Administrativ medarbejder til [xxxxx], Institution Nordøstsjælland og Bornholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du lyst til et alsidigt og spændende job, hvor du som administrativ medarbejder understøtter ledelsens arbejde med institutionens drift? Er du superstruktureret, serviceorienteret og dygtig til at følge opgaverne til dørs? Så er den nyoprettede stilling som administrativ medarbejder måske noget for dig!

Som vores nye administrative medarbejder skal du være med til at styrke sammenhængskraften i institutionen ved at være en tværgående ressource for institutionschefen og institutionens øvrige ledelse. Du vil referere til institutionschefen.

Om stillingen og opgaverne
Stillingen som administrativ medarbejder er i høj grad fokuseret på at understøtte institutionens driftsledelse ud fra en administrativ vinkel. Du vil i den forbindelse skulle administrativt understøtte chefernes personaleledelsesmæssige opgaver som f.eks. indkaldelser, skrivning af referater mv.

Af øvrige konkrete opgaver kan nævnes journalisering, opgaver omkring økonomi/regnskab, praktiske opgaver omkring mødeafvikling, telefoner og administrativ opfølgning på den faglige opgavevaretagelse i institutionen samt mere klientrettede opgaver. Yderligere vil du skulle følge op og sikre rettidighed og kvalitet i forbindelse med institutionens besvarelse af f.eks. høringer og andre interne og eksterne henvendelser.

Stillingen er nyoprettet, og opgavefordelingen mellem dig og institutionens to øvrige administrative medarbejdere skal nærmere tilrettelægges efter profil, kompetencer, interesse og behov. Dermed er der gode muligheder for at sætte dit eget præg på opgaverne. Du kan også forvente, at din opgaveportefølje udvikler sig over tid.

Dine nærmeste samarbejdsrelationer vil være institutionens ledelse og to øvrige administrative medarbejdere, der er tilknyttet henholdsvis Udlændingecenter Ellebæk og Udrejsecenter Sjælsmark. I det daglige vil du have din primære arbejdsplads i Udlændingecenter Ellebæk, og vil også skulle have fysisk fremmøde på institutionens øvrige matrikler.

Om dig
Vi ser gerne, at du er proaktiv, kan strukturere og skabe overblik. Du er fleksibel, imødekommende og serviceminded og forstår at sætte dig ind i institutionens kerneopgaver og behov. Du kommer med gode løsningsforslag på de udfordringer, du stilles, og du er god til at systematisere, f.eks. ved at skabe klare arbejdsgange og struktureret opfølgning. Du arbejder effektivt, systematisk og struktureret og formår at prioritere dine opgaver i en travl hverdag.

Det er vigtigt, at du til dagligt trives med at have mange forskelligartede opgaver - herunder at du også er indstillet på at løse mere lavpraktiske, tilbagevendende opgaver. Ligeledes skal du formå at skabe bæredygtige relationer og et godt tværgående samarbejde.

Vi forventer, at du

  • er administrativt uddannet
  • har erfaring med og lyst til at varetage en administrativ rolle
  • er kommunikativt dygtig - såvel skriftligt som mundtligt
  • har flair for at understøtte en styrket indsats for intern kommunikation i institutionen
  • er serviceorienteret og er aktivt opsøgende på opgaver - og følger dem til dørs med systematik og grundighed
  • har erfaring med it-systemer og administrative programmer, og kan derfor sætte dig hurtigt ind i nye programmer og rutiner. Kendskab til Navision og Kriminalforsorgens systemer som KØLS, PUMA og klientsystemet er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

  • en spændende arbejdsplads, hvor du kommer til at bevæge dig rundt mellem matriklerne
  • et arbejde med høj grad af selvstændighed, hvor du er med til at præge opgaveløsningen i et dagligt samarbejde
  • tværfaglige og tværgående samarbejdsrelationer i institutionen.

Derudover skal du deltage i et internt obligatorisk tredages internatkursus for civile medarbejdere (ICN) efter ansættelse.

Om institutionen
Institution Nordøstsjælland og Bornholm er en del af Kriminalforsorgen Hovedstaden og består af fem matrikler: Udlændingecenter Ellebæk, Udrejsecenter Sjælsmark samt Hillerød, Frederikssund og Bornholm Arrester.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) – Det statslige område, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Aflønning sker efter principperne i Ny Løn.

  • Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.
  • Stillingen er til besættelse snarest muligt.
  • Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer.
  • Primære arbejdssted er Udlændingecenter Ellebæk, Ellebækvej 13A, 3460 Birkerød.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag den 16. marts 2023.

Samtaler holdes i uge 12.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte institutionschef Louise Faltum Morton på telefon 7255 4650.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, UngeKriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Birkerød
  • Torsdag den 16. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2