Serviceminded kundesupportmedarbejder søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Firmabeskrivelse
Hos Eurofins Product Testing Denmark A/S hjælper vi en lang række industrier til at imødekomme gældende krav til produkters kvalitet og sikkerhed, hvad enten det drejer sig om lovmæssige krav, egne kvalitetskrav eller begge dele. Eurofins Product Testing Denmark A/S blev etableret i 1981 og vi har siden starten arbejdet med analyser og test af produkter og materialer samt dertilhørende rådgivning.

Vores viden er stor når det kommer til lovgivning, produktkemi og materialesammensætning, og den viden bruger vi til at vejlede vores kunder til at opnå effektive testprotokoller, pålidelig dokumentation og uafhængig produktcertificering.

Jobbeskrivelse
Vi søger enserviceminded kollega til et barselsvikariat som kundesupporter i vores team, der i dag består af 10 medarbejdere. Vi rådgiver kunder fra hele verden blandt andet inden for områder som fødevarekontakt, byggematerialer, drikkevand og personlige værnemidler.

Helt generelt vil du komme til at varetage en stor del af kontorets administrative opgaver, men din dagligdag vil også være præget af opgaver såsom:

  • Behandling af kundeforespørgsler både på mail og telefon
  • Support af vores sælgere og rådgivere
  • Oprettelse af tilbud og opfølgning på disse
  • Ordrehåndering og afklaring af disse
  • Håndering af vores interne kunder (andre Eurofins-laboratorier)
  • Håndtering af reklamationer
  • Vedligeholdelse af CRM
  • Medvirke til optimering af arbejdsprocesser

Vi tilbyder
Et travlt og afvekslende miljø, hvor ikke 2 dage er ens. Du vil indgå i et dynamisk team, hvor vi arbejder seriøst med vores opgaver og har en faglig stolthed, men samtidig prioriterer trivsel og motivation meget højt.

Du får mulighed for at blive en aktiv del af en spændende, videns-tung og ambitiøs koncern, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt i takt med at dine kompetencer øges.

Faglige kvalifikationer
Vi forventer, at du har en naturvidenskabelig baggrund, gerne på kandidatniveau og samtidig har interesse for kundesupport, kundeservice og salg. Vi vægter højt, at du har en kommerciel tilgang til dine opgaver og har vores kunder og forretning i fokus og derudover:

  • har nemt ved at tilegne dig ny viden og er generelt videbegærlig
  • kan håndtere mange opgaver med stramme deadlines og stadig have fokus på detaljerne
  • er proaktiv og i stand til at udfordre status quo
  • evner at arbejde tværorganisatorisk og agere bindeled mellem kunden og resten af organisationen
  • har flair for IT og informationssystemer, samt kendskab til kvalitetsstyringssystemer
  • arbejder struktureret, er pligtopfyldende og går dedikeret til opgaverne, store som små
  • er kommunikativ stærk og evner at formidle til alle typer af mennesker, både mundtligt og skriftligt
  • taler og skriver engelsk ubesværet

Personlige kompetencer

  • Du er salgs- og serviceminded og forstår at sætte kunden i fokus, også når der er travlt
  • Du kan løse opgaver både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer på systematisk vis med sans for detaljen
  • Du er udadvendt, har god energi og lyst til at gøre en forskel og løse udfordringer
  • Du trives i et aktivt miljø og mister ikke overblikket, selv når det går stærkt
  • Du kan lide at effektivisere og optimere dine arbejdsgange til gavn for såvel kunder, interessenter og egen afdeling
  • Du er selvmotiverende

Yderligere oplysninger
Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-).

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra premissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

Arbejdstid
Der er som udgangspunkt tale om etårigt vikariat på fuld tid, hvor timerne primært placeres i hverdagene i tidsrummet 8-16, mandag til fredag.

Arbejdssted
Eurofins Product Testing Denmark A/S, 8464 Galten. Der kan forekomme enkelte rejsedage.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt eller efter aftale.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Product Testing Denmark A/S er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Nikolaj Røjkjær Andersen på mail [email protected]

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "Søg jobbet". Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ansætter så snart vi har fundet den rigtige. Deadline er dog senest 5. maj 2023.
Vi indhenter straffeattest i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Galten
  • Fredag den 05. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1