Administrativ medarbejder til Efterretnings- og Analysecentret i National enhed for Særlig kriminalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Glostrup

Er du den person, som dine kolleger gerne kommer til på grund af din hjælpsomhed, struktur og evne til at gøre at hverdagens opgaver glider nemmere? Vil du være med til at skabe sammenhængskraft i en analyseafdeling med stor intern og ekstern kontaktflade?

Din nye hverdag
I Nationale enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) identificerer, imødegår og efterforsker vi landets mest komplicerede kriminalitet. Efterretnings- og Analysecenteret (EAC) har en central rolle i at levere og understøtte med efterretninger og analyseprodukter, der understøtter, udvikler og prioriterer NSK’s aktiviteter på både lang og kort sigt.

I EAC arbejder vi med strategiske mål inden for kriminalitetsområderne narkotika, våben, cybercrime, økonomisk kriminalitet samt rocker- og bandekriminalitet. Vi har også en stor international berøringsflade, fordi vi samarbejder tæt med Europol gennem vores internationale samarbejdspartnere og indgår i en lang række af internationale mødefora inden for vores kriminalitetsområder.

Du bliver den administrative nøgleperson, som binder afdelingen sammen administrativt. Det gør du via dit ansvar for den administrative, praktiske og koordinerende støtte i hverdagen til både ledelse og medarbejdere i afdelingen. Eksempelvis ajourfører du dagligt et dynamisk dokument, som sikrer at den viden der kommer ind fra samarbejdsparterne er tilgængelig for hele afdelingen og bliver fremsendt til relevante medarbejdere.

Når du starter i jobbet, ligger der flere opgaver som skal struktureres og sættes i proces. Det er vigtigt, at du har gejst og motivation til at tage fat på opgaverne. Sammen med din leder og fagkoordinatoren i sektionen, prioriterer du opgaverne, og derfra er det dig, der skaber rammerne, og sørger for at få sat opgaverne i system og i proces.

Du vil i et dagligt samarbejde med leder og fagkoordinator sikre koordination af, at opgaver og leverancer kører som ønsket i den efterspurgte kvalitet, og du byder ind for at sikre en smidig arbejdsgang.

De opgaver der er listet op nedenfor, er den samlede mængde af opgaver, som vi ser i stillingen lige nu. I løbet af din udvikling af opgaverne og stillingen, vil opgaveporteføljen blive skåret til, så den matcher både den tid du har til rådighed samt dine kvalifikationer og interesser.

På sigt vil du få en kvalitetssikrende rolle i politiets system PED, som er omdrejningspunktet for afdelingens arbejde. Her skal du sikre, at information og dokumentation, som af medarbejdere lægges i systemet, lever op til de krav som fremgår af vejledningen.

Du bliver endvidere ansvarlig for at udføre værdighedstjek på, om de nye medarbejdere, der skal ansættes i NSK, lever op til dekorumkravet.

Medarbejderne i afdelingen har en del rejseaktivitet. Derfor vil der være en opgaver med at booke hoteller og rejser samt anden praktisk og administrativ støtte i forbindelse med rejserne. Du udarbejder rejseafregninger for lederne og vejleder derudover dine kolleger i rejseafregningerne.

En mindre del af arbejdet vil ligeledes gå med at håndtere mødeindkaldelser, referater, ferielister samt administrere fysisk post.

Vi arbejder projekt- og udviklingsorienteret og har en god holdånd og stemning, hvor vi alle trækker i samme retning. Ofte er vores hverdag præget af forskellige samfundsmæssige hændelser, hvor vi arbejder med stort fokus og rykker tættere sammen for at arbejde mod det fælles mål.

I NSK er ambitionen, at vi skal være de bedste til alt, hvad vi laver. Det gælder for alle medarbejdere, som hver især har en vigtig og uundværlig funktion for vores samlede samfundsansvar.

Det gør sig også gældende for dig, derfor er det et positivt træk, hvis du er ambitiøs både på dine egne og NSK’s vegne. Du får stor fleksibilitet og frihed under ansvar. Du vil blive betragtet som fagspecialist på dit område og dine forslag og initiativer vil blive anerkendt og værdsat. Vi vil derudover støtte dig i udviklingen af din karriere alt efter dine egne ønsker og kompetencer.

Vores nye kollega
Du har en kontoruddannelse, gerne suppleret med en akademi- eller diplomuddannelse samt flere års erfaring fra en større statslig organisation.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra politiet, herunder særligt med flere af eller gerne alle de mange særlige systemer, som vi arbejder i, herunder:

- PED
- Kriminalregistret (KR)
- PEDpoint
- Pol-Intel Analyse
- ANPG
- CEBRA

Derudover har du gerne erfaring med mere generelle programmer i staten som IndFak2 og WorkZone samt selvfølgelige MS Office-pakken.

