Bliv en del af [xxxxx] som Luftfartsinspektør som fører tilsyn med CAMO og luftdygtighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du interesse for luftfartssikkerhed og styring af luftdygtighed - så er det måske dig der skal være vores nye kollega?

Vi søger en ny kollega til afdelingen som fører tilsyn med CAMO og luftdygtighed af luftfartøjer. Du skal være med til at tage hånd om regulering og tilsyn med sikkerheden i den civile luftfart i Danmark, herunder Grønland og Færøerne.

Som ansat i CAMO-teamet kan du glæde dig til
Du vil indgå i en afdeling med omkring 30 dygtige og engagerede kollegaer som ud over Part-CAMO og luftdygtighed også fører tilsyn med OPS, Part-CAO, Part-145 og Part-21, samt gennemfører godkendelsesforløb og vejleder branchen. Teamet bidrager desuden ved national- og international regeludarbejdelse og udarbejdelse af interne procedurer og informationsmateriale, hvor du kan blive inddraget med din viden om luftfart. Udover et varieret og til tider udfordrende job, som kræver højt fagligt niveau, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling. Det betyder for din hverdag, at du vil skulle deltage i fagligt relevante kurser, møder og arrangementer.

Vi leder efter en kandidat, der kan vinge flere af de følgende kvaliteter af:
Du er nysgerrig og har mod på udfordringer, kan arbejde selvstændigt og struktureret, og kan holde overblikket i en travl hverdag med mange opgaver.

  • har en baggrund fra luftfartsbranchen som flymekaniker eller ingeniør med flyteknisk viden og erfaring
  • har lyst til at samarbejde og levere høj kvalitet
  • er velformuleret i skrift og tale, både på dansk og engelsk
  • formår at se det væsentligste i en sag
  • har administrativ sans og erfaring
  • har mod på rollen som embedsmand i en styrelse
  • har lyst til at arbejde med lovtekst som f.eks. forordning (EU) 1321/2014 og Forvaltningsloven

Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring med styring af luftdygtighed, airworthiness review, compliance monitoring og safety management eller tilsvarende.

Du skal sammen med os lykkes med:

  • at planlægge, gennemføre og dokumentere tilsyn
  • at behandle ansøgninger fra organisationerne
  • at vejlede om relevant lovgivning
  • at udarbejde interne procedurer

I forbindelse med kurser og tilsyn må der påregnes en vis rejseaktivitet. Vi anslår at omkring 20% af arbejdstiden foregår uden for kontoret.

Hvad kan du forvente af dine kommende kolleger?
Du vil indgå i et højt specialiseret team på 8 medarbejdere. Omgangstonen er anerkendende tilsat en humoristisk tone. Du vil møde engagerede kolleger, som tager ansvar, viser omsorg og hjælper hinanden. Selvom vi har en spændende og til tider udfordrende hverdag, prioriterer vi at bibeholde et godt arbejdsmiljø, der også rummer plads til fritid og familieliv.

Hvad kan du forvente af din onboarding?
Du vil gennemgå en grundig uddannelse i både forvaltningsgrundlag, EU-lovgivning, interne IT-systemer mm. som vil gøre dig i stand til, sammen med resten af CAMO-teamet, at kunne løfte den tilsynsopgave som Trafikstyrelsen er forpligtet til at udføre indenfor den vedvarende luftdygtighed.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt med en dagligdag der er præget af flekstid og gode muligheder for selv at tilrettelægge arbejdstiden, herunder fx med hjemmearbejdsdage. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den pågældende faglige organisation og Finansministeriet. Pensionsbidraget udgør 18% og er fuldt ud arbejdsgiverfinansieret. En betingelse for ansættelse er, at du kan sikkerhedsgodkendes til niveau FORTROLIGT, og at du kan opretholde denne under din ansættelse.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Steen Ingemann Jørgensen på tlf. 2054 4380.
Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2024 eller hurtigst muligt.

Lyder det som et match?
Send os en kort motiveret ansøgning vedlagt CV og anden relevant dokumentation senest den 14. februar 2024. Samtaler afholdes i umiddelbar i forlængelse af ansøgningsfristen udløb. Personlighedsprofil og færdighedstest kan blive anvendt i rekrutteringsprocessen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • København V
  • Onsdag den 14. februar 2024

Lignende jobs

  • Transport i København SV

    Bus Drivers - Copenhagen Red Sightseeing Denmark is looking for bus drivers for 2024 with options for both full time and part time. Can you see yourself behind the wheel of our double-decker si..
    • Transport
    • København SV
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport i København S

    Grib både Rattet og grøntsnitteren, hos os på Københavns Universitet Amager!Sådan er viVi er dit go-to-spot for grønne gourmetoplevelser! Vi er et vegetarisk kantinekøkken, der tryller .
    • Transport
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører over tid

Dato Alle jobs som chauffører
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0