Serviceminded, engageret og handlingsorienteret centerledelsessekretær til Administrationen i Børne- og Ungdomspsykia...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du lyst til at få et spændende og meningsfyldt job med mange varierede opgaver og mange samarbejdspartnere på Danmarks største børne- og ungdomspsykiatriske center?

Du får en vigtig rolle i at gøre hverdagen lettere for centerets ledere og mange medarbejdere med en række forskelligartede driftsopgaver.

Du bliver en del af BUC’s administration, der har til huse på Bispebjerg Hospital og i Glostrup. Dit primære arbejdssted vil være Glostrup, men du får også arbejdsdage på Bispebjerg Hospital.

Administrationen har en bred tværfaglig sammensætning, en uformel tone i dagligdagen med godt kollegialt fællesskab, og vi prioriterer sparring og mulighed for påvirkning af opgaveløsningen højt.

Opgaverne
Du får en varieret arbejdsdag med at servicere både ledelsen og de medarbejdere, der arbejder tæt på patienterne. Du jonglerer mellem mange forskellige typer af opgaver og mange forskellige samarbejdspartnere. Opgaverne er bl.a.:

  • Mødebooking og administrativ bistand for bl.a. center-, afdelings- og afsnitsledelser
  • Koordinering af indkøb, bestilling af inventar, IT og telefoni mv. via indkøbssystem
  • Fakturahåndtering, varemodtagelse, kontantkasse, udlevering af nøgler mm.

Sammen med dine kompetente og engagerede kollegaer skal du endvidere bidrage til at forbedre kvaliteten og effektiviteten i løsningen af de forskellige opgaver, ligesom du skal spille en rolle i at udvikle og beskrive effektive arbejdsgange.

Vi tilbyder dig

  • En meningsfuld og spændende stilling med mulighed for såvel personlig som faglig udvikling på en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for faglig sparring med kolleger med sammenlignelige opgaver
  • Du bliver en del af en administration, hvor vi brænder for at understøtte afsnit og centerledelse til gavn for patienter og pårørende
  • Du får mulighed for at være med til at udvikle samarbejdet og opgaveløsningen i administrationen og BUC
  • Vi har en buddy-ordning, så du – udover en grundig introduktion til opgaverne, administrationen og BUC – også altid har én kollega at gå til, hvis noget udfordrer eller der er noget, du er i tvivl om. Du vil opleve dig ventet og velkommen hos os


Dine kvalifikationer og kompetencer
Vi søger en medarbejder med relevant uddannelse og/eller erfaring inden for kontorfaget, der - med høj faglighed, en positiv tilgang og stærke relationelle kompetencer kan sikre en ensartet, høj kvalitet i løsningen af driftsopgaverne. Naturligvis leveret med et smil.

  • Du har en relevant uddannelse inden for kontorfaget og/eller erfaring fra en tilsvarende stilling
  • Du arbejder struktureret og er en god sparringspartner, der også kan arbejde selvstændigt og følge opgaverne til dørs
  • Du evner at bevare overblikket med mange sideløbende og forskelligartede opgaver i en travl og spændende hverdag
  • Du er serviceminded, fleksibel, ansvarlig samt stærk til at skabe og vedligeholde relationer – og du møder andre med et smil
  • Du er tydeligt kommunikerende, både skriftligt og mundtligt
  • Du har fokus på, hvordan vi kan forbedre løsningen af vores opgaver


Ansættelsesforhold
Vi ønsker at du starter pr. 1. april 2024.

Du ansættes i henhold til overenskomst for administrations- og IT-personale m.fl. Du er under ansættelsen omfattet af de til enhver tid gældende arbejdstidsregler indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK Kommunal.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrationschef Morten Koch på 21 14 17 67, [email protected] eller centerledelsessekretær Helle Nørgaard på 38 64 06 05, [email protected].

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.

Søg stillingen
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket senest den 19. februar 2024.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 22. februar 2024.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 900 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret.

Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Glostrup
  • Mandag den 19. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you excited by the thought of driving performance across one of the biggest organizations in [xxxxx] with over 9.000 employees? In this role you can expect to be part of setting the dire..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Are you a seasoned assistant with a passion for thriving in a department that places a strong emphasis on digitalization and compliance? Are you seeking a multifaceted role that involves supporting..
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. maj 2024 8
29. maj 2024 8
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4