Administrativ medarbejder søges til PP Busser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Er du passioneret omkring at tage ansvar for opgaver? Har du erfaring inden for lønafregning og administration? Og er dine kommunikationsevner helt i top? Hvis dette lyder som dig, så kan du være den helt rette kandidat til vores spændende, nyoprettede stilling hos PP Busser.

Om jobbet

Som administrativ medarbejder kommer du til at få fokus på at forbedre og forenkle de administrative opgaver i virksomheden. Du får en stor variation i dine opgaver, og kommer til at sidde med en bred vifte af HR-opgaver.

Din arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Opfølgning og kontrol af køretider for chaufførerne
  • Hjælpe med HR-opgaver som kontraktstyring og planlægning af kurser for chaufførerne
  • Lønafregning for både timelønnede og funktionærer (opgaven deles med bogholderen)
  • Ensretning og forenkling af de administrative rutiner
  • Diverse administrative opgaver, fx opfølgning på ISO

Du bliver en del af et velfungerende team bestående af 8 funktionærer og 160 chauffører, og du får reference til direktøren.

Hvem er du?

Der er flere indgangsvinkler til denne stilling, det kan f.eks. være du har arbejdet som lønansvarlig eller fungeret som en administrativ blæksprutte i en anden virksomhed. Erfaring med lønafregning og ansættelseskontrakter er afgørende, og kendskab til ISO certificering vil være en fordel, men ikke et krav.

En del af jobbet kræver at du er kendt i Outlook og Dataløn. Derudover er kendskab til TimeMap og Easytour en fordel, men der sørges for en grundig oplæring i systemerne.

Vi søger efter en medarbejder med stærke kommunikationsevner, struktureret arbejdsform, fleksibilitet og evnen til at jonglere med flere opgaver på én gang. Du skal have en helhedsorienteret tilgang til opgaver uden at miste fokus på detaljerne.

Hos PP Busser får du..

Et spændende job medfrihed under ansvar. Vi tror på dig som kollega og fleksibiliteten er vigtigt, som går begge veje. Vi har fokus på den gensidige respekt på arbejdspladsen.

Vores organisationsform er karakteriseret ved at være flad, hvilket betyder, at vejen fra idé til handling er kort. Så hvis du trives med dynamik og er dygtig til at træffe hurtige beslutninger, kan denne stilling være det perfekte match for dig.

Klar til at ansøge?

Vi ser frem til at modtage en motiveret ansøgning og CV ved at trykke ”ANSØG” herunder. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen.

Der bliver afholdt samtaler løbende, så vent ikke for længe med at få din ansøgning sendt afsted!

Vi ser gerne opstart d. 1/3-2024

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Peter Sohn, INDKOM: 23442456 // [email protected]

Haris Schødt Bahtijarevic, PP Busser, 21216877 // [email protected]

Hvem er vi?

PP Busser, grundlagt i 1976 af vognmand Lars Petersen, er det mest erfarne og fleksible busselskab i Danmark. Vi specialiserer os i rute-, turist- og institutionskørsel og kører dagligt rundt i områder i hele Jylland, særligt i byerne Aarhus, Randers og Skanderborg. Vores busser tilbyder komfortabel og professionel transport, der dækker alle tænkelige behov, fra private rejser til erhvervsrelaterede ture. Med vores buskørsel byder vi på luksuriøs komfort og kvalitet, hvor man kan læne sig tilbage og nyde turen.

Se mere på www.pp-bus.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hasselager
  • Tirsdag den 12. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Højbjerg

    Motiveres du af at gøre en forskel og yde en god service og har du erfaring med sagsbehandling gerne inden for den kommunale verden?Så kan du gøre en forskel hos Midttrafik, da vi søger en sagsbe..
    • Administrativ medarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Sætter du en ære i at levere en unik oplevelse, hvor service er på et højt niveau? Er du løsningsorienteret og imødekommende, og trives du med kontakt til mange forskellige mennesker hver dag? Så e..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1