Vikarstilling: Kontormedarbejder til IT-support - vikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Frederiksværk

Har du et veludviklet service-gen? Føler du dig hjemme blandt skærme, labtops og dockingstationer? Er du fortrolig med klargøring af Pc’er og mindre IT-koordineringsopgaver? Så har du nu mulighed for at prøve kræfter som IT-supporter i et 5 måneders vikariat i Forsyningstilsynet.

Du skal hjælpe medarbejderne med spørgsmål som disse:


  • Hvordan installerer jeg en ny app i min mobil?
  • Hvorfor kan jeg ikke få lyd i mit head-set?
  • Hvordan finder jeg ud af, hvilken mus, der passer til mig?
  • Kan du hjælpe med opsætning af en ny skærm?

Vi tilbyder dig en plads i et lille team, som arbejder IT og kommunikation. Du kommer til at stå for den daglige it-support til alle vores medarbejdere, og du får derfor berøring med alle medarbejdere i huset.

Som IT-supporter i Forsyningstilsynet får du få et rigtig godt indblik i, hvordan IT-miljøet er opbygget på en statslig arbejdsplads, hvor Statens IT (SIT) står for driften, og du vil indgå i det samarbejde, som Forsyningstilsynet har med SIT. Du får mulighed for at få vejledning og faglig sparring med de faste SIT-medarbejdere, og hjælp til opgaverne, hvis du kører fast. Gennem vores onboarding-program får du et godt indblik i vores faglige arbejdsområder. Du får en stilling med ansvar, faglig sparring, og en alsidig hverdag. Du vil desuden få hjælp til oplæring af en kollega, som er godt inde i vore IT-systemer.

Vi forestiller os at du:


  • Har en baggrund som kontoruddannet, f.eks. i offentlig administration
  • Kan lide at arbejde systematisk og struktureret
  • Er klar til en travl hverdag
  • Ønsker at arbejde sammen med andre faggrupper – fortrinsvis økonomer og jurister
  • Besidder nysgerrighed og lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger.

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivsel og arbejdsglæde


I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd, og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have med WI-FI og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads og du får bl.a. mulighed for hjemmearbejde og for at arbejde under transport.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.Forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.Forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret?


Ansøgningsfrist: 21. juni 2023, kl. 12:00. Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Ansættelse sker efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem HK og staten.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederiksværk

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Humlebæk

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Administrativ medarbejder
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Birkerød

    Hos Novafos har vi ambitioner om at være et forsyningsselskab helt i front, når det gælder udvikling af grønne, stabile og innovative løsninger, der leverer rent og sundt drikkevand, laver vigtig k..
    • Administrativ medarbejder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Allerød

    Kan du arbejde effektivt og målrettet? I [xxxxx] har vi løbende behov for ekstra hænder, der kan arbejde med telefonbetjening, løse administrative opgaver samt sagsbehandling. Vi er på udkig .
    • Administrativ medarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hillerød

    Would you like to lead a department/unit of engaged people who do their best to deliver excellent business support? Are you an inspiring and empowering Leader who take pride in seeing your team suc..
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2