Du har let ved både mundtlig og skriftlig kommunikation, og formulerer dig på et forholdsvist højt niveau.

Du brænder for dit fag og har en grundlæggende tillid til dine egne kompetencer og faglighed.

Du har et højt energiniveau, arbejder selvstændigt og er opsøgende og positiv af natur. Du er en person, som dine kolleger gerne kommer til på grund af din hjælpsomhed, gode service og evne til at gøre hverdagen nemmere for både dig selv og andre. Du indgår ubesværet i mange forskellige relationer i løbet af din hverdag, og er god til at skabe netværk.

Du trives godt med at arbejde projekt- eller udviklingsorienteret og bliver motiveret af at strukturere og optimere arbejdsopgaver og –processer. Du søger løsninger på de udfordringer, som du støder på, og lader dig ikke stoppe af de bump eller den modstand, du møder på vejen.

Du får en varieret hverdag i en dynamisk afdeling med en del udadvendt kontakt til både kolleger i NSK samt andre dele af politiet. Vi tilbyder medbestemmelse i opgaven og en stor fleksibilitet i forhold til mødetider, men når opgaver byder det, rykker vi også sammen og løser den på alle tider af døgnet. Når der i perioder er mere stille, er der tid til fordybelse og eventuel afvikling af oparbejdet overarbejde eller flextid.

Vi tilbyder et stærkt fagligt fællesskab og muligheden for at give dine opgaver et liv uden for skrivebordsskuffen. Vi tager os selv og dit arbejde seriøst, men tilbyder også en kollegial ånd, hvor en uformel omgangstone og dyb faglighed kan sameksistere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Der er til stillingen knyttet en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Hvis du er kontortjenestemand i politiet, kan du bevare denne ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver National enhed for Særlig Kriminalitet med adresse på Ejby Industrivej 125-135, 2600 Glostrup.

Din arbejdstid er 37 timer pr. uge inkl. frokost, og der er flekstid i stillingen. Arbejdstiden ligger primært inden for normal kontortid

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde den under hele din ansættelse.

Stillingen kan besættes, så snart processen for sikkerhedsgodkendelsen er gennemført. Vi forventer at det bliver senest 1. marts 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du i uge 43+44 kontakte politikommissær Mads Lodberg på 9350 0722 på hverdage i tidsrummet fra klokken 12 til 14.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger, bedes du uploade en motiveret ansøgning og et CV pr. ansøgt job.

Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så titlen på den stilling du søger fremgår. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Alle dokumenter bedes uploadet i pdf-format. Du skal ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du bør slette dokumenterne knyttet dertil.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 3. november 2023

OM NATIONAL ENHED FOR SÆRLIG KRIMINALITET
National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) er en landsdækkende specialenhed i politiet og anklagemyndigheden.

Vi håndterer de mest komplekse og alvorlige sager om økonomisk kriminalitet, organiseret kriminalitet og cyberkriminalitet og har egen anklagemyndighed, der fører vores straffesager. Vores efterforskning og strafforfølgning er målrettet de sager, hvor kriminaliteten gør størst skade på samfundet, og hvor vores indsats har den største effekt.

De komplekse sager, som NSK har ansvar for, kan være inden for eksempelvis organiseret hvidvask, organiseret skatteunddragelse, svindel, bandekriminalitet samt organiseret narkotikakriminalitet og våbensmugling.

Vi understøtter derudover hele dansk politi med specialiseret ekspertise inden for blandt andet kriminalteknik, it-efterforskning samt analyse- og efterretningsarbejde.

Vi er ca. 1.100 dedikerede medarbejdere. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsbaggrunde, som skaber en god dynamik og alsidighed i vores samarbejde og opgaveløsning.

I NSK har vi fokus på vores opgaveløsning, som kræver høj faglighed, kompetenceudvikling og kvalitet i vores arbejde. Vi er en arbejdsplads, hvor dygtige medarbejdere bliver endnu dygtigere, både gennem vores daglige arbejde og udfordringer og via løbende kompetenceudvikling. Derudover vægter vi trivsel, godt samarbejde samt balancen mellem dit job og privatliv højt.

NSK har hovedsæde i Ejby ved Glostrup og har derudover lokationer i Karlslunde, København, Randers, Aarhus og Fredericia samt en midlertidig lokation i Silkeborg.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Glostrup
  • Fredag den 03. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Would you like to take part in making new office buildings operational? Are you ready to manage both hard and soft facilities services on a portfolio of buildings? Does it sound exciting to manage .
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brøndby

    En spændende stilling er blevet ledig i [xxxxx], så hvis drømmejobbet for dig er, at være sagsbehandler på hjælpemiddelområdet, er det nu du skal søge.Hjælpemiddelområdet er under sto..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4