[xxxxx] søger kontorfunktionær til rejseplanlægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du lyst til at arbejde med planlægning og booking af flyrejser, når Hjemrejsestyrelsen bistår udlændinge uden lovligt ophold i Danmark med at udrejse? Så søg stillingen som kontorfunktionær i 4. Hjemrejsekontor!

Dit nye arbejde
Du bliver – som vores nye medarbejder – en del af Rejsebookingen, som er et team i 4. Hjemrejsekontor. Teamets kerneopgave er at planlægge og booke flyrejser til udlændinge, som skal udrejse af landet, fx fordi vedkommende ikke har lovligt ophold i Danmark, hvorfor Hjemrejsestyrelsen bistår med udrejsen.

Teamet planlægger rejser i forbindelse med påsete og ledsagede udsendelser af udlændinge af EU-borgere og tredjelandsstatsborgere, der skal udsendes til et EU-land eller et hjem- eller oprindelsesland.

Teamet har også en række administrative opgaver med planlægning og koordinering af den interne bemanding af påsete og ledsagede udsendelser, og teamet indgår i opgavevaretagelsen af påsete udsendelser og eftersagsbehandlingen forbundet hermed.

Dine arbejdsopgaver
Du vil få et indgående kendskab til rejsebestilling igennem opgaverne med at planlægge den praktiske del af udsendelserne, såsom at:

  • planlægge flyrejser og bestille flybilletter gennem Frontex og CWT
  • indhente transittilladelser og fremsende Interpol-formeldinger
  • samarbejde med dansk politi, herunder anmode om bistand til transport ved udsendelse af frihedsberøvede udlændinge

Du kommer til at samarbejde med en række forskellige samarbejdspartere, herunder medarbejdere på tværs af hele Hjemrejsestyrelsen, Frontex, CWT, andre landes myndigheder, kriminalforsorgen og politiet.

Arbejdsopgaverne er præget af, at du ansættes i en offentlig, politisk styret myndighed, hvor man til tider også indgår i interne, tværfaglige arbejdsgrupper i Hjemrejsestyrelsen, udarbejder PowerPoint præsentationer i forbindelse med møder med fx eksterne samarbejdspartner mv.

Du vil – efter nærmere aftale med din chef, og i det omfang dine sædvanlige opgaver tillader det – kunne komme i betragtning til at forestå ledsagede udsendelser, hvor Hjemrejsestyrelsen i samarbejde med politiet ledsager udlændinge til EU-lande eller til hjem- eller destinationslandet.

Lidt om det vi tilbyder
Du vil blive taget godt i mod af kontorets ca. 25 medarbejdere, som er en gruppe engagerede og fagligt dygtige kolleger med et godt kollegialt fællesskab. Vi udfører vores arbejde med godt humør og i en uformel omgangstone.

Du vil arbejde tæt sammen med teamets 6 medarbejdere, hvor hverdagen er præget af engagement og travlhed, hvor vi løfter i fællesskab og er rigtig gode til at sparre og hjælpe hinanden.

Hjemrejsestyrelsen har generelt fokus på at sikre gode rammer for trivsel og work-life balancen ved bl.a. fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde, massageordning og motionsrum. Vi sikrer dig selvfølgelig også en god oplæring i dine nye arbejdsopgaver.

Vores ønsker til dig
Du har en relevant baggrund, fx som kontoruddannet eller uddannet inden for rejsebranchen, og du har gerne erfaring med bestilling af rejser, eller med at arbejde i en offentlig virksomhed.

Du bliver en del af et miljø med høj faglighed, og hvor vi forventer, at du:

  • er ansvarsfuld og fleksibel
  • kan bevare overblikket og håndtere travle situationer
  • er løsningsorienteret og positiv i tilgangen til dit arbejde
  • befinder dig godt med at arbejde i et åbent kontormiljø
  • trives med at arbejde i team og med korte frister, hvor sparring er i højsædet og alle støtter op om hinanden, så vi sammen kommer i mål med opgaverne
  • varetager påsete udsendelser – typisk fra Københavns Lufthavn – hvorfor du også skal have kørekort

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som kontorfunktionær efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Du vil som udgangspunkt blive indplaceret i løngruppe 2, sats II, hvor grundlønnen udgør månedligt 27.611,33 kr. i aktuelt niveau (pr. 1. oktober 2023). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Hjemrejsestyrelsen, Birkerød Kongevej 2, 3460 Birkerød.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Inge Fabricius på e-mail [email protected] eller souschef Nete Dahl Mortensen på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 14. november 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 47. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Birkerød
  • Tirsdag den 14. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2