Administrativ konsulent søges til [xxxxx] i Ribe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Vil du være med til at vurdere og godkende virksomheder, som ønsker at få udstedt tilladelser til erhvervsmæssig persontransport, og som udfører taxikørsel, flexkørsel m.v.? Så skal du læse med her. Færdselsstyrelsen søger nemlig lige nu en administrativ konsulent, som skal varetage opgaver på området.

Færdselsstyrelsen har siden 2018 administreret taxiområdet, og i den forbindelse udsteder vi, på baggrund af ansøgninger, tilladelser til de virksomheder, som udfører taxikørsel, kørsel for offentlige myndigheder og limousinekørsel. Ud over at udstede tilladelser til virksomhederne er vi også i gang med at opbygge vores tilsyn på området, hvor vi skal sikre, at virksomhederne også overholder taxilovens krav, når de er i drift.

Opgaven med at godkende virksomheder ligger i team Taxi og vejtransportuddannelser. Teamet består af jurister, tilsynsførende inspektører samt administrative konsulenter, herunder en kontorelev. Vi er et sammentømret og socialt team, som værdsætter en uformel omgangstone, og hvor der er højt til loftet.

Dine kommende opgaver

Som administrativ konsulent påbegynder du alle ansøgningssager fra vognmænd, ligesom du selvstændigt færdigbehandler størstedelen af sagerne. Enkelte komplicerede ansøgningssager vil du enten selv færdigbehandle i tæt dialog med en af teamets jurister, ellers vil sagen blive færdigbehandlet af en jurist.

På en normal arbejdsdag, vil du arbejde i styrelsens sagssystem, og som led i behandlingen af ansøgningerne vil du også gennemgå oplysninger i motorregistret, cvr-registret og lignende. Du vil blandt andet stifte bekendtskab med vandelsvurderinger, hvor du vil vurdere om ansvarlige ledere i de ansøgende virksomheder, er straffet for forhold som gør, at de ikke kan være ansvarlige for virksomheder med tilladelser indenfor transportbranchen.

Foruden behandling af ansøgningssager, vil du også skulle løse en række tilknyttede administrative opgaver. Det kan eksempelvis være at frigive garantier, vejlede om reglerne på taxiområdet samt besvare telefoniske opkald.

I teamet arbejder vi meget på tværs af opgaver og faglig baggrund, og du vil derfor også komme til at arbejde tæt med teamets jurister.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant kontoruddannelse, eventuelt en administrationsbachelor inden for offentlig administration
  • Kan formulere dig på skrift og tale
  • Kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret
  • Trives med at tale med borgere og kollegaer

Herudover ønsker vi os en kollega, som vil indgå i et fagligt fællesskab og som værdsætter sparring og feedback i dagligdagen.

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en fuldtidsstilling med 37 timer om ugen, og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse 1. september 2023 eller snarest muligt herefter.

Færdselsstyrelsen har hovedsæde i Ribe, hvor team Taxi og vejtransportuddannelser også er hjemmehørende. Færdselsstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med fokus på fleksibilitet og et arbejdsliv i balance. Vi har en fleksibel tilgang til hjemmearbejde, og du vil få tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads efter prøveperiodens ophør.

Yderligere information

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Natasja Gam Mejdal på tlf. nr. 4187 1763.

Når du starter som ny medarbejder i Færdselsstyrelsen, vil du indgå i et onboardingforløb, som planlægges centralt fra vores HR-afdeling, ligesom du i dit team vil få tilknyttet en vejleder, som sikrer en god introduktion til opgaverne, arbejdspladsen og kollegaerne, ligesom du får en udførlig oplæring.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende ansøgning sammen med CV og anden relevant dokumentation elektronisk via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal senest den 14. juni 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25, og at der afholdes én samtalerunde.

Der vil blive indhentet referencer og straffeattest som led i ansættelsesforløbet.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ribe
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Er du den smilende og imødekommende musikskolesekretær, vi leder efter? Haderslev Musikskole søger en engageret og struktureret musikskolesekretær til at indgå i vores administrative team. Med star..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en landzonesagsbehandler, der også vil kunne bidrage til åben-land planlægning, lokalplaner eller udstykningssager afhængigt af kompetencer og udviklingsønsker.Derudover søger vi en by..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vejle

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Administrativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kolding

    Er du selvstændig, omhyggelig og serviceminded, og god til at holde mange bolde i luften? Så er det dig vi er på udkig efter. Vi tilbyder et spændende job som kontorassistent i en landsdækkende ent..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0