Struktureret og samarbejdsorienteret afdelingssekretær til projektafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Struktureret og samarbejdsorienteret afdelingssekretær til projektafdeling


Vil du være vores nye afdelingssekretær i et spændende projektmiljø, hvor vi bygger fremtidens energisystem? Som vores nye kollega i afdelingen Anlægsprojekter vil du assistere ledelsen, sikre tværgående koordinering og planlægning af aktiviteter i afdelingen, samt blive en del at en tværorganisatorisk gruppe af projektassistenter og koordinatorer som yder administrativ støtte til vores projektledere. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

En fleksibel arbejdsplads med en stærk vision
Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål. Med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder vi hver dag for, at vi når i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Varierende opgaver og bred kontaktflade
Vi søger en person, der bredt dækker alle nedenstående områder og har en videbegærlighed og motivation for at lære og beskæftige sig med de emner, som endnu er ukendte.

  • Administrativ ledelsessupport
  • P360 og SharePoint-administrator for tilknyttede projekter, herunder sikre opsætning af projektrum og brugeradgange
  • Facilitering, planlægning og koordinering af f.eks. workshops, mødeaktiviteter og projektarrangementer
  • Sikre at vores processer efterleves og opdateres når nødvendigt. Herunder sikre korrekt arkivering i henhold til lovgivning og interne procedurer
  • Ad hoc administrativ projektsupport f.eks. tidsplanlægning i MS Project
  • Assistere med udarbejdelse af rapporter, notater og præsentationer
  • Indhentning og formidling af statusrapportering i vores projekter
  • Power BI og SAP-assistance på projekter (hvis du ikke har erfaring her, skal vi nok få dig klædt på)
  • Oversættelsesopgaver EN-DK / DK-EN
  • Understøtte og være forandringsagent ved implementering af nyt software og værktøjer

For at lykkes i rollen, kræves et stort overblik på tværs af mange forskellige kontekster. Samtidig skal du både være selvkørende og opsøgende, men skal også kunne trives med mere rutineprægede opgaver, som kræver disciplin og en struktureret og servicemindet tilgang.

Serviceminded administrativ profil med gode kommunikationsevner
Vi søger en person som brænder for ledelses- og projektsupport, og som søger netop det gode arbejdsmiljø vi værner om i Energinet. Den ideelle kandidat er opsøgende, imødekommende og ansvarsfuld, får energi af at have mange bolde i luften og tilsvarende trives når aktioner lukkes, deadlines overholdes og fremdriften sikres.

Du har erfaring i rollen som PA og med at yde projektsupport, og har fokus på at gøre livet lettere for dine samarbejdsrelationer. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet op mod en direktion, bestyrelse eller ledelse i en mellemstor eller større virksomhed. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig. Hovedsagen er, at du trives i en administrativ og koordinerende rolle, samtidig med at du trives med at løse mange forskelligartede opgaver på tværs af en organisation. Opgavernes karakter kræver, at du er velformuleret i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi forventer at afholde samtaler i perioden 27. juni – 1. juli 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Marie Rudloff Præstrud på telefon 29 21 27 66 eller afdelingsleder Martin Mygind Andersen på telefon 30 92 31 14. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Teknik og Anlæg arbejder med drift, vedligehold og anlægsarbejde i gassystemet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 26. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you a driven and committed Personal Assistant? Do you thrive in providing excellent executive-level administrative support? And do you want to go to work every day knowing that you are making a..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Would you like to play a key role in a major construction project? Is contract management and procurement something you are passionate about? Do you want to challenge stakeholders on best practice .
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 10
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 12
2. maj 2024 11