Driftsplanlægger til Driftstøttesektionen i Supply Chain Divisionen i Brabrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Har du lyst til at arbejde i en sektion, hvor opgaven, trivsel og højt tempo går hånd i hånd? Befinder du dig godt med forskelligartede opgaver inden for planlægning? Er koordinering og samarbejde omkring løsning af opgaven et nøgleord for dig? Så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Om os

Vi er en del af Center for Drift i Supply Chain Division. Du bliver en del af en sektion, der er organiseret med en chef og otte medarbejdere, der geografisk er placeret i Ballerup og Brabrand. Dine kommende kollegaer er alle specialister med høj faglighed inden for hver deres fagområde.

Vores opgaveportefølje er opdelt i tre hovedområder:
• Vi er ansvarlige for koordinering af Supply Chain opgaver relateret til drift, både på tværs internt i Supply Chain Division, men også med andre afdelinger i Forsvarsministeriets materiel og indkøbsstyrelse
• Vi er ansvarlig for kortsigtet detailplanlægning, herunder drift og genforsyning af div. fabrikker
• Vi er ansvarlig for lagerstyring og lagerplanlægning i SAP i tæt samarbejde med øvrige delinger i Supply Chain Division

Om stillingen

Din primære opgave vil være planlægning af driftsbeholdninger, så det tilsikres at materiellet er til rådighed til rette tid, på rette sted og i rette mængder.

Du vil dagligt være i dialog med forsyningscentre og vores egne sagsbehandlere for at sikre den optimale forsyning til vores kunder.

Det primære arbejdsområde bliver inden for mundering. Ud over den primære opgave som driftsplanlægger, er der behov for administrativ støtte til sektionen, det kan eks. være opdatering af hjemmesider og planlægning af seminarer.

Opgaverne kræver at du er detaljeorienteret, struktureret og samtidig kan bevare det overordnede blik på opgaven.

Stillingen kan tiltrædes enten i Brabrand eller Ballerup.

Om dig

Du har en relevant erhvervsuddannelse med svendebrev/uddannelsesbevis inden for området.

Vi ser gerne at du har allerede gennemført minimum 1 obligatorisk- og 1 valgfag fra akademiuddannelsen med fokus på ledelse eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau. Såfremt du ikke allerede har det, skal du være klar på at tage denne uddannelse.

Du har en god forståelse for Supply Chain Management. Du har et indgående kendskab til forsyningskæden i Forsvaret og gerne en fortid inden for logistik.

Du er rutineret bruger af SAP, særligt inden for lagerbeholdning og lagerstyring. Du er servicemindet og klar til at gribe de opgaver, som er relevante for den samlede opgaveløsning.

Du er udadvendt og er god til at snakke med kollegaer på mange forskellige niveauer.

Driftsstøtteafdelingen støtter de enkelte driftsafdelinger i Supply Chain division. Disse afdelinger er placeret rundt om i Danmark, og der må forventes nogle rejseaktiviteter i den forbindelse.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til Organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for stampersonels forhandlingsområde.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele dit ansættelsesforhold.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for driftsstøttesektionen Hanne Gejl Nedergaard på 25552725 eller via mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er den 22. marts 2024. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart herefter. Stillingen ønskes besat pr. den 1. maj. 2024.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabsmateriel og IT systemer. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern.

Om Supply Chain Division (SCD)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ”vugge til grav”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Fredag den 22. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Risskov

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 8240 Risskov
    • Administrativ medarbejder
    • Risskov
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
14. maj 2024 2
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1