Specialist med stort servicegen til Cyberdivisionens nye HR- og Administrationsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du interesseret i HR og Administration og har du et særligt talent til at formulere dig?
Så kan du blive en del af vores dygtige team, som er organisationens ansigt udadtil og støtte vores chefer og divisionens medarbejdere.

I vores team, vil du få en bredt favnende hverdag, hvor der er travlt og hvor kommunikationen er blandt dagens vigtigste opgaver.

Om os

Vi leverer IT til hele Forsvaret, Hjemmeværnetog Beredskabet og sørger for, at det virker sikkert og effektivt – og modstår cyberangreb. I de kommende år står vi over for en massiv rekrutteringsopgave, og vi har derfor brug for dig – som vil få en nøglerolle i forhold til vores rekruttering og koordinering mellem afdelinger og styrelser.

Du vil blive placeret i Cyberdivisionens Koordinationsafdelings HR- og Administrationsteam, hvor du bliver en del af et HR-miljø med fagligt dygtige kolleager, hvor vi står sammen i et team med fælles mål.

Vi har travlt, og du kommer til at være med i vores store organisation, hvor militære og civile arbejder side om side. Din kommende kollega, Mille fortæller:
”Når man er ansat i vores sektion, føler man sig virkelig hjemme, fordi vi går op i hinanden og sørger for, at der er plads til forskelligheder. Vi arbejder i et højt tempo med god mulighed for at påvirke arbejdet i den retning, man vil, og vi gør en forskel for, at organisationen kører på skinner.”

Vi lægger vægt på kvalitet i eksekveringen, og du vil opleve, at vores opgaver er helt centrale for organisationen.

Om stillingen

Vi søger en medarbejder, som trives i et job, der stiller store krav til grundighed, detaljesans og samarbejde på kryds og tværs.

Du tilbydes en bred vifte af spændende opgaver inden for administration, koordinering, planlægning, kommunikation og HR. Du vil komme til at indgå i et team, der blandt andet varetager divisionens administrative opgaver og har stor kontaktflade til kollegaer både i og uden for organisationen.

Stillingen er påvirket af en spændende hverdag i et motiverende og uformelt miljø med en særlig chance for at deltage i udviklingen af fremtidens digitaliserede forsvar. En professionel arbejdsform med frihed under ansvar og et job, hvor faglige problemer, vidensdeling og professionalisme er vigtige motionsfaktorer.

Vi tilbyder et spændende job i en stor nyetableret organisation med gode udviklingsmuligheder, og dygtige kollegaer. Opgaverne er omskiftelige med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt og med indflydelse på egne opgaver.

Dit fokusområde vil primært være støtte til On- og offboarding. Du følger rekrutteringsopgaverne helt til dørs i samarbejde mellem den ansættende chef og Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Dette indebærer blandt andet støtte til chefens stillingsopslag, anmodning om screening, koordinering og rådgivning.

Du kommer også til at støtte med andre arbejdsopgaver, som blandt andet omfatter:
• Udarbejdelse af sagsoplæg
• Procesbeskrivelser
• Elevkoordination
• Seniorordninger
• Jubilæer
• Administration af sikkerhedsgodkendelser

Nogle af dine arbejdsopgaver er specifikke for netop os. Det du ikke kender til, skal vi nok være gode til at lære fra os.

Om dig

For at skabe resultater i jobbet, forventer vi, at du har erfaring inden for HR og Administration og har beskæftiget dig med dette felt, for eksempel i form af rekrutteringsfaglige emner som for eksempel udarbejdelse af stillingsopslag.

Det er ligeledes en fordel, hvis du opfylder én eller flere af nedenstående punkter:
• Arbejder selvstændigt, ansvarsfuldt og motiveret
• Trives med administrative opgaver og jonglerer i en travl og forandringspræget hverdag
• Er professionel og medvirker til opgaveløsninger, som kan ligge uden for dit arbejdsområde

Vi ser, at du har en god evne til at videregive information og på skrift formulere dig godt. Du motiveres af at skabe resultater, sunde langsigtede relationer og bidrager med nye ideer.

Du er som person imødekommende, udadvendt og engageret i dit arbejde. Du er interesseret i dine opgaver og er super god til at koordinere og strukturere informationer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Er du akademiker sker dette efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst mellem Skatteministeriet og akademikere i Staten.

Afhængigt dine kvalifikationer og færdigheder, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig teamleder Lotte Nielsen på telefon 50 86 58 30.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36 eller på mail [email protected]

Ansøgningsfristen er den 10. april 2023 og ansættelsessamtaler forventes gennemført løbende. Stillingen er til besættelse 1. juni 2023 eller hurtigst muligt.
Vi vil bede dig om at søge jobbet via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse (FMI) er forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. FMI hører under Forsvarsministeriet, og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Læs mere om Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse på: www.forsvaret.dk/FMI.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Brøndby

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you motivated by supporting others and working in a team with great teamwork sprit, where fun is an essential part of the workday? Do you want to be part of our journey to deliver a world class..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you someone who excels in project management and desires to take a pivotal position in overseeing how we manage our growing network of external manufacturing sites? Does the prospect of establi..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. maj 2024 11
1. maj 2024 11
30. april 2024 11
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 12
25. april 2024 12
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 7
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 6