Økonomimedarbejder/projektøkonom til forvaltning af bevillingsportefølje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Statens Naturhistoriske Museum på det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) ved Københavns Universitet (KU) søger 1 til 2 dygtige og selvstændige økonomimedarbejdere / projektøkonomer til museets enhed for Planlægning og Ressourcer.

Vil du være med til at varetage den daglige økonomistyring på en spændende arbejdsplads i rivende udvikling, blive en del af et enestående museumsmiljø og forvalte en portefølje af forsknings- og udstillingsbevillinger?

Du kommer primært til at arbejde med en række økonomiopgaver vedrørende forvaltningen af eksternt finansierede projekter, men kan også skulle løse andre administrative opgaver. Vi tilbyder et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job med gode og engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø.

Statens Naturhistoriske Museum er i disse år inde i en udvikling, som kun ganske få andre museer kan matche. Siden 2015 er museets besøgstal tredoblet, og om et par år åbner det største danske museumsbyggeri i flere generationer. Vi søger derfor projektøkonomer der har lyst og energi til at deltage i den fantastiske rejse, som museet er på i disse år.

Arbejdsopgaver

Du kommer primært til at arbejde med en række økonomiopgaver inklusive forvaltning af eksternt finansierede projekter, men kan også skulle løse andre administrative opgaver. Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Hjælpe forskere med budgetudarbejdelse til bevillingsansøgninger
  • Løbende opfølgning på budget og forbrug på en portefølje af fondsbevillinger fra EU, offentlige og private fonde
  • Udarbejdelse af års- og slutregnskaber
  • Indhentning af projektmidler i forhold til den løbende likviditet
  • Økonomisk rådgivning til bevillingshavere
  • Øvrige økonomiopgaver, herunder løbende lønkontrol inkl. månedlige rapporter, og kontrol af bogføring af udgifter på museets interne og eksterne projekter i samarbejde med vores Regnskabscenter på Fakultetet
  • Journalisering i museets journalsystem Workzone af økonomisager og andre sager på museet
  • Behandling af fakturaer i IndFak2 og kontrol af rejse- og udlægsafregninger i RejsUd2
  • Øvrige administrative opgaver f.eks. i relation til administration af Ph.d.- området.

Dine kvalifikationer

Vi lægger vægt på følgende:

  • Du har en relevant uddannelse inden for økonomi og administration, gerne en kontoruddannelse med speciale i økonomi.
  • Du arbejder hjemmevant i Office-pakken, gerne som avanceret bruger af Excel.
  • Kendskab til økonomisystemer, herunder Navision Stat, Nimbus, LDV, IndFak2, RejsUd2 og Workzone vil være en fordel men er ikke et krav.
  • Du er stabil, engageret og serviceorienteret, og evner at kommunikere økonomi på en klar og tydelig måde.
  • Du arbejder struktureret og sætter en ære i at have styr på detaljerne uden at miste overblikket.
  • Du er omstillingsparat og kan hurtigt sætte dig ind i nye systemer og processer.
  • Du arbejder selvstændigt og løsningsorienteret og formår at videndele med dine kolleger og indgå i et team.
  • Du har gode kundskaber i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Erfaring med økonomistyring fra lignende stillinger, herunder administration af eksternt finansierede projekter, vil være en fordel men er ikke et krav, og nyuddannede vil også kunne komme i betragtning til stillingerne.

Om os

Statens Naturhistoriske Museum er Danmarks nationale hovedmuseum for zoologi, botanik og geologi, har ca. 260 ansatte og en årlig omsætning på ca. 145 mio. kr., hvoraf omkring 25 pct. kommer fra eksterne bevillingsgivere. Museet har en samling der indeholder ca. 14 millioner naturhistoriske genstande indsamlet over hele verden gennem de seneste 400 år. I de kommende år bygger vi et stort nyt museum for naturhistorien der får beliggenhed i Botanisk Have i hjertet af København.

Du vil blive tilknyttet museets enhed for Planlægning og Ressourcer, og vil indgå i et team med 3 til 4 andre kollegaer. Enheden arbejder med budgetter, økonomistyring, og planlægningsopgaver. Planlægnings- og Ressourceenheden er forankret i museets Administrations- og Driftsafdeling, med kontor i Botanisk Have (Gothersgade 130, 1123 Kbh. K).

Administrations- og Driftsafdelingen varetager, ud over økonomistyring og planlægningsopgaver, også en række sekretariatsopgaver for museets ledelse og museets faglige afdelinger.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job med gode og engagerede kolleger i et uformelt miljø, hvor du i høj grad vil have mulighed for at selv at påvirke jobindholdet. Du bliver en del af et team, som er under konstant udvikling og som har en central rolle i økonomistyring og planlægningen på Statens Naturhistoriske Museum. Du får indsigt i styringen af en kompleks organisation, som kombinerer offentligt økonomi med en museumsøkonomi, der til dels opererer på kommercielle vilkår.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat) som kontorfunktionær med indplacering i løngruppe 3 sats 1. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Ansættelsen kan blive på deltid.

Ansættelsen er fra 1. april eller snarest derefter.

KU er i færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer inden for det næste år til halvandet. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Reformen vil indebære besparelser på administration. Du opfordres til at kontakte Marie Martinsen, tlf. 35 32 73 76, for at høre nærmere til sammenhængen mellem denne stilling og den administrative reform.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest d. 19. februar.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 8 og 9.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Chef for Planlægning og Ressourcer Marie Martinsen, 28 75 26 87.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 11 institutter og 1 museum. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Mandag den 19. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0