Ansvarsfuld leder for S1 ved Hjemmeværnsdistrikt Østjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland søger den rette leder der kan bidrage til at chefens hensigt understøttes administrativt – I drift, i beredskab og under indsættelser.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland er placeret på Holmstrupgårdvej i Brabrand, Aarhus. Distriktet dækker samme geografiske område som Østjyllands Politikreds og indgår som et af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Vest.

Vi er en dynamisk og mangfoldig arbejdsplads, hvor hver enkelt stabsmedlem bidrager til distriktets samlede opgaveløsning. Både som specialist inden for eget ressort, men også med viden og erfaring af generel karakter.

Staben ved Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland er organiseret som en kampbataljonsstab, hvor ansatte, frivillige og personel af reserven gennemfører planlægning, tilrettelæggelse, og kontrol af uddannelses- og øvelsesaktiviteter, operativt virke – herunder både varslede og uvarslede operative indsættelser i distriktets ansvarsområde, og alle de mange tjenester, som skal understøtte en udfoldelse af enhedens kapaciteter.

En afgørende dimension i vores virke er samarbejde. Stærke samarbejdsrelationer, interne såvel som til de øvrige dele af Forsvaret, civile myndigheder, politi og beredskab er forudsætningen for vores virke og den tværgående opgaveløsning.

Om stillingen

Du kommer til at indgå i ledelsen af den samlede stabsstruktur, som består af 15 fastansatte – militære såvel som civile – og med yderligere 51 frivillige og reservepersonel i distriktets samlede stab, fordelt på søjlerne 1 – 9. Som LD S1 vil du udøve den daglige ledelse overfor en kontorassistent, en korporal og en kontorelev, samt et antal frivillige der indgår i S1.

Herudover vil der i stillingen indgå bidrag til stabens planlægningsopgaver, hvor S1 bidrager med administrative forhold af operativ karakter som typisk anvendes af søjlerne S5 og S7 til at dimensionere opgaveløsningen.

Stillingen indeholder en høj grad af frihed og ansvar, og du skal både varetage specifikke områder/opgaveløsninger, men samtidigt være til rådighed som sparringspartner for de øvrige søjleledere ved enheden.

Du vil i det daglige virke referere til stabschefen, men du vil også indgå i fælles opgaveløsninger i samarbejde med søjlelederne. Nogle, specielt de store opgaver, gennemføres som stabsarbejder. Det overordnede ledelsesprincip er frihed under ansvar og rettidig omhu.

Af opgaver vil du bl.a. blive ansvarlig for:
- Ledelse og udvikling af øvrige ansatte i S1 herunder tilsikring af søjlen samlet set leverer efterspurgte produkter
- Administrativ understøttelse af distriktet og de fastansatte medarbejdere
- Administrativ støtte og rådgivning til distriktets 15 underafdelinger
-Varetagelse af distriktets budget
- At distriktets anvendelse af Work Zone efterlever gældende bestemmelser
- Bidrag til BBF, SOP mv.
- Dække ad hoc for vakante områder efter direkte aftale.
- Udvikling af din søjle, så den kan løse nuværende og fremtidige opgaver.
- Styring, koordinering og prioritering af ressourcer, herunder målfastsættelse og direktiver for udvalgte tjenesteområder.
- Projektofficer på større planlægningsarbejder ved distriktet, eksempelvis distriktsøvelser mv.

Som en integreret del af distriktets operative stab, og distriktets vagthavenderoste, skal du påregne en uges VH-vagt ad gangen cirka hver 5. uge som bestrides som en tilkaldevagt.
Derudover kan du forvente at du skal nyttiggøre din militære viden og erfaring i den lokale beredskabsstab, hvor distriktet stiller en repræsentant i forbindelse med eksempelvis større beredskabshændelser.

Du vil blive tildelt enkeltmandskontor med mulighed for fjernarbejdsplads efter nærmere direkte aftale, idet dog tilstedeværelse anses for essentielt. Der må forudses nogen rejseaktivitet – og påregnes skæve arbejdstider i et vist omfang. Jobbet kræver noget aften- og weekendarbejde.

Om dig

Du er fortrolig med at træffe beslutninger i et, til tider, komplekst miljø med modsatrettede interesser, ligesom du er tryg ved at udøve ledelse – Både direkte overfor de ansatte i S1, men også indirekte når du eksekverer chefens hensigt overfor vores underlagte frivillige underafdelinger.

Du er stærk til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, og du er vant til at træffe og gennemføre beslutninger. Du er åben for at arbejde med frivillige hjemmeværnssoldater og reservepersonel, og du møder dem fordomsfrit, hvor de er, herunder særligt med respekt og forståelse for forskelligartetheden.

Det er ønskeligt, men ikke et ubetinget krav, at du har erfaring med budgetplanlægning.

Du er en fleksibel og empatisk holdspiller, og samtidigt kan du arbejde selvstændigt med frihed under ansvar. Du er i stand til at balancere nødvendigt hensyn til de frivilliges funktionsvilkår med opbygningen af militære kapaciteter.

I stillingen vil du få afprøvet dine evner indenfor alle fokuskompetencerne men med tyngde indenfor områderne Faglighed og Styring.

Dit faste tjenested vil være i Aarhus.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Stillingen er indplaceret i løngruppe 3.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, samt at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschefen ved Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland, MJ Mads Welling Roulund på tlf.: 72 44 00 10, eller via mail: [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 15. maj 2023. Samtaler forventes afholdt uniddelbart efter. Stillingen er til besættelse snarest herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Du opfordres til at vedhæfte dokumentation for relevant uddannelse. Du har også mulighed for at vedhæfte andre relevante dokumenter eller du kan medbringe disse ved en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNET
Hjemmeværnet er et frivilligt beredskab, der løser opgaver til støtte for samfundet og Forsvaret. Vi hjælper med alt fra eftersøgning af forsvundne personer, miljøopgaver i danske farvande, hjælp ved oversvømmelser til støtte af Forsvaret f.eks. på deres internationale missioner.
Vores fundament er vores mange frivillige ildsjæle og en militær organisation, der gør os i stand til at rykke hurtigt og effektivt ud. 13.000 mænd og kvinder forenet af én fælles mission: Vi stiller op, når det gælder.
Hjemmeværnet består af 13.000 aktive frivillige samt knap 31.000 i reservestyrken.
Hærhjemmeværnet er den største værnsgren, med kompagnier over hele landet, og et fællesskab med flere tusinde aktive soldater. Vi støtter Forsvaret og det civile beredskab, når der er behov for en indsats på landjorden. Vores frivillige er trænet til at hjælpe samfundet med en bred vifte af bevogtnings-, sikkerheds- og observationsopgaver.

Distriktet yder bistand til forsvaret, samfundet, totalforsvaret og politiet. Vi er særligt uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.

Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spænder lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver. I de senere år har Hærhjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Risskov

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 8240 Risskov
    • Administrativ medarbejder
    • Risskov
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1