regionslager kørsel, Steril Central kørsel, Medicin og andet

Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer ugentligt i gennemsnit over en normperiode. Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 05:00 og kl. 17.00 alle årets dage, da vi i Region Hovedstaden betjener alle Regions hospitaler, som har behov for kørsel døgnet rundt, også weekender og helligdage.

To madruter starter og slutter i Fabriksparken, den sidste starter og slutter på Rigshospitalet Blegdamsvej.

Om dig
Det er et krav, at du har C og E kørekort, førerbevis, EU-bevis samt skal der vises straffeattest og gerne ADR-certifikat.

Du har erfaring med kørsel med forvogn og trækker/trailer og et rimeligt geografisk kendskab indenfor Region Hovedstaden.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er udadvendt, positiv og hjælpsom
  • udviser engagement i henhold til arbejdsopgaverne
  • er servicemindet og imødekommende
  • leverer en høj service til personalet på de afdelinger der besøges dagligt
  • er åben og tillidsfuld i din kommunikation
  • har forståelse for betjening af smartphone/tablet

Du skal desuden kunne arbejde både selvstændigt og i teams.

Hertil forventer vi, at du kan formulere dig både skriftligt og mundtligt på dansk.

Vi går meget op i at repræsentere Region Hovedstaden positivt og forventer derfor at du kører ansvarsfuldt og er med til at pleje og vedligeholde vores køretøjer så de fremstår som pæne og nye biler. Husk at du er vores reklame udadtil. Derudover skal du bære uniform.

Om Enhed for Transport og Flådestyring
Enhed for Transport og Flådestyring er en koncernfunktion, som understøtter logistik på tværs i Region Hovedstaden. Enheden består af ca. 185 medarbejdere, som er fordelt på følgende områder regionens centrallager, transportafdeling, genbrug og donationslager, supportfunktion samt regional logistikudvikling. Vi holder til på Fabriksparken 22 i Glostrup.

Enhed for Transport og Flådestyring servicerer og samarbejder med hospitalerne, psykiatri og praksissektoren blandt andet omkring levering af varer, kørsel af prøver mellem hospitalerne og afhentning af prøver hos praktiserende læger.

Transportafdelingen i Enhed for Transport og Flådestyring består, udover de forskellige chaufførteams, af en kørselsafdeling og en udviklingsafdeling med egen teamleder. I vil derfor få et tæt samarbejde omkring den daglige driftsafvikling, idriftsættelse af nye transportopgaver, kvalitetssikring mm.

Vi er samtidigt ansvarlige for en struktureret, grøn omstilling af regionens flåde på i dag ca. 400 køretøjer fra fossile brændstoffer til CO2-neutrale drivmidler inden 2030, og vi er allerede mere end halvvejs.

Vi tilbyder dig
Et uformelt arbejdsmiljø, bestående af medarbejdere i alle aldre og køn. Vi vægter trivsel højt, og arbejder hver dag på at skabe og bevare arbejdsglæde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt.

Mødested: Primært Glostrup eller Blegdamsvej, men som ansat i Region Hovedstaden kan andet kørsel udgå fra andre lokationer, derfor skal du regne med at du kan blive bedt om at møde på andre lokationer i Region Hovedstaden.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 1. marts 2024.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder

Abdelouahed El Harchaoui på tlf. 5124 9428 eller på mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • Herlev
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

  • Transport i Hedehusene

    Kalder alle erfarende chauffører i- og omkring Storkøbenhavn! [xxxxx] søger lige nu erfarende chauffør til leveringskørsler fra Hedehusene, rundt på Sjælland. Du vil sammen med et stort t..
    • Transport
    • Hedehusene
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport i Storkøbenhavn

    Kranchauffører til stor og lille kran søges.LUBI job søger på vegne af kunde, to engagerede chauffører; én til kørsel med lille kran og én til kørsel med stor kran, for en førende aktør inden for..
    • Transport
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører over tid

Dato Alle jobs som chauffører
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 1