Laborant til QC-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du mod på at videreudvikle dine i forvejen stærke HPLC kompetencer og ønsker du at gøre en forskel for patienter verden over ved at levere kvalitetsanalyser? Bliver du samtidig motiveret af at være med på et hold bestående af ca. 70 engagerede og dygtige medarbejdere? Så er du muligvis vores nye kollega i det kemiske analyselaboratorium i IFP DK QCC i Hillerød. Vi søger en laborant til spændende QC-afdeling i Injectable Finished Products (IFP), og hvis det kunne være dig, så læs med her. Om afdelingen
I QC Chemistry udfører vi både kemiske analyser og kvalitetskontrol af færdige Penne fra Novo Nordisks globale færdigvareproduktioner- og montageproduktioner. Vi får prøver ind fra det meste af verden, og vi er med til at frigive de produkter, der hver dag hjælper mennesker i 180 lande med at leve et næsten almindeligt liv trods en kronisk lidelse. Afdelingens cirka 70 medarbejdere, der hovedsageligt består af akademikere, laboranter, og operatører, er fordelt på fire teams, der udfører en bred vifte af analyseopgaver og support. Størstedelen af vores analyser er HPLC-metoder. Afdelingen er stor og dynamisk. Driften er i højsædet, så der er fart over feltet i hverdagen, hvor vi hele tiden arbejder for at forbedre vores leadtime, så QC forbliver et vigtigt men ikke forsinkende led i frigivelse af diabetes og fedme produkter til patienter verden over. Vi er enige om, at resultater bedst nås i fællesskab og gør hvad vi kan for at optimere sammen i hverdagen. Tonen er uformel og den kompetente sparring vi giver hinanden er med til at skabe det gode humør, der præger afdelingen.

Jobbet
Du vil blive en del af et laboratorie-driftteam, der består af 17 dedikerede medarbejdere fordelt på kemikere og laboranter. Teamet håndterer alle dele af analysearbejdet i form af opsætning, beregning og review og udfører også optimeringsprojekter for kontinuerligt at sikre et laboratorium, der lever op til alle gældende krav og regler. Vi arbejder med en cLEAN®-kultur i laboratoriet og har fokus på målstyring og løbende forbedring af vores arbejdsgange. Du kan forvente, at du i denne stilling:
  • Udfører kemiske frigivelsesanalyser, primært HPLC analyser, men også manuelle analyser på insulin færdigvarer.
  • Deltager i eventuelle problemløsninger i samarbejde med afdelingens metode- og udstyrsansvarlige.
  • Har høj grad af selvstændighed og indflydelse på eget arbejde.
  • Vi tilbyder et job fyldt med spændende QC-opgaver med god mulighed for udvikling inden for det kvalitetsmæssige fagområde. Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at:
  • Du har laborantbaggrund, gerne med erfaring indenfor udførsel af analyser, HPLC-udstyr og de administrative opgaver, der er i et QC laboratorium.
  • Du har kendskab til GMP og gerne LEAN-erfaring i form af optimering af analysemetoder.
  • Du kan begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, på professionelt niveau.
  • Analysearbejde er en stor del af dagligdagen, så det er altafgørende, at du trives med laboratoriearbejdet som dit primære daglige arbejde og bliver motiveret af dette. Som person forestiller vi os, at du er dynamisk og engageret. Du er god til at samarbejde omkring løsning af opgaver, men samtidig er du i stand til at afslutte opgaver selvstændigt og til aftalt tid. Det er desuden vigtigt, at du kan tilegne dig ny viden på en hurtig og effektiv måde. Er du kendt for dit gode humør og optimistiske sind, som bidrager til et godt arbejdsmiljø, og er du innovativ med respekt for det omgivende miljø, vil vi se meget frem til at høre fra dig. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk bliver du mødt med tillid, spændende udfordringer og rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får mulighed for at bringe dine unikke kompetencer i spil i et miljø, hvor sparring og vidensdeling er i højsædet, og hvor din viden og erfaring er værdifuld. Vi er stolte af at bruge vores dedikation og vores evner til at gøre en forskel for millioner af mennesker med diabetes i næsten hele verden. At arbejde her handler ikke bare om at tjene til føden, men om at gøre en forskel. Hvis du vil vide mere om hvordan det er at arbejde i Novo Nordisk, kan du finde mere information her. Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte Sultan Colak, Associate Manager, på telefon +45 3079 9294.

    Ansøgningsfrist
    1. februar 2023. Vi indkalder løbende til samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
    We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

    Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hillerød

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hillerød

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    25. april 2024 73
    24. april 2024 71
    23. april 2024 69
    22. april 2024 84
    21. april 2024 83
    20. april 2024 84
    19. april 2024 82
    18. april 2024 78
    17. april 2024 76
    16. april 2024 70
    15. april 2024 81
    14. april 2024 86
    13. april 2024 84
    12. april 2024 82
    11. april 2024 80
    10. april 2024 73
    9. april 2024 68
    8. april 2024 70
    7. april 2024 80
    6. april 2024 80
    5. april 2024 77
    4. april 2024 75
    3. april 2024 76
    2. april 2024 77
    1. april 2024 84
    31. marts 2024 87
    30. marts 2024 87
    29. marts 2024 91
    28. marts 2024 86
    27. marts 2024 86
    26. marts 2024 82