Major Incident Manager til IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Ser du muligheder i problemer?
I Situation Management & Tools er vi på udkig efter en ny kollega. Dig, der vil løse opgaver af høj kompleksitet og er i stand til at varetage dialog med både forretningen, teknikere, eksterne samarbejdspartnere og ledelse.

Du kommer til at stå for styring og koordinering af major incidents og har fokus på at levere rettidig og relevant information til berørte brugere, forretningsinteressenter samt IT-ledelse.

Helt konkret kommer du til at beskæftige dig med:

  • problem management, hvor du ifm. major incidents bistår med viden til det videre root cause-arbejde
  • incident management inden for et forretningsområde, hvor du bidrager til opfølgning og styring på alvorlige incidents i tæt samarbejde med ATP’s forretning
  • redegørelser efter major incidents
  • ledelsesrapportering.

Har du diplomatisk sans?
Som Major Incident Manager er du kendetegnet ved din faglighed, din diplomatiske sans og evnen til at skabe gode samarbejdsrelationer.

Du er struktureret, skaber enkle løsninger, kommunikerer klart og tydeligt og befinder dig godt i en dynamisk hverdag med mange muligheder.

Det er centralt, at du har bred teknisk viden og erfaring inden for drift af større IT-installationer. Derudover besidder du evnerne til at håndtere et teknisk team, og du kan håndtere interessenter, som er berørt af kritiske fejl.

Vil du være en del af et unikt fagligt fællesskab?
I ATP har vi ambitionen om at være et førende IT-, data- og digitaliseringshus, der driver effektiv administration og investeringspraksis til gavn for det danske velfærdssamfund. Vi tilbyder dig en plads i et unikt fagligt fællesskab i form af området Digital Solutions, hvor vi er ca. 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister.

Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.ATP.dk/digital-solutions

I det daglige indgår du i Situation Management & Tools: En sektion på i alt 16 medarbejdere, som udover håndtering af kritiske fejl også har ansvaret for overvågning og applikationerne ServiceNow og Splunk.

I afdelingen bliver du en del af et team på i alt seks dygtige Major Incident og Problem Managers. Vi er ansvarlige for tilstrækkelig bemanding indenfor normal arbejdstid (07.30 - 16.00), ligesom vi på skift indgår i en 24/7 telefonvagtturnus.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt og senest 20. juni.

Vi behandler henvendelser løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Annette Søeberg på [email protected].

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hillerød
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Virum

    Head of Information Security at Novo Nordisk EngineeringAre you an experienced IT security professional who wants to make an impact? Can you run a small team of skilled IT security analysts? Th..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hillerød

    We develop and operate software services that improves safety, sustainability and efficiency for hundreds of food and agricultural companies across the world. Do you want to lead the team that supp..
    • Afdelingsleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hillerød

    Gå tilbage til ledige stillinger Centerchef, Plantorama Hillerød Vil du stå i spidsen for Plantoramas Flagship Store og få både butikken og teamet til at blomstre? [xxxxx]
    • Afdelingsleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info