Kirurgisk afdeling søger en erfaren vagtplanlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Vi søger en vagtplanlægger med kendskab til vagtplanlægning i sundhedsvæsenet og gerne erfaring med en eller flere af overenskomsterne for sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger og sekretærer.

Du har flair for kompleks skemalægning og forstår at arbejde med balancen mellem budget, fremmødeprofiler og ønsker for vagtplan. Du vil få en central rolle i planlægningen af plejepersonalets arbejdstid og vagtplanlægning.

I Kirurgisk afdeling lægger vi vægt på, at den enkelte har de bedste muligheder for at opnå balance mellem arbejds- og privatliv. Derfor har personalet stor indflydelse på egen arbejdstid. Med udgangspunkt i personalets ønsker, udarbejder vagtplanlæggeren arbejdsplanen. Det er din opgave, at jonglere med vagtplanlægningen under hensyntagen til afdelingens budgetter og fremmødeprofiler, så de harmonerer med personalets ønsker for vagtplanen. I dette arbejde har du et tæt samarbejde med afdelingens oversygeplejersker og øvrig vagtplanlægger. Dette bidrager til det gode arbejdsmiljø og høj jobtilfredshed, samtidighed med at vi planlægger økonomisk i henhold til afdelingens drift.

Kan du se dig selv i følgende
Du mestrer det komplekse puslespil. Du evner at bevare overblikket, er ikke bange for at tage beslutninger, når de skal tages. Du er udadvendt, imødekommende og begår dig relationelt godt med forskellige faggrupper og på mange niveauer. Du kan modstå pres og har stor forståelse for, at arbejdsliv og privatliv skal hænge sammen.

Har du en sundhedsfaglig baggrund vil det være en fordel, men ikke afgørende. Vi lægger generelt vægt på din personlighed, kompetencer, engagement og erfaring med vagtplanlægning.

Ansvars- og arbejdsopgaver er blandt andet
• Vagtplanlægning, herunder kodning, byt og efterreguleringer for alle vagtlag.
• Vagtplanlægge undervisning, kurser samt obligatoriske kurser for medarbejdere.
• Dækning af sygemeldinger efter til en hver tid gældende procedure i samarbejde med oversygeplejerskerne.
• Dækning af øvrige afvigelser i vagtplanen.
• Opdatere daglige og ugentlige fremmødeplaner i samarbejde med oversygeplejerskerne.
• Forefaldende administrative opgaver.

Dine kvalifikationer
• Du skal have erfaring med vagtplanlægning, være IT kyndig herunder kunne arbejde i Excel og SD/HOS info.
• Du skal have kendskab til overenskomst for sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger samt sekretærer eller have evne til at sætte dig ind i den.
• Have indlevelse, være beslutsom og tage lederskab for din vagtplanlægning.
• Være stringent i rammer og retning for aftaler om vagtplanlægning samt kunne indgå i tæt samarbejde og dialog med oversygeplejerskerne og øvrig vagtplanlægger.
• Have stort overblik, være systematisk og god til at organisere dit eget arbejde
• Skal kunne modstå pres og samtidig være fleksibel i at efterkomme ønsker
• Det forventes at du kan skabe relationer på tværs – både mundtligt og skriftligt

Skræddersyet til dig
Et udfordrende job på et højt fagligt niveau i samarbejde med en dynamisk afsnitsledelse, der har fokus på struktur, vision, udvikling og et stærkt fagligt miljø.
En stilling, hvor du har mulighed for at præge eget arbejdsområde, og hvor du selv inden for den givne ramme udvikler vagtplanlægningen for plejepersonalet i afdelingen, med afsæt i, at en god vagtplanlægning giver god patientbehandling og dermed et godt arbejdsmiljø.
En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt.

Om Kirurgisk afdeling
Kirurgisk sengeafsnit har 28 stationære sengepladser, 4 dagkirurgiske og et kirurgisk ambulatorie. Sengeafsnittet består af sengeafsnit A og B. Hvert team er repræsenteret af en oversygeplejerske og ca. 50 medarbejdere i alt. Medarbejderne varetager desuden vagter i kirurgiske ambulatorier. Det vil sige, at du som vagtplanlægger skal kunne navigere, koordinere og planlægge for flere vagtplaner.

Vi arbejder fokuseret med arbejdsmiljø og kommunikation. Derfor har vi brug for dig, fordi en god vagtplanlægning er omdrejningspunkt for trivsel og udvikling.
Vi er målrettede og kreative, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tiltrædelse 01.12.23 eller snarest derefter. Der afholdes løbende samtaler.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte vagtplanlægger Katja D. Balzer, telefon 79 97 72 37 eller en af afdelingens oversygeplejersker Theresa From-Eriksen, telefon 79 97 37 10 eller Karen Frandsen, telefon 79 97 35 34.
Inden ansættelse indhentes straffeattest, børneattest og reference.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aabenraa
  • Mandag den 20. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en landzonesagsbehandler, der også vil kunne bidrage til åben-land planlægning, lokalplaner eller udstykningssager afhængigt af kompetencer og udviklingsønsker.Derudover søger vi en by..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en beskæftigelsessagsbehandler til Team Fleksjob og Ressourceforløb, hvor du kommer til at arbejde med ledige fleksjobvisiterede borgere. Vi tror på, at rigtig meget kan lade sig gøre, når..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Sydjylland

    Vi søger en administrativ medarbejder, der har lyst til at arbejde med det frivillige folkeoplysende foreningsliv i [xxxxx] med et rigt og aktivt foreningsliv.Vi har ca. 300 godkend..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (freelance) i Kolding

    Organiserende konsulent søges til HK Handel Sydjylland Har du lyst til at være en del af et team, der brænder for at styrke faglige fællesskaber og organisering på handelsområdet? En spændende mu..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6