KEA Kompetence søger ny ledelsessekretær (25-30 t/uge)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Har du erfaring med administration og kan du bidrage til at sikre den bedste mulige drift og understøttelse af ledelsen på KEA Kompetence? Så er du måske vores nye kollega.

KEAs efter- og videreuddannelsesområde er i vækst og søger en medarbejder på 25-30 timer med administrativ profil og sans for detaljer, der kan understøtte vores ledelse og programområdet. Du bliver ledelsessekretær og får din daglige gang på KEA Kompetence på Københavns Erhvervsakademis campus på Frederikkevej i Hellerup.

Stillingens primære opgaver knytter sig til at understøtte driften af KEA Kompetence, herunder at hjælpe med koordineringen af ledelsens opgaver. Vi er i gang med en udviklingsproces, hvor vi har fokus på at styrke vores interne processer, gennemføre vores nye strategiske tiltag og understøtte vores ledelse og uddannelseskonsulenter. Derfor er det vigtigt, at du både trives med fastdefinerede opgaver, men også kan påtage dig opgaver, som ikke nødvendigvis følger en fast skabelon, hvilket også giver mulighed for, at du selv kan præge dit arbejde.

Dine opgaver vil omfatte, at:

  • Indgå i et samarbejde med vores ledelseskonsulent om at understøtte ledelsen. Opgaverne omhandler bl.a. kalenderstyring, kontering, indkøb, lokalebookning, mødeunderstøttelse, materialer og forplejning.
  • Understøtte uddannelseskonsulenter og timelærere, f.eks. med at udsende og følge op på uddannelsesevalueringer, møde- og lokalebookning.
  • Arkivering og vedligeholdelse af dokumentation i interne systemer.
  • Være primær ansvarlig for at drifte KEA Kompetences årshjul.
  • Vedligeholde censorlister og oprette eksamenslister.
  • Tovholder på onboarding og administrativ opfølgning på timelærere.
  • Ansvarlig for lokaler, herunder samarbejde med KEA Facility og IT-afdeling.
  • Arrangere faglige og sociale seminarer og events i og uden for huset.

Du bliver en vigtig del af holdet og du kommer derfor også til at arbejde sammen med KEA Kompetences administration og uddannelseskonsulenter. Du bliver ansat under gældende HK-overenskomst og vil referere til Chefen for KEA Kompetence.

OM DIG

Vi forestiller os at du kan være faglært HK’er eller have solid og relevant erfaring fra en lignende stilling. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelsesbetjening eller administration fra en videregående uddannelsesinstitution, kommune, region eller stat.

Ud over dine faglige kvalifikationer er dine personlige kompetencer en vigtig forudsætning i jobbet. Vi lægger vægt på, at du går til arbejdet med en positiv indstilling og er imødekommende både over for dine kolleger, undervisere og studerende. Du kan genkende følgende kvaliteter i dig selv:

  • Er detaljeorienteret og grundig.
  • Trives med at drifte en afdeling og understøtte kolleger og ledelse.
  • Er diplomatisk, fleksibel og har gode kommunikative evner.
  • Arbejder selvstændigt, men sætter samtidig pris på et godt samarbejde med kollegaer og bidrager aktivt hertil.
  • Har gode it-kundskaber inden for Office-pakken og erfaring med administrative systemer.
  • Er hurtig til at opfange, hvilken hjælp der søges.

Du giver gerne en kollega en hjælpende hånd med at få afsluttet en opgave op til en deadline, hvis behovet skulle opstå. Du trives i en stilling, hvor du har selvstændige opgaver, men også arbejder sammen med kolleger med mange forskellige fagligheder på tværs af KEAs organisation.

VI TILBYDER
Du bliver en del af et ambitiøst hold bag KEAs efter- og videreuddannelsesområde; KEA Kompetence. Vi holder til på Frederikkevej i Hellerup og er 25 kollegaer, der alle arbejder med efter- og videreuddannelse. Vores ambitioner rækker langt, både når det gælder den oplevelse, vi ønsker at levere til vores kunder, men også i forhold til dig og dine faglige ambitioner. Du vil få stor mulighed for at sætte dit eget præg på de løsninger, vi udvikler sammen, og samtidig bliver du en del af en moderne arbejdsplads med højt til loftet, også når det gælder egen videre- og efteruddannelse og plads til familien.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ledelseskonsulent Kirsten Marie Grønborg på mail [email protected] eller Chef for KEA Kompetence, Klaus Topholm på 2328 1003

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER?
Så send din ansøgning, CV, eksamensbevis samt dokumentation for relevant erhvervserfaring via Ansøg-knappen senest den 8. september 2023. Samtaler forventes gennemført den 18. september 2023. Eventuel anden samtale foregår den 25. september 2023.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hellerup
  • Fredag den 08. september 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    We are seeking a dedicated Contract Manager for our waste management area with a focus on sustainability and circular economy. Are you committed to the green agenda and interested in working with w..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Would you like to play a key role in a major construction project? Is contract management and procurement something you are passionate about? Do you want to challenge stakeholders on best practice .
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 5
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 4