Skibsfører til Maritime Assistance Service i Søværnets Operationscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Som vagtholdsleder ved Maritime Assistance Service (MAS) i Nationalt Maritimt Operationscenter (NMOC), får du et alsidigt job, hvor tjenesten og opgaverne fra dag til dag er foranderlige og til tider uforudsigelige.

Du vil blive udfordret i tanke og handling, og du kan være med til at gøre en forskel i overvågningen af danske farvande, i redning af menneskeliv, havmiljø og værdier.

Om os

MAS er integreret i NMOC, som er en enhed i Søværnskommandoen. NMOC består derudover af en farvandsovervågningsdel, Redningscentral Danmark (JRCC) samt Lyngby Radio. NMOC har blandt andet ansvaret for indsættelse og koordination af Søværnets kapaciteter på den nationale scene, og er Danmarks centrale maritime kontaktpunkt.

Vi fungerer som et centralt maritimt bindeled mellem kyststaten Danmark og skibe i dansk farvand og havne. MAS er døgnbemandet og sikrer hurtig assistance og professionel hjælp til skibe i forbindelse med kollisioner, grundstødninger, forureningsulykker m.v.

Vi hjælper maritime myndigheder med administrative spørgsmål samt andre relevante aktører i den maritime industri med eksempelvis tekniske havarier, kollisioner og grundstødninger. Håndtering af alarmer fra Ship Security Alert Systems på danske skibe varetages også af os.

Vi har en proaktiv tilgang til overvågning og et intensivt kendskab til normalbilledet for den maritime trafik. Der stilles krav til at vi som medarbejdere skal tænke ud af boksen og udvise initiativ. Vi indhenter oplysninger, vurderer og behandler dem sådan, at NMOC til stadighed har den størst mulige situationsbevidsthed.

Endelig er samarbejde på tværs af de døgnbemandede positioner i NMOC en væsentlig faktor for at opgaven kan løses effektivt.

Om stillingen

Du deltager i udviklingen og løsningen af Forsvarets civile maritimt relaterede opgaver.

I samarbejde med Søværnskommandoens militære og civile sagsbehandlere og operatører deltager du i løsning af opgaver inden for sejladssikkerhed, forureningsbekæmpelse og farvandsovervågning og medvirker til at sikre at skibstrafikken overholder lovgivningen.

Der vil i stillingen være megen kontakt til andre maritime myndigheder i både ind - og udland. Der kan også forekomme andre typer opgaver.

Du medvirker gennem din viden og færdigheder til at opretholde NMOC’s beredskab. Gennem din personlige indsats medvirker du selv til, løbende udvikling af dig inden for dit funktionsområde.

Stillingen er en vagtgående stilling, hvor du indgår i en gruppe på i alt 8 kolleger, hvoraf en person er afsat til at gøre daglig tjeneste. På vagten har du ansvaret for MAS’ del af opgaveløsningen, hvori du støttes af to operatører. Vagterne har en varighed af 12 timer og er delt op i dag og nat.

Om dig

Du er uddannet skibsfører og har mindst 3 års sejltid som styrmand/skibsfører. Du har gerne supplerende uddannelse i eller indgående kendskab til IT. Desuden er du god til engelsk.

Som person er du moden og selvstændig og god til at skabe samarbejdsrelationer både til dine kolleger og vores eksterne samarbejdspartnere.
Du har en helhedsorienteret indgangsvinkel til jobbet og forståelse for, hvordan løsningen af dine opgaver påvirker NMOC samlede opgaveløsning.

En god gennemslagskraft i både skrift og tale er vigtig og du skal have lyst og evne til at holde mange bolde i luften samtidig.

Idet du indgår i en vagttørn med 6 andre personer, er det vigtigt, at du har forståelse for, at der til tider kan opstå behov for, at du dækker en ekstravagt i andres fravær. Da hverdagen i operationsrummet til tider kan være hektisk, er det desuden vigtigt, at du har en god situationsfornemmelse og forståelsen for at balancere, hvornår du handler selvstændigt og hvornår du afventer/indhenter instruks.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Søfartens Ledere. Den samlede løn er 42.488,62 kr. pr. måned, som er sat sammen af en basisløn på 36.045,42 kr. og et VTS-tillæg på 6.443,20 kr. (oktober 2023 niveau).
Der er mulighed for forhandling af et tillæg på baggrund af din erfaring og dine kvalifikationer.

Derudover er der tilknyttet en pensionsordning, hvoraf 12% er arbejdsgiverfinansieret og 6% er egenbetaling.

Dit daglige tjenestested ligger på Flyvestation Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, er du velkommen til at kontakte leder af Maritime Assistance service, Lars Von Seelen på telefon 7284 0266 eller via e-mail; [email protected]
Du kan også kontakte chefen for Søværnets Operationscenter, orlogskaptajn Klaus Thing Rasmussen på telefon 7284 0260 eller via e-mail; [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Julie Cramer-Palmquist på telefon 7281 9370.

Stillingen er på fuld tid (37 timer) og ønskes besat 1. november 2023 eller efter aftale.
Ansøgningsfristen er den 8. oktober 2023 og vi forventer at gennemføre samtaler umiddelbart herefter.

Du søger stillingen via linket, og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og skibsførerbevis. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SØVÆRNSKOMMANDOEN
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen samt et ledelsessekretariat. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • København K
  • Søndag den 08. oktober 2023

Lignende jobs

  • Transport (elev) i Kastrup

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport i København

    Vi søger løbende flyveledere til vores kontroltårne og til område- og indflyvningskontrollen. Så er du færdiguddannet som flyveleder, og har du et gyldigt flyveledercertifikat, så skriv dig op i vo..
    • Transport
    • København
    Få mere info
  • Transport i København V

    Har du flyvning i blodet og samtidig lyst til at efteruddanne dig inden for luftfart? Vil du være med til at sætte dit præg på fremtiden og videreudvikle eksisterende processer og arbejdsgange..
    • Transport
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører over tid

Dato Alle jobs som chauffører
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0