Kreditorbogholder til Kel-Berg Administration i Egtved – 20 eller 37,5 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Med reference til afdelingslederen, kommer du til at arbejde I Kel-Berg administration i Egtved og håndtere kreditorer for koncernen, der omfatter selskaber i Danmark, Sverige og United Kingdom.

Det er et job, hvor du trives med at arbejde selvstændigt i en mindre gruppe med en systematisk tilgang til løsning af opgaver. Opgaven er at sikre informations flow i forbindelse med håndtering af kreditorer og betalinger i struktureret work flow sammen med driftsselskaber.

Du kommer til at håndtere fakturaer, journalisere og indscanne fakturaer og dokumentation. Har du erfaring inden for bogholderi eller administration og ambitioner om selvstændigt ansvar for kreditorbogholderi efterhånden som der tilføres flere opgaver, så skal du læse videre omkring job som Kel-Berg ”Kreditorbogholder”.

Jobbet og dine opgaver:

Som en del af Kel-Berg Administration i Egtved, vil du indgå som assistent i dette, hvor du får følgende opgaver omkring kreditorer og betalinger med reference til regnskabschefen.

• Daglig registrering og bogføring af kreditorer fra fabrikker og leverandører
• Klargøring af leverandørfakturaer, registrering af indkøber og godkender samt opfølgning på tidsterminer.
• Vedligeholdelse af kreditordata og opfølgning på rettelser og ændringer. Indscanning og indtastning af leverandørfaktura i Navision, kvalitetssikre information sikre at workflow for godkendelser registreres.
• Klargøring til udbetaling og bogføring af betaling
• Ad hoc-opgaver modtagelse af post og mail. Indscanne, journalisere og foretage elektronisk arkivering af materiale.
• Dag til dag kommunikation med driftsselskaber.

Din Profil:

• Du har en uddannelse som kontorassistent/bogholder gerne fra revision, økonomi eller kontorassistent i produktions- eller handelsvirksomhed.
• Du har erfaring med brug af økonomisystemer Navision eller tilsvarende økonomisystemer. Du har flair for IT og tal og bruger af Office programmer EXCL mv..
• Du har gode kommunikationsevner og kendskab til sprog engelsk og gerne tysk.
• Du har erfaring fra kontor med at håndtere kreditorer registreringer samt sikre kvalitet i materiale. Du kender betydning af systematisk og detaljeorienteret arbejde samt god planlægning der sikrer effektivt workflow og kommunikation.
• Du motiveres af at arbejde sammen i et mindre team med et højt aktivitetsniveau i et internationalt miljø.
• Du navigerer med lethed mellem de forskellige parter og kulturer i en international organisation og kan bidrage med ideer til løbende forbedringer inden for dit fagområde.

Hvad kan Kel-Berg tilbyde dig?

Vi kan tilbyde et struktureret job med udviklingsmuligheder hos Kel-Berg.dk Virksomheden er i fortsat udvikling, som en større europæisk trailerproducent med fokus på leverancer af transportmateriel til transportbranchen Skandinavien og UK.

Som medarbejder bliver du en del af et mindre team i Egtved. Hos Kel-Berg arbejdes der med personlig udvikling og uddannelse, der sikrer og udvikler kompetencer.

Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der modsvarer de stillede krav.

Sådan ansøger du

For yderligere information www.kel-berg.dk

For yderligere information om jobbet kontakt Munkebjerg Management jobkonsulent Laust Rich på 23 26 48 80.
Send en mail med dine spørgsmål [email protected] så bliver du kontaktet.

Der indkaldes løbende ansøgere til samtale. Så ansøg i dag på [email protected] mrk. ”kreditorbogholder Kel-Berg Egtved Administration”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hedensted
  • Torsdag den 28. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1