Executive Assistant til [xxxxx]s CEO og ledergruppe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Kunne du tænke dig at spille en central rolle i hummels globale organisation? Har du en god forretningssans og høje ambitioner, men trives du også med rutineopgaver, der skal løses til perfektion hver gang? Så har du nu muligheden for at spille dig på holdet som hummels nye Executive Assistant og Management Support.

Vi søger en Executive Assistant, der skal arbejde tæt sammen med hummels CEO og ledergruppe. Det er den ideelle rolle for dig, der har nogle års erhvervserfaring, måske som konsulent? Eller måske er du en talentfuld kandidat med relevant erfaring, der ønsker at accelerere din karriere i en hurtigt voksende international virksomhed?

Du kommer til at arbejde side om side med vores CEO, planlægge og eksekvere ledermøder, udarbejde præsentationer og andre materialer og drive eller understøtte forskellige forretningsudviklingsprojekter. Samtidig skal du også have et skarpt øje på kalenderen, så dag-til-dag planlægning fungerer smertefrit, da du altid er ét skridt foran.


Velkommen til


Hos hummel ønsker vi at være en udfordrende, progressiv og innovativ virksomhed, der tiltrækker og fastholder de skarpeste hjerner og kreative talenter fra hele verden. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.


Dine arbejdsopgaver hos os


  • Udarbejde oplæg og materialer til bestyrelses-, og ledermøder samt diverse præsentationer til interne og eksterne oplæg
  • Sætte en ære i at være et skridt foran, når det gælder kalenderstyring, diverse indbakker og andre administrative opgaver
  • Forberede og sikre succesfuld afvikling af vores månedlige townhall møder
  • Eje, koordinere og følge op på forskellige projekter eller tiltag i samarbejde med hummels ledergruppe
  • Sikre, at vores CEO er informeret om prioriteter og deadlines i tæt samarbejde med både interne og eksterne interessenter på tværs af alle vores forretningsområder
  • Sørge for, at alt materiale er opdateret, konsistent, velstruktureret og korrekturlæst

Vores nye holdspiller


  • Du har en kandidatgrad eller lignende fra en relevant uddannelsesretning
  • Du tager ejerskab over dit arbejde, er pålidelig og leverer altid resultater
  • Du har en god forretningssans og kan kombinere dette med markedskendskab og forretningsanalyse
  • Du er superbruger i PowerPoint og Excel; hvis du kender Power BI, ville det være fantastisk
  • Du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk, da det er vores virksomhedssprog
  • Du har øje for de vigtige detaljer og forstår at facilitere gode møder
  • Du har gode samarbejdsevner og er god til at kommunikere
  • Du arbejder selvstændigt og nyder et højt tempo, hvor din strukturerede tilgang gør dig i stand til at håndtere flere leverancer og korte deadlines

Vi forventer, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende rolle eller ser dette som et naturligt næste skridt i din udvikling. Vi forventer også, at din erfaring omfatter tæt samarbejde og sparring med C-level og bestyrelse samt du kan håndtere den fortrolighed, det medfører.

Dine fremragende projektledelses- og kommunikationsevner hjælper dig med at understøtte eksekveringen i organisationen. Rollen kræver du har et godt overblik og er vant til at styre flere interessenter og prioriteter.

Hos hummel


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone og vi går altid efter den næste sejr og spiller derfor oftest i angreb. Men vi er samtidig ét sammenhængende hold, som spiller hinanden gode og har det sjovt.

Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 270 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus.
  • Masser af faglige udfordringer i hverdagen, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi har fleksible arbejdsforhold, samtidig med at det er muligt at dyrke 1 times sport i arbejdstiden.

Har du lyst til at blive en del af vores hold?


Der er ansøgningsfrist d. 22. januar 2023, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About hummel A/S

The story of hummel A/S is the story of the bumblebee, who started to fly back in 1923. Since then, we have conquered the sports business and grown to be an international brand operating in more than 35 markets – and together, we are on a mission to change the world through sport. We honor the camaraderie, celebrate the wins, and applaud the ability to play, share and enjoy sport throughout life. It is our heritage, and nothing makes us prouder.

Through our continued pursuit of growth, we use sport as a universal driver to create a positive impact year after year. In short, we want to become the #1 sports challenger brand by growing our business to do more good. We believe that the way to do so is by being playful, bold, and inclusive. United in our diversity, we are one big team – and we cannot wait to welcome new and talented players to our starting line-up. LET’S PLAY!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Er du en passioneret mødebooker-profil med stærke evner inden for salg og leadgenerering? Har du erfaring med B2B-salg og ønsker at være en afgørende spiller i vores strategiske forretningsområde i..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Åbyhøj

    Ahlsell er for alle dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet. Som kundernes faglige allierede tager vi ansvar for at hjælpe vores kunder i e..
    • Administrativ medarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 5
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7