Kontorassistent til Infrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du servicemindet og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af jobbet? Og har du lyst til at indgå i en uformel afdeling, hvor du sammen med en kollega sørger for at alle administrative opgaver håndteres i højeste kvalitet? Så er det her en stilling for dig!


Regionen og afdelingen
Du bliver en del af Bravidas Infrastruktur region, som er med til at holde Danmark kørende. I din fremtidige afdeling, Baneteknik, arbejder vi primært med el-opgaver, signal-, spor- og sikringsanlæg samt nye anlægsprojekter indenfor alt fra perronarbejde til nye banestrækninger. Vi bygger og vedligeholder tognettet over alt i Danmark, både på vores service-, drift og vedligeholdelsesopgaver, samt når vi renoverer og etablerer nye strækninger.


Dine kolleger
Du kommer til at indgå i et administrativt team på kontoret i Brøndby, som primært supporterer afdelingens projektledere og afdelingsledere. Vi ser det som en styrke, at vores afdeling består af mange forskellige typer – vi komplimenterer hinanden godt og hjælper hinanden, hvor vi kan. Det betyder for dit vedkommende og din rolle, at indholdet af dit arbejde som administrativ support vil variere alt efter, hvilken person du supporterer. Med godt humør kommer man langt, og det er noget, vi prioriterer – også når der er travlt. Din nærmeste kollega er vores afdelingssekretær, som vil sætte dig godt ind i rollen, og som kommer til at fungere som din sparringspartner. Hun kender opgaverne og svarene på de fleste af de spørgsmål, du kommer til at have den første tid i jobbet.


Om jobbet
Vi tilbyder en administrativ stilling, hvor der udover de mere rutineprægede opgaver som mødeforberedelse, timesedler, fakturering samt oprettelse af nye medarbejder også skal bistå med diverse ad-hoc opgaver i huset, som vi bor i.

Eksempler på dine daglige opgaver:

  • Håndtering af projektmateriale, tegninger, udprint osv.
  • Bestilling af mindre materialer, såsom kontorartikler og lignende
  • Diverse administration, f.eks. fakturering, gennemgang af timesedler og oprettelse af nye medarbejdere
  • Opdækning og møde forplejning
  • Oprettelse af opgaver og kvalitetssikringsskemaer i vores elektroniske system.


Hvem er du?
Først og fremmest skal du have lysten til at lære branchen, afdelingen og vores aftaler at kende. Hvis du er engageret og hjælpsom, lover vi til gengæld gode kolleger som sætter stor pris på dit arbejde og allerede glæder sig til at møde dig. Du har muligvis en kontoruddannelse eller tilsvarende – og har du erfaring fra en lignende stilling er det et plus, men absolut ikke et krav.

Som person forestiller vi os, at du:

  • Er hjælpsom og opfølgende
  • Er struktureret og har styr på detaljerne
  • Er initiativrig og engageret
  • Altid følger opgaverne til dørs
  • Kan håndtere flere arbejdsopgaver og ansvarsområder samtidigt.

Du vil komme til at arbejde i en velfungerende afdeling, hvor det uformelle og den gode stemning er vigtig, og det håber vi naturligvis at du vil bidrage til.

Stillingen er fuldtid på 37 timer om ugen.

Vi tilbyder
Et spændende job hos Bravida, hvor du får 13.000 nye kolleger. De 3.000 af dem er i Danmark og dit skrivebord er placeret i den bedste afdeling af dem alle (hvis vi selv skal sige det): Baneteknik i Brøndby. Vi lover gode kolleger, hyggelig stemning, masser af kaffe og frugt, kantineordning og mulighed for at tilmelde sig forskellige foreninger alt efter interesse. Du får desuden en attraktiv løn efter kvalifikation, god pensionsordning samt helbreds- og heltidsulykkesforsikring.


Interesseret?
Så send din ansøgning og dit CV snarest muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Jasper Raffel på mail [email protected] for at høre mere om jobbet.

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.

[750]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger.

Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.Bravida.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Har du en baggrund indenfor administration? Har du sans for detaljer, deadlines og koordinering? Har du nemt ved kontakt med mange mennesker både pr. telefon og mail, og kan du holde et strukturer..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brøndby

    Trives du i et åbent kontor med højt til loftet på en levende arbejdsplads med et godt kollegaskab, så skal du søge stillingen hos os.Stillingen er på 31 timer med mulighed for fuld tid på læng..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 5
4. juni 2024 6
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7
30. maj 2024 8
29. maj 2024 8
28. maj 2024 7
27. maj 2024 6
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 8
16. maj 2024 6
15. maj 2024 7
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6