Kontorfunktionær til administrative opgaver i HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Motiveres du af at levere en høj grad af service og understøtte både nære kolleger og organisationen i din opgaveløsning? Og trives du med en omskiftelig hverdag, hvor du både har nogle faste driftsopgaver, men også ad hoc opgaver med korte deadlines? Så er du måske vores nye kollega

Om teamet og opgaverne

I det personaleadministrative team i kontor for HR og Organisationsudvikling søger vi lige nu en ny kollega. Vi er 7 kontorfunktionærer, en kontorelev og en teamleder der har ansvaret for HR-administrative opgaver i BUVMs koncern. Vores opgaver indebærer bl.a. løn- og personaleadministration, internt regnskab i HRO og events og arrangementer såsom koncernfælles fester og julefrokost.

Dine nye opgaver kan bl.a. indebære:

  • Administration af ridderkors og fortjenstmedaljer
  • Administration af aftaler om massage, ergonomi mm. samt dialog med leverandører og kommunikation til medarbejdere om aftalerne
  • Håndtering af fakturaer
  • Opsætning af stillingsopslag i vores rekrutteringssystem og indkaldelse af kandidater
  • Bidrag til arrangementer såsom julefrokost, koncernfælles fester mm.


Om dig
Vi forestiller os, at du er kontoruddannet, måske inden for offentlig administration. Har du allerede erfaring inden for rekruttering, personaleadministration eller lign. er det et plus. Men uanset, hvilken erfaring du kommer med, vil vi gøre vores bedste for, at du får en god oplæring i vores opgaver.

Vi forestiller os herudover, at du:

  • Motiveres af at yde en god service, både over for dine kollegaer i HRO og medarbejdere og ledere på tværs af ministeriet
  • Har erfaring med skriftlig kommunikation såsom at skrive nyheder til intranettet eller skriftlig kommunikation til medarbejdere, leverandører eller lign.
  • Trives med opgaver, der kan have korte deadlines såsom opsætning af stillingsopslag
  • Arbejder struktureret og detaljeorienteret og kan prioritere i opgaverne løbende


Om kontoret
HR og Organisationsudvikling (HRO) er en koncernfælles HR-funktion, hvor vi yder HR på tværs af Børne- og Undervisningsministeriet. Vi er opdelt i 5 teams, personaleadministration, jura, udvikling, rekruttering og HR-partnere. I hverdagen samarbejder vi tæt på tværs af teams for at løse vores opgaver. Samlet er vi cirka 25 medarbejdere, en teamleder og en kontorchef.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som kontorfunktionær efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-S fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer i ugen.

Arbejds- og tjenestestedet er Frederiksholms Kanal 25, 1220 København K.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Heidi Bak på e-mail [email protected] eller telefon 2049 0034.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest mandag den 10. april 2023. Du søger stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side af opslaget. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Der kan forekomme personlighedsprofiltest i forbindelse med samtalerne.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0