Administrativ medarbejder til Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du teknisk snilde og er du en solid stærk faglig person? Kunne du tænke dig at blive en del af en engageret og spændende virksomhed med fokus på den Europæisk sikkerhedspolitisk virkelighed nationalt og internationalt?

Så søger Planlægnings- og Koordinationsdivisionen under Operationsafdelingen lige nu en ny kollega.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses (FMI) Operationsafdeling er en nyoprettet afdeling i Udviklings- og Koordinationsstaben.

Vi sikrer al logistisk parathed og varetager logistisk føring og nøje planlægning af materielfaglige indsatser i såvel nationale som internationale opgaver, herunder koordinering af støtte til Ukraine. FMI Operationsafdeling er fysisk placeret i Ballerup.

Operationsafdelingen (OP) er under udbygning. I slutopstillingen vil vi bestå af 20 medarbejdere med en samlet set bred taktisk, logistisk og operativ erfaring i såvel føring som planlægning af logistisk støtte til militære operationer. FMI COMCENTER indgår tillige i Operationsafdelingen. FMI COMCENTER servicerer ikke alene Operationsafdelingen, men også Forsvarsministeriets Personalestyrelse og øvrige FMI divisioner i Ballerup.

OP består af fire sektioner: Operationer, Operationsplanlægning, Operationsstøtte samt støttesektion til industrisamarbejde. Når implementeret råder FMI over en permanent operativ føringsenhed til krisestyring (”train as you fight”).

OP er ansvarlig for løsning af pålagte opgaver relateret til den operative planlægning i forbindelse med FMI understøttelse af Forsvarets nationale og internationale opgaveløsning, herunder med særlig fokus på katastrofe, krise og krig. OP dækker følgende funktioner af en J-struktur: J2 Efterretninger; J3 Operationer; J5 Planlægning; J6 Kommunikation- og informationssystemer; J7 Træning og uddannelse; J9 Civil Militært samarbejde.

Om stillingen

Vi løser overvejende opgaver inden for tre hovedområder, hhv. logistisk føring og planlægning samt koordinering af støtte til Ukraine.

Medarbejdere i Operationsstøttesektionen støtter de tre hovedområder, samt varetager driften af FMI COMCENTER.

Du vil som vores nye kollega blive tilknyttet Operationsstøttesektionen (J6). Dine arbejdsopgaver omfatter behandling og registrering af klassificeret kommunikation, kontrol med FMI klassificerede udstyr samt kryptokustodevirke, herunder almindelig kryptooperatørvirke. Du bidrager tillige J6 med viden, herunder IT ressourcer, til eventuelle opgaver i operationsplanlægning. Du er én af tre medarbejdere, der står for den daglige drift af COMCENTER.

Tjenesten er i et vist omfang vagttjeneste i FMI COMCENTER, fortrinsvis inden for normal arbejdstid. Det vil sige, at der kun vil være begrænsede muligheder for hjemmearbejde.

Vi samarbejder internt med FMI divisioner om givne operative opgaver samt med eksterne, herunder primært med Forsvarsministeriet, Forsvarskommandoen og Beredskabsstyrelsen.

Om dig

Vi forestiller os at du har en administrativ uddannelses baggrund, inden for fx kontor/administration. De væsentligste kriterier for at kunne bestride stillingen på tilfredsstillende vis er, at du er fagligt velfunderet, proaktiv, struktureret, omhyggelig og fleksibel, og at du trives godt i et til tider dynamisk miljø.

Du er omhyggelig, ressourcebevidst, kan samarbejde med kollegaer med vidt forskellig baggrund og har gennemslagskraft, når opgaverne skal løses. Du kan formulere dig på skrift og i tale både på dansk og engelsk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op civilt og militært.

Civile ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sektionschef Lars Hammer på telefon 7281 4356 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 24. januar 2024 og samtaler forventes afholdt løbende.
Stillingen ønskes besat snarest.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). FMI er forsvarets materielfaglige myndighed. Vi
indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe,
helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. FMI er en del af Forsvaret, og administrerer ca. en
tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især
de udsendte styrker og operative enheder.

Læs mere om Forsvarets Materieltjeneste på: www.forsvaret.dk/FMI

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup
  • Onsdag den 24. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Er du engageret i den grønne dagsorden, og har du erfaring med cirkulær økonomi og affaldshierarki? Vil du arbejde med affald, logistik og bæredygtighed i en ledende virksomhed i konstant udvikling..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brøndby

    Da vores administrative kollega har valgt at søge nye udfordringer, søger vi pr. 1. september 2024 en erfaren, dygtig og engageret administrativ medarbejder til Ældrecentret Æblehaven.Vi er et .
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 10
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 12
2. maj 2024 11
1. maj 2024 11
30. april 2024 11
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 12
25. april 2024 12
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5