Kontorassistent med fokus på bogføring til Dansk Vegetarisk Forening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Drømmer du om at arbejde med bogføring i en af Danmarks grønneste foreninger?

Og trives du med administrative kontoropgaver samt tal og strukturer? Og med dagligt at færdes på en relativ ungdommelig arbejdsplads, hvor du får en dybdegående indsigt i regnskabet hos Danmarks ældste vegetariske forening, samtidig med at du har kontakt med vores medlemmer og erhvervspartnere? Så har du chancen nu.

Den plantebaserede omstilling er en af det 21. århundredes vigtigste dagsordener, og Dansk Vegetarisk Forening oplever en eksponentiel vækst. Det medfører et større og mere komplekst arbejde indenfor regnskab og budgettering, hvorfor vores regnskabsafdeling søger en erfaren kontorassistent, der brænder for den plantebaserede kost, til at assistere med den daglige bogføring, samt andre praktiske opgaver.

Hjælp os med regnskabet, så vi kan bruge flest mulige kræfter på at fremme grøn mad på tallerkenen
Du vil samarbejde tæt med DVF’s regnskabsmedarbejder.

Dine arbejdsopgaver vil først og fremmest være:

  • Bogføring i regnskabsprogrammet e-conomic. Bogføringen sker efter gængse bogføringspraksisser, om end med lokale variationer. Via bogføringen skal du hente data fra øvrige programmer, heriblandt OnlineFundraising (opkrævningsprogram), Collect (CRM-system), MobilePay, Facebook-fundraiser, NemRefusion m.m.
  • Fakturering, hvilket også foregår i e-conomic. Dette vil ske i samarbejde med øvrige kollegaer, primært fra erhvervsudvalget.
  • Mulighed for at arbejde med restantopfølgning, hvilket kræver en struktureret tilgang ift. at fremsøge samt at holde løbende styr på igangværende restanter.
  • Andre forefaldende opgaver, som der måtte være behov for at løse.

På sigt kan der også være mulighed for at arbejde med andre administrative kontoropgaver i samarbejde med erhvervschefen og sekretariatschefen.

Få en hverdag med fleksible rammer
DVF’s hverdag foregår normalt på vores sekretariat beliggende på Vesterbrogade 15, meget tæt på Københavns Hovedbanegård. Her sidder vi cirka 12-15 kollegaer og forventer at blive flere de kommende år. Vi har fokus på at tilrettelægge arbejdet efter den enkeltes behov, og derfor er vi meget åbne over for – og praktiserer selv – f.eks. ugentlige hjemmearbejdsdage og fleksible arbejdstider.

Vores hverdag er kendetegnet ved, at vi arbejder i en forening, der vokser, hvilket både er udfordrende og spændende at være en del af.

”Vi er meget opmærksomme på hinanden og på at have et godt socialt miljø. Vi arrangerer af og til gåture eller cykelture sammen, og vi spiser også sammen af og til i fritiden. Det er super hyggeligt,” fortæller vores centerleder for Plantebaseret Videnscenter, Katrine Ejlerskov.

Har du erfaring med regnskab?
Vi forventer, at du:

  • Er uddannet inden for kontorassistent-faget, enten administration eller økonomi (det sidste er at foretrække).
  • Har erfaring med bogføring og har bestået faget Erhvervsøkonomi.
  • Kan se dig selv i DVF’s værdier, men også i de værdier, som vores tætteste samarbejdspartnere står for, heriblandt især Økologisk Landsforening og Plantebranchen.
  • Trives med den løn, vi kan tilbyde, fordi du brænder for dagsordenen, og fordi du ved, at den grønne omstilling kræver, at der er nogen, der går foran.


Startdato, timetal og løn
Startdato vil som udgangspunkt kunne være mellem 1. august og 1. september 2022. Vi kan tilbyde en stilling på 20 timer om ugen á 179,76 kr/t, svarende til en månedsløn på 15.279,60 kr. Med tiden forventer vi, at timetallet og dermed også lønnen vil stige.

Derudover arbejdsgiverbetalt pension på 11 % og 6 ugers ferie. Frokostpausen er ulønnet, til gengæld har vi en rigtig god og delvist arbejdsgiverbetalt frokostordning med 100 % plantebaseret mad.

Interesseret?
Send din motiverede ansøgning, CV, anbefalinger/referencer, evt. karakterudskrift og andet materiale, du evt finder relevant, til [email protected] snarest muligt og senest søndag 26. juni, da samtaler forventes afholdt inden udgangen af juni måned. Skriv ”ansøgning kontorassistent” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til opgaverne i stillingen som kontorassistent er du velkommen til at kontakte vores regnskabsmedarbejder Dennis Baggers Laursen på [email protected] eller tlf. 81 11 08 59.

Vedrører dine spørgsmål formalia omkring ansættelsen bedes du kontakte vores generalsekretær Rune-Christoffer Dragsdahl på [email protected] eller tlf. 50 56 18 17.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Dansk Vegetarisk Forening
Dansk Vegetarisk Forening blev grundlagt i 1896 og er i dag den centrale danske aktør i den plantebaserede omstilling fra jord til bord. Vi har ca. 4.000 medlemmer og arbejder inden for seks programområder: Politisk påvirkning, Videnskab & data, Samarbejde med erhvervslivet, Uddannelse af professionelle, Børn & unge samt Fællesskaber der vokser.

Vi oplyser og inspirerer danskerne og er i dialog med politikere, myndigheder, erhvervsliv, andre grønne organisationer, forskere, fagpersoner og medier om konkrete tiltag, der kan fremme grønnere mad på et strukturelt niveau. Læs mere om os på vegetarisk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 26. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. maj 2024 10
17. maj 2024 9
16. maj 2024 8
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 7
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2