Integration Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at udvikle dine evner som integrationsudvikler? Trives du i en organisation med mange systemer og integrationer? Så har du nu en unik mulighed for at blive vores nye Integration Developer på vores hovedkontor i Aarhus C.

Kom med på en spændende vækstrejse, hvor du bliver en del af et hold som er i gang med at bygge et solidt IT-fundament og styrke vores processer til fremtidenudtaler Jens Engelbrett, Head of IT.


Velkommen til


Hos hummel ønsker vi at være en udfordrende, progressiv og innovativ virksomhed, der tiltrækker og fastholder de skarpeste hjerner og kreative talenter fra hele verden. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

Du bliver en del af integrationsteamet i hummel’s IT-afdeling. Afdelingen består af tre dygtige og ambitiøse medarbejdere, som alle arbejder med integrationerne i vores systemlandskab, både internt og eksternt. Afdelingens primære fokus er at understøtte forretningens behov for integrationer, hvorfor du får indflydelse på, hvordan hummel fremadrettet skal udvikle integrationer.


Dine arbejdsopgaver hos os


Som Integration Developer får du ansvaret for at udvikle nye integrationer samt optimere, vedligeholde og videreudvikle eksisterende. Opgaverne vil være blandet i hverdagen og kan både være mindre udviklingsopgaver og større projekter.

Overordnede vil dine arbejdsopgaver bestå af:

  • Deltage i den videre udvikling af vores API’er
  • Videreudvikling af vores cloudbaseret datahub (Azure)
  • Arbejde med integrationer til marketplaces, f.eks. Amazon og Zalando
  • Give indspark til vores fremtidige arkitektur
  • Driftsopgaver og projekter
  • Hjælpe vores dygtige supportere med at finde årsager til eventuelle udfordringer i vores systemer – og udbedre det du kan

Vores nye holdspiller


Vores nye holdspiller kan komme fra flere forskellige IT-relaterede retninger. Du er enten nyuddannet, selvlært, eller har nogle års relevant erhvervserfaring. For os er det vigtigst at du brænder for at være med til at udvikle, optimere og vedligeholde vores integrationer. Derudover forestiller vi os, at du har erfaring med C# og T-SQL og kendskab til .NET 6, Azure DevOps og Azure Functions. Det er ikke et krav at du har arbejdet med disse, men da vi anvender dem i dagligdagen, er det vigtigt du har kendskab til dem.

Som person arbejder du selvstændigt og er struktureret i forbindelse med indsamlingen af informationer samt i søgen efter diverse løsninger på problemer. Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk i både skrift og tale, da du i dagligdagen får kontakt med internationale kollegaer og konsulenter. Ydermere skal du brænde for at lære nyt og udvikle dine kompetencer.

Hos hummel


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone og vi går altid efter den næste sejr og spiller derfor oftest i angreb. Men vi er samtidig ét sammenhængende hold, som spiller hinanden gode og har det sjovt.

Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 270 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus
  • Masser af faglige udfordringer i hverdagen, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv.
  • Fleksible arbejdsforhold

Har du lyst til at blive en del af vores hold?


Der er ansøgningsfrist d. 29. januar 2023, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About hummel A/S

The story of hummel A/S is the story of the bumblebee, who started to fly back in 1923. Since then, we have conquered the sports business and grown to be an international brand operating in more than 35 markets – and together, we are on a mission to change the world through sport. We honor the camaraderie, celebrate the wins, and applaud the ability to play, share and enjoy sport throughout life. It is our heritage, and nothing makes us prouder.

Through our continued pursuit of growth, we use sport as a universal driver to create a positive impact year after year. In short, we want to become the #1 sports challenger brand by growing our business to do more good. We believe that the way to do so is by being playful, bold, and inclusive. United in our diversity, we are one big team – and we cannot wait to welcome new and talented players to our starting line-up. LET’S PLAY!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus C
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Kunne du tænke dig at arbejde i vores kompressormontage med samling af kompressor, i en virksomhed, som eksporterer anlæg til hele verden og som har et højt fagligt niveau indenfor kvalitet? Så l..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Vi søger en engageret og initiativrig medarbejder til vores spændende kultur- og foredragsafdeling. Du vil få en central rolle i vores team og være ansvarlig for at planlægge og koordinere en bred .
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. maj 2024 67
5. maj 2024 68
4. maj 2024 68
3. maj 2024 70
2. maj 2024 73
1. maj 2024 73
30. april 2024 72
29. april 2024 69
28. april 2024 72
27. april 2024 73
26. april 2024 73
25. april 2024 72
24. april 2024 73
23. april 2024 69
22. april 2024 73
21. april 2024 73
20. april 2024 73
19. april 2024 73
18. april 2024 74
17. april 2024 71
16. april 2024 74
15. april 2024 75
14. april 2024 76
13. april 2024 76
12. april 2024 77
11. april 2024 74
10. april 2024 67
9. april 2024 63
8. april 2024 64
7. april 2024 64
6. april 2024 66