Head of Financial Planning & Analysis

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at arbejde med forretningsoptimering, business insights & budgetter? Er du struktureret og løsningsorienteret? Trives du i en rolle, hvor du har et tæt samarbejde med forskellige stakeholders i organisationen på tværs af funktioner? Så er du måske hummels nye Head of Financial Planning & Analysis.

Da hummel er i en forsat vækst på tværs af markeder & distributionskanaler har vi brug for en stærk medspiller til at tage vores business insights til det næste niveau. Som vores nye Head of FP&A får du rig mulighed for at præge forretningen ved at guide vores kommercielle enheder & costs centers i den rigtige retning. Du bliver en del af vores Group Finance Management Team med reference til hvor vi arbejder med stærke relationer, høj faglighed, samt et fælles ønske om at løfte forretningen til det næste niveau.” udtaler Michael Nielsen, Group CFO


Velkommen til


Hos hummel ønsker vi at være en udfordrende, progressiv og innovativ virksomhed, der tiltrækker og fastholder de skarpeste hjerner og kreative talenter fra hele verden. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

Som Head of FP&A bliver du en del af vores Finance-team, som består af 21 dedikerede kolleger med forskellige baggrunde. I det daglige går vi op i, at hverdagen er præget af godt humør. Vi sætter en ære i at hjælpe hinanden og spille hinanden gode.


Dine arbejdsopgaver hos os


I Finance har vi ansvaret for koncernregnskabet, intern rapportering, procesoptimering samt den løbende bogføring og controlling på tværs af landegrænser og forretningsområder. I rollen som Head of FP&A er du ansvarlig for vores Finance business insights og vil være ejer af koncernens budgetproces i et samarbejde med vores BI & Planning Team. Du vil via forretningsanalyse, rapportering & KPI-opfølgning være en vigtig medspiller i forretningens beslutningsprocesser. Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil bl.a. favne:

  • Videreudvikling og implementering af de nødvendige koncepter og strukturer for en velfungerende og værdiskabende FP&A-funktion
  • End-to-end ansvar for virksomhedens budgetproces
  • Definering af KPI’eri samarbejde med forretnings-stakeholders og opfølgning herpå
  • Proaktivt identificere forbedringspotentialer i forretningen med afsæt i den finansielle rapportering, udvikling i KPI’er og ad-hoc analyser af forretningens drift
  • Risk & Opportunity analyser med fokus på optimering af indtjening
  • Ledelse af et mindre team på 2 FTE som forventes at vokse – herunder review, sparring og coaching af kollegaer i teamet

Din reference bliver direkte til Group CFO og du træder ind i virksomheden som en del af Finance Management Teamet.

Vores nye holdspiller


Vi er på udkig efter en struktureret og ansvarsbevidst profil, der formår at løse opgaverne i overenstemmelse med de opsatte mål inden for den aftalte tidsramme og forventede kvalitet. Du er en selvstændig teamplayer og besidder en positiv energi. Du er klar på nye udfordringer og trives i en tempofyldt hverdag, hvor der sker en masse spændende tiltag. Du er nysgerrig på din egen personlige og proffessionelle udvikling. Du vil som hands-on leder tage del i det operationelle opgaver men også agere som en faglig sparringspartner & leder for dit team.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en relevant faglig uddannelse f.eks. cand.merc (FIB, BI, MAC eller lignende)
  • Har en stærk forståelse for data-strukturer og BI-løsninger
  • Har minimum 5 års relevant erfaring fra lignende stilling i en tilsvarende international virksomhed med B2C & B2B distribution. (Erfaring fra livstilsbranchen eller FMCG er en fordel men ikke et krav)
  • Besidder evnen til at veksle mellem det taktiske og operationelle plan – mens du håndterer mange bolde i luften
  • Kommunikerer proaktivt og sætter pris på dialogen på tværs af afdelinger – på både dansk og engelsk.

Da temaet er et mindre team vil operationelle færdigheder være et krav.

Hos hummel


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone og vi går altid efter den næste sejr og spiller derfor oftest i angreb. Men vi er samtidig ét sammenhængende hold, som spiller hinanden gode og har det sjovt.

Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 270 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus.
  • Masser af faglige udfordringer i hverdagen, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi har fleksible arbejdsforhold, samtidig med at det er muligt at dyrke 1 times sport i arbejdstiden.
  • Personaleforening med sjove indslag og spændende aktiviteter
  • Plads og muligheder for dem, der tør og vil og som har store ambitioner
  • Højt til loftet og en uformel omgangstone

Har du lyst til at blive en del af vores hold?


Der er ansøgningsfrist d. 21. januar 2023, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About hummel A/S


The story of hummel A/S is the story of the bumblebee, who started to fly back in 1923. Since then, we have conquered the sports business and grown to be an international brand operating in more than 35 markets – and together, we are on a mission to change the world through sport. We honor the camaraderie, celebrate the wins, and applaud the ability to play, share and enjoy sport throughout life. It is our heritage, and nothing makes us prouder.

Through our continued pursuit of growth, we use sport as a universal driver to create a positive impact year after year. In short, we want to become the #1 sports challenger brand by growing our business to do more good. We believe that the way to do so is by being playful, bold, and inclusive. United in our diversity, we are one big team – and we cannot wait to welcome new and talented players to our starting line-up. LET’S PLAY!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Århus C
  • Lørdag den 21. januar 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i Århus

    Head of Finance Holdbar Aarhus Full-time Salary Competitive Join Holdbar as our Head of Finance and work with us to build the future of experiences with .
    • Økonomichef
    • Århus
    Få mere info
  • Økonomichef i Århus N

    We are seeking a CFO to help us take the financial function to the next level in a growing technology company with global operations.
    • Økonomichef
    • Århus N
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for y..
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Århus

    Finance DirectorInternational project company The role of the Finance Director will be to lead and develop the finance function with currently seven skilled employees, and your responsibilit..
    • Økonomichef
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0