Engageret, kompetent og ambitiøs HR-sagsbehandler til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kunne du tænke dig at blive en aktiv del af rekrutteringsprocessen? Og har du det sorte bælte i koordinering?
Vi søger lige nu en struktureret og engageret ny kollega, der skal være med til, at rekruttere de bedste medarbejdere til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, samt være en del af den interne koordinering.

Lyder det som et job for dig – så læs mere her!

Om os

Vi sidder til dagligt i Ballerup, hvor du bliver en del af et fagligt og kompetent team, der samarbejder målrettet og altid med godt humør. Vores team er placeret under Forsvarets Program IT-konsolidering og Transformation.
I vores team er vi 4 fagligt stærke kollegaer, og samlet i sektionen er vi 7 kollegaer og en sektionschef.

Vi sætter pris på kvalitet i opgaven og ”lever” af vores gode service. Vi løser mange forskellige opgaver, alt fra rekruttering, on– off– preboarding til sagsnotater, indkøb og økonomi

Om stillingen

Dit fokus område vil primært være rekruttering, men du vil også komme til at løse andre opgaver inden for HR og det administrative område.

Du vil komme til at udarbejde udkast til stillingsopslag, i samarbejde med ansættende chefer/ledere og med støtte fra dine kollegaer i teamet.

Du har herefter dialogen med Forsvarsministeriets Personalestyrelse, i forhold til publicering af stillingsopslag, samt under hele rekrutteringsprocessen fra start til slut. En rekruttering indebærer hjælp til stillingsopslag, screening af ansøgninger, ansættelse, onboarding og gode råd.

Derudover, så vil du også skulle deltage i udarbejdelse af funktionsbeskrivelser.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med interne og eksterne samarbejdspartnere. Vores opslag kan være lette, men også specialiserede, hvor det kræver tid og kræfter, at få det rette stillingsopslag iværksat, således at vi tiltrækker de bedste ansøgere.

Du bliver også en del af vores administrative hverdag, hvor vi er behjælpelige med alt hvad der byder sig i forbindelse med vores daglige arbejdsopgaver. Det kan være alt fra hjælp til udarbejdelse af sagsoplæg til støtte i en projektrelateret opgave.

Vi har et afslappet miljø og let til grin. Vi kan lide at gøre en forskel og sætter vores service højt.

Nogle af dine arbejdsopgaver er specifikke for netop os. Det du ikke kender til, skal vi nok være gode til at lære fra os.

Om dig

Vi forventer at du har en kontoruddannelse inden for administration, samt at du er uddannet inden for HR og har beskæftiget dig inden for dette felt herunder gerne med rekrutteringsfaglige discipliner, f.eks. udarbejdelse af stillingsopslag og ansættelser.

Du er som person, struktureret, udadvendt, engageret i dit arbejde og dine kollegaer. Du kan arbejde selvstændigt, men også deltage i teamets arbejde samt deltage i tværfagligt arbejde. Du brænder for at levere og komme med idéer.

Du trives i en aktiv og udadvendt hverdag, der kræver en stor kontaktflade, samtidig er du god til at koordinere og strukturere informationer.

Du kan planlægge og prioritere din egen tid, er systematisk og velorganiseret.

Vi forventer, at du er god til at formulere dig på dansk i skrift og tale.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Carsten Christiansen på telefon 2922 0079.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er tirsdag den 21. august 2022. Samtaler afholdes løbende.
Ansættelse er pr. den 1. oktober 2022, eller hurtigst muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har, som styrelse under Forsvarsministeriets område, det overordnede ansvar for Forsvarsministeriets materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive.
Til at gøre dette administrerer Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you a driven and committed Personal Assistant? Do you thrive in providing excellent executive-level administrative support? And do you want to go to work every day knowing that you are making a..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Would you like to play a key role in a major construction project? Is contract management and procurement something you are passionate about? Do you want to challenge stakeholders on best practice .
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juni 2024 4
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 10
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 12