KABS søger en administrativ eller akademisk medarbejder til Human Ressource Management og mail/kalenderstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

KABS Ledelse og administration, søger pr. 1. oktober 2023 en dygtig medarbejder med flair for HRM, IT, tal og regnskabsføring og kalenderstyring.

KABS Ledelse og administration er den administrative enhed i KABS. Vores opgaver er tværorganisatoriske og dækker en lang række vigtige funktioner for de øvrige 5 afdelinger i KABS.

Derfor lægger vi vægt på, at du er serviceminded og pligtopfyldende i udførelsen af opgaverne.

Vores opgaver spænder bredt, men det forventes at du kan være med til at skabe overblik over de administrative arbejdsgange indenfor afregning, bogføring, personalehåndtering og kalenderstyring. Du skal derfor have flair for tal, og som minimum have godt kendskab til Officepakken - ikke mindst Excel og Outlook. Derudover vil du komme til at sno dig i flere it-systemer, da KABS benytter flere forskellige tekniske platforme til at løse vores opgaver. Således vil dine kompetencer i forskellige it-systemer blive efterspurgt, som fx i Silkeborg Data (SD), NemTilmeld, Prisme365 og EG Optima. Hvis du ikke har kendskab til disse, vil du få en grundig oplæring heri.

HRM-opgaverne spænder fra oprettelse og nedlukning af medarbejdere, lønkørsler, ferie- og fraværshåndtering samt råd- og vejledning af medarbejdere i ansættelsesretlige spørgsmål fx lønspørgsmål og barselsorlov. Dertil kommer at du vil være en vigtig ressource, når centerleder og funktionsleder lønforhandler ifm. ansættelser eller årlige lokallønsforhandlinger.

Du vil få til opgave at holde overblik over mails og kalendere i administrationen, og du er vores kvalitetssikring af, at de mange opgaver bliver håndteret korrekt og til tiden. Du har mod på praktiske opgaver, som får hverdagen til at fungere. Du vil indgå i et tæt samarbejde med administrationens øvrige medarbejdere (2 specialister og 3 konsulenter), men du vil også få et indgående kendskab til KABS øvrige afdelingssekretærer/specialister.

Vi forventer, at du har en faglig relevant uddannelse og erfaring, et godt humør, gode formidlingskompetencer, samt et godt overblik og en struktureret tilgang til opgaveløsninger. Vi lægger ligeledes vægt på et godt arbejdsmiljø og forventer, at du er stabil, initiativrig og har gode samarbejdsevner.

Til gengæld kan vi tilbyde dig:

  • grundig oplæring i KABS administrative IT-systemer
  • administrativ backup fra centerledelsens sekretariat
  • at du bliver en del af et fagligt velfungerende team
  • mulighed for selvstændig tilrettelæggelse af dine opgaver

Vi er beliggende i en villa i Glostrup med grønne arealer, tæt på offentlig transport.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentlig. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist er torsdag d. 10. august,kl. 12:00. Vi holder ansættelsessamtaler onsdag den 18. august 2023.

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen hos funktionsleder Asbjørn Denkel, tlf.: 4511 7500 eller på mail [email protected]

---

KABS er et stort behandlingscenter af mennesker med rusmiddelafhængighed som ejes af Glostrup kommune. KABS har årligt mere end 1.300 mennesker i behandling fra mere end 40 kommuner. Organisationen har 135 ansatte og et årligt budget på 100 mio. kr. KABS har fem behandlingsafdelinger i Gentofte, Glostrup, Hvidovre og Valby, som tager sig af udredning og behandling for de omliggende kommuner. Endvidere har KABS en Socialmedicinsk klinik hvor lægerne er forankret under en ledende overlæge. Den overordnede ledelse er placeret hos Centerlederen som sidder i KABS Ledelse og administration. De administrative medarbejdere i KABS Ledelse og administration har funktionslederen som nærmeste leder. KABS er involveret i en række udviklingsprojekter hvor KABS’ udviklingskonsulenter ofte har udgående opgaver i afdelingerne fra KABS Ledelse og administration. Læs mere på www.kabs.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Glostrup
  • Torsdag den 10. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    <p>Motiveres du af en omskiftelig hverdag og et højt tempo? Trives du i en administrativ rolle med fokus på fremdrift? Vil du blive en del af et lille, men stærkt team? Så kan du være vores n..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Er du engageret i den grønne dagsorden, og har du erfaring med cirkulær økonomi og affaldshierarki? Vil du arbejde med affald, logistik og bæredygtighed i en ledende virksomhed i konstant udvikling..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3