Rigspolitiet søger en administrativ medarbejder til sager om eksport af våben og militært udstyr

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Glostrup

Vil du være en del af et team i Rigspolitiet, der har ansvar for tilladelser til eksport af våben og militært udstyr fra Danmark? Lige nu søger vi til en tidsbegrænset stilling en ny kollega, der i 15-20 timer ugentligt vil bistå vores eksportkonsulent med sagsbehandling og forskellige administrative opgaver.

Våbeneksportkontrollen i Juridisk Afdeling i Rigspolitiet består af et team af jurister, studentermedarbejdere og en eksportkonsulent med administrativ baggrund, der samarbejder om at træffe afgørelse i de mellem 1500 og 2000 ansøgninger om eksport og transit af militært udstyr, våben og eksplosivstoffer, som vi årligt modtager fra danske og udenlandske virksomheder. Det er et område i udvikling, og vi modtager mange ansøgninger, hvorfor vi lige nu søger en ny kollega til at bistå vores eksportkonsulent i en tidsbegrænset deltidsstilling.

I eksportteamet arbejder du med en samfundsmæssig vigtig opgave, hvor du er med til at sikre, at våben og militært udstyr kun eksporteres til modtagerlande og slutbrugere, som man fra dansk side har tillid til. Vi lægger samtidig vægt på at yde en hurtig og korrekt sagsbehandling og møde vores ansøgere med venlighed og imødekommenhed.

Arbejdet består i telefonisk betjening af vores ansøgere samt visitation, sagsoprettelse, udarbejdelse og afsendelse af tilladelser, samt eventuelle andre ad hoc opgaver af administrativ karakter. Hvis du har flair og interesse for det, vil du også kunne bistå med den generelle formidling og vejledning om området fx på politiets hjemmeside.

Om dig
Du har lyst til at arbejde med lettere skriftlig sagsbehandling og telefonbetjening i en politisk styret organisation på et samfundsmæssigt vigtigt område. Vi lægger vægt på, at du er grundig og systematisk og motiveres af at yde sagsbehandling af høj kvalitet, hvor der lægges vægt på imødekommenhed og effektivitet i kontakten med vores ansøgere.

Vi lægger også vægt på, at du har lyst til og evner at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i eksportteamet om behandlingen af sagerne. Du er imødekommende og positiv og har lyst til at blive en del af et engageret fagligt miljø med en uformel omgangstone.

Du behøver ikke at have en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men relevant erfaring med administrativ sagsbehandling og kundebetjening vil være en fordel.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en tidsbegrænset stilling af et års varighed. Arbejdstiden er mellem 15-20 timer ugentligt.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Ejby Industrivej 125, 2600 Glostrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Sara Fuglsang på tlf. 21140870 eller eksportkonsulent Jannie Christinsen på tlf. 50897252. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade eventuelle eksamensbeviser, herunder dine karakterblade. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 46, dog indkalder vi til samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 6. november 2023

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Glostrup
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Har du en baggrund indenfor administration? Har du sans for detaljer, deadlines og koordinering? Har du nemt ved kontakt med mange mennesker både pr. telefon og mail, og kan du holde et strukturer..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brøndby

    Trives du i et åbent kontor med højt til loftet på en levende arbejdsplads med et godt kollegaskab, så skal du søge stillingen hos os.Stillingen er på 31 timer med mulighed for fuld tid på læng..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 8
31. maj 2024 8
30. maj 2024 8
29. maj 2024 8
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 